Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

marilis

Liečiant nieko nesijaučia, visi davikliai nereaguoja.

slashas

Citata iš: marilis Įrašytas Kovas 30, 2018, 11:19:52 AM
Liečiant nieko nesijaučia, visi davikliai nereaguoja.
Paklausyk ar caksi ritmiškai.

Sapyra

O ar žiurėjai bagažineje ar iš vis jie ijungti.Ten yra jungiklis.Jei atsidarai tai dešinėj pusej raudonas ,neatsimenu reik pažiurėt .Gal dangtelį nuimt reikia bagažinės.

marilis

Na truputi praardžiau. Mygtuko jokio neradau , bet dešinėje pusėje  po galinės faros dangteliu radau parkingo dėžutę. Iš jos buvo ištrauktas parkingo signalo laigas , kuris  nueina į garsakalbiuką. Pajungus laidą ir įjungus atbulinės eigos bėgį pypia bjaurus ir neperstojamas signalas , o sensoriai nereaguoja , nei dilgčioja, nei caksi .
Jeigu nors vienas daviklis blogas , tai visi irgi nereaguoja ar turi reaguoti ? Ko gero teks nuimti bamperį ir tyrinėti toliau. Gal kas žino po kiek kainuoja originalūs Toyotos parktronikų davikliai ?

Zaroliz

Šiaip logiškai mąstant, jei bent vienas neveikia, tai turėtų visai neveikti parktronikas

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Sapyra

Kažkur yra užtrumpinta.O parkingo davikliu dabar nors vežimu vešk.Praėjo tie laikai kai su visu bamperiu nunešdavo.Ti perkant reikia speco patarimu,nes visokiu kakų dabar yra.Ta dežute išėmes patikrink gal ten esmė.

Bemsas

Matyt katik nupirkai masina, jei pradejo islindineti paslepti defektai. Bandyk nuo dezutes atjungineti po 1 davikli, kol nenustos pypseti pastoviai.

marilis

Taip mašina pirkau neseniai, pigiau, aišku su man žinomais defektais, bet viską pasidarysiu kai sau, nes būna perki gražią ir brangią lėlę, o po to prasideda bėdos.
Rytoj pabandysiu atsijunginėti po vieną daviklį atskirai.

Bemsas

Geriausia pirkti masina tokia, kur niekas nekiso nagu. Jei yra defektas - jis aiskiai matomas, o ne nusleptas. Jei garsiakalbis parktroniku atjungtas - reiskia kiso nagus ten, filtas DPF kiek pamenu irgi su varztais uzglusintas, dabar maciau ieskai bamperio laikiklio ant sparno. Nenustebk, jei "kosiakai" prades ir toliau listi.

marilis

Tai aš ir pirkau nuo tralo netaisytą su defektais , atitinkamai ir kaina žymiai pigesnė, bet buvo paliktas biudžetas tiems trūkumams šalinti , bet ko aš čia teisinuosi  :) .

Sapyra

Kas turit laiko ir kantrybes varykit i Vokietija dizeliu pirkt.Gal skaitet ,kad per puse atpigo.Perekupai Lietuvoj kainų nemažins.O Toyotos paklausą turi pas mus.

balticam

Citata iš: Sapyra Įrašytas Kovas 31, 2018, 09:41:13 AM
Kas turit laiko ir kantrybes varykit i Vokietija dizeliu pirkt.Gal skaitet ,kad per puse atpigo.Perekupai Lietuvoj kainų nemažins.O Toyotos paklausą turi pas mus.

O tu tuom atpigimu ir patikejai? Niekas niekur neatpigo! Ir neatpigs dar ilgai....Sekmes belaukiant!

marilis

Niekas ten neatpigo, vokiečiai uždyką nieko nedalino ir nedalins, eilinis žurnalistų paistalas. Turiu tikrų vokiečių giminių, turi tuos dyzelius, galvoja kažką keisti, bet dykai nieko neširuošia pardavinėti.

Sapyra

Pats aš nelebai patikėjau žurnalistais,bet iš perekupų girdėjau ,kad biznis nežlunga dar.Ukraina yra .Kas-kas ,o jie į prieki žiuri.Na gal jau į Berliną dizeliu neileidžia-į centrą.

balticam

Citata iš: Sapyra Įrašytas Kovas 31, 2018, 12:36:28 PM
Pats aš nelebai patikėjau žurnalistais,bet iš perekupų girdėjau ,kad biznis nežlunga dar.Ukraina yra .Kas-kas ,o jie į prieki žiuri.Na gal jau į Berliną dizeliu neileidžia-į centrą.

Ileidzia ir ileis. Pamatysit - tie draudimai ilgai negalios net jei bus ivesti. Paprasciausiai padarys tam tikra tarsos mokesti labiausiai tersiantiems ir tiek.
O is kitos puses-ko cia dziaugtis? Kad lietiuviai ir toliau nuodysis vokieciu nurasytomis masinomis? Valio! Ar tikrai? Manau kad tokiu dyzeliu draudima prieis ir LT, ypac ziurint pagal dabartinius draudimus...bet juk ir reiketu, nes tokios supuve, iskastruotais DPF masinos zudo ne maziau nei alkoholis ar tabakas...Pamastykit.