Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Technine knygute tai paeme du tusinukus - melyna ir juoda - ir pats ranka surase ka norejo :D Senokai nemaciau tokio chalturos. As tai net laiko negaisciau vaziuoti ziureti. Bus eilinis lavonas.

P.S. Paziurejau, kad dar Kaunas - tai o Dieve apsaugok :D :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tevas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 23, 2015, 23:42:31 PM
Technine knygute tai paeme du tusinukus - melyna ir juoda - ir pats ranka surase ka norejo :D Senokai nemaciau tokio chalturos. As tai net laiko negaisciau vaziuoti ziureti. Bus eilinis lavonas.

P.S. Paziurejau, kad dar Kaunas - tai o Dieve apsaugok :D :D

Knygele greiciausiai chaltura :) bet ant Kauno nepelnytai uzvaziavai. Pries pora savaiciu teko Vilniuje keleta dienu pabuti, lietuviskai beveik negirdejau kalbant, net viesbuty kambarane rusiskai sveikinosi... Kai mokiaus taip ziauru nebuvo.

Bemsas

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2015, 23:58:47 PM
Serviso knygute be antspaudu :D

Lietuvaiciui neidomu, svarbu kaina gera. Turiu sharana LT parduodama, rida 148.000 ka patvirtina ir atstovybe. Klientas, niekaip nenumuses kainos apkaltino tuom, kad duomenys atstovybeje sufabrikuoti :D cirkas be pinigu :)

MindaugasB

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 23, 2015, 23:51:08 PM
Knygele greiciausiai chaltura :) bet ant Kauno nepelnytai uzvaziavai. Pries pora savaiciu teko Vilniuje keleta dienu pabuti, lietuviskai beveik negirdejau kalbant, net viesbuty kambarane rusiskai sveikinosi... Kai mokiaus taip ziauru nebuvo.

Kai as neturiu problemu su rusu ar lenku kalbomis (taip pat, lietuviu, anglu), man kazkaip netrukdo :) Tuo labiau neturiu problemu su nacionaliniu, tautiniu ar rasiniu pagrindu. Kaunas megsta masinas chalturint :D oi kaip megsta.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

Bet tai juokinga, negi tada pardavejai nesusipranta pardavinejant automobili pakeist miesta? Pvz I Vilniu, va ir pardavejas iskart tada rimtesnis atrodytu ir masina jau nebe lavonas

Bemsas

Citata iš: tadusia Įrašytas Balandis 24, 2015, 10:10:48 AM
Bet tai juokinga, negi tada pardavejai nesusipranta pardavinejant automobili pakeist miesta? Pvz I Vilniu, va ir pardavejas iskart tada rimtesnis atrodytu ir masina jau nebe lavonas

Paskambini tokiam, kad nori paziureti. Pardavejas lieps i Kauna vazioti, ar pats masina atvarys i Vilniu? :D

tadusia

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 24, 2015, 10:47:26 AM
Paskambini tokiam, kad nori paziureti. Pardavejas lieps i Kauna vazioti, ar pats masina atvarys i Vilniu? :D
Na bet jei taip atbaidomi potencialus pirkejai, kodel nenuvairavus to automobilioparodyt pirkejui toliau uz Kauno? :)

Niurkt

jo, knygutė tai gryna chaltūra :D o ir aprašymas kaip kažkas pastebėjo "lempinis"
ir bent jau aš prancūziškų mašinų vengiu iš tolo, nebent koks geras pažįstamas pats rinktų ir vežtų.

Beje girdėjau kad pabrango naudotos mašinos turguose tipo dėl euro, tai irgi įdomu kaip dabar seksis prekyba, nes mane tai pristabdytų pirkt mašiną už didesnę kainą negu pats sumokėjau  :)
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Gmc

Venk geriau italisku masinu :)
O del masinu kainu tai truputi burbulas ispustas, bent man taip atrodo.

Bemsas

Kaip masinos gali brangti del euro, jei jos perka uz eurus? Is USA gal ir pabrango del nupigusio euro. O gal tiesiog jau lavonu nebeliko ir veza brangesnias masinas?

Almonta

Sveiki.
Esu visiskas naujokas siame forume,nors kitame  forume esu senbuvis,bet ateina laikas keisti auto i kita ir vel pasaka is naujo.
Dar tik planuoju isigyti Corolla Verso 2.2d 100 kw arba 1.8 benza,jei geras pasitaikys LT arba DE(ten yra zmogelis pazystamas).

Del 2.2d turiu keleta kaip naujokui atleistinu klausimeliu:nuo kelintu metu variklis eina jau su grandine(ir ar tai tiesa?),kaip vizualiai nustayti ar variklio galvos tarpine "nepramusta",bei ar problema del to DPF filtro-ar brangu ji "apeiti"?

Venza

(y)
Reiktu sudaryt temu paketus kur naujokai galetu pasiskaityt jiems rupimais klausimais,nes dabar naujokas,pirmas postas ir iskart nauja tema apie ta pati per ta pati  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ToyotaClub

Reikia sudaryti: turbut pagrindiniai kl del galvos tarpines, Dpf, 3 lempuciu kombinacija, purkstukai, kas dar galva sian neraso
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas