Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mants

Citata iš: augisz Įrašytas Spalis 29, 2016, 18:20:15 PM
Vienam ruso video buvo teisingai pasakyta, kad didziausia klaida pirkdami auto daro pirkejai tai varydami tikrint vaziuokles i servisus. Buvo teisus pasirodo :D Koki sarnyra ar sailenbloka, amortika ar sake pasikeist yra gelytes palyginus su prapustom tarpinem, blogais purkstukais ar barskanciom grandinem. Kas is to, kad pakaba ledine, o purkstuku tarpines pradegusios arba kol perki traukia, o nusipirkus dingsta ir girliandos atsiranda. Mano pirkimo atveju tas pats ir buvo, tik ne girliandos ir traukos, bet tarpines purkstuku, smagratis, karterio hermetikas, vairo stiprintuvo siurblys :D

aš perkant prasukau kelis metrus geresniu ir blogesniu keliu, o šalia esančiame servise pažystamo "kiberetiko" paprašiau praskenuoti ką įdomaus, ar ne, rodys , nieko neatkasus , mašina nupirkta :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Egis_

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 31, 2016, 14:46:35 PM
Tai kam tada apiplovimas stovi?
esu ne viena auto turejes, tiek toyota tiek vw ir ne tik, kur stovi paprastos lemputes ir yra zibintu apoplovimas. Paprasciausiai cia priklauso nuo ko0mpketacijos, zmona mano turi vw golf plus, tai lemputes stovi paprastos bet apiplovimas yra. Karta per TA paklause ar veikia zibintu apiplovimas manes, atsakiau, kad tau jokio skirtumo nera ar jis veikia ar ne nes xenonu nera :D

arunaskeras

Pas mano lempos paprastos ir yra apiplovimas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Lempu apiplovimas priklauso nuo REGIONO pardavimo. LT regiono masinos eina su apiplovimais. DE, FR, BE be apiplovimu dazniausia (keliose purvo maziau :D )

galvakratis

Sveiki, zadam pirkti corola verso 2006m ar 2007m. 100kW
Noriu patarimo, kaip jums Radviliskio Toyotos, pvz

http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2006-dyzelinas-4924941.html
Ar jos ten visos dauztos, ar tiesa raso???

Ieskome su kamera. Klausimas, ar navigacija rodo per ta "televizoriu" :)

Bemsas

Ka rodo per ta televizoriu - zino tik pardavejas. Ten neoriginalus kazkoks NONAME magas stovi. Kiek pamenu seniau, MKAUTO uzsiiminejo tik su "krovininem" N1 kategorijos masinom. Gal dabar jau perejo ant normaliu.

MindaugasB

Citata iš: galvakratis Įrašytas Sausis 11, 2017, 14:03:26 PM
http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2006-dyzelinas-5093851.html

sitas origin.?

Sitas bent jau Toyotinis ekranas. Bet rinktis masina pagal tai ar turi kamera galines eigos ar neturi, tai... Gal cia tik as toks iskrypes esu?..
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: galvakratis Įrašytas Sausis 11, 2017, 14:03:26 PM
http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2006-dyzelinas-5093851.html

sitas origin.?

Cia originalus, su priekine ir galine kamera. Priekine kamera rodo tik i sonus. Po facelifto kamera rodo jau i sonus ir bamperi priekini. Realiai geras dalyka, kai reikia isvazioti is kiemo i kelia. Nereikia pilnai ilindineti i kelia (y) 

Bet masina visa riebalais istepta, viskas blizga. Turbut visa baliona paneliu valyklio ispurske :D

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 11, 2017, 14:21:15 PM
Sitas bent jau Toyotinis ekranas. Bet rinktis masina pagal tai ar turi kamera galines eigos ar neturi, tai... Gal cia tik as toks iskrypes esu?..

Pavazinesi su kamera, suprasi :D Sekanti mano masina bus tik su kamera. Vaziojant atgal uztenka ziureti tik i ekrana, o ne veidrodelius. Ekrane rodo masinos vaziavimo trajektorija (y) Cia kalba eina apie gamykline kamera, o ne savadarbe, kur tik rodo vaizda be jokiu trajektoriju.

galvakratis

Sveiki, gal kas žinote, ar esate susidūrę, šitas pardavėjas patikimas? galima juo tikėti? "Irminas UAB"

http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2008-dyzelinas-3962538.html

slashas

Citata iš: galvakratis Įrašytas Sausis 13, 2017, 14:23:01 PM
Sveiki, gal kas žinote, ar esate susidūrę, šitas pardavėjas patikimas? galima juo tikėti? "Irminas UAB"

http://autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2008-dyzelinas-3962538.html
Niekuom negalima pasitikėti, vėži į servisą ir kratai ;)

galvakratis

Neduok Dieve susidurt su tokiu pardaveju , kaip tas Plungej... Taip ir norisi nezdintis is ten greiciau .

slashas

Citata iš: galvakratis Įrašytas Sausis 16, 2017, 09:24:28 AM
Neduok Dieve susidurt su tokiu pardaveju , kaip tas Plungej... Taip ir norisi nezdintis is ten greiciau .
Konkrečiau galimą? :)

Laisvidas

Giminaitis irgi buvo nuvykes pas ta Plungieti tai  nuotraukose atrodo graziai ir tvarkingai  ,bet tikri stoviai tikrai tokie nera . Asmeniskai pats nesusiduriau su situo pardaveju tai kaip ir lieka gandai  ,bet corollu verso jis visada turi pardavime kiek atkreipiau demesi.