Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sapyra

Kai reiks teh.apziura praeit gali paklaust kas cia per himija.Gal slangutes uzglusino ir viskas ,bet reikia ir ispjaut filtra ir isprogramuot DPF.Daug islaidu tai ir pribure .Kas savininkas buvo?Lietuvis?

marilis

Manau, kad viskas tvarkoje, nes tai daryta Olandijoje, mašina dirba be problemų .
Ar aš klystu , jeigu būtų netvarkoje ?

Bemsas

Citata iš: marilis Įrašytas Kovas 11, 2018, 11:37:26 AM
Manau, kad viskas tvarkoje, nes tai daryta Olandijoje, mašina dirba be problemų .
Ar aš klystu , jeigu būtų netvarkoje ?

Netykiu, kad Olandijoje daryta. As suprantu taip, kad Olandijoje uzsikimso filtras, savininkas suzinojo naujo filtro kaina ir pardave masina. Lietuviai nupirko, uzglusino, numete klaidas ir parduoda.

Sapyra

Kol pas mus reikalavimai kietuju daleliu ismetimui tokie tolerentiski ,tai dar galima zaisti su tais isoperavimais ir isprogramavimais.Ne uz kalnu ir grieztesnes priemones bus taikomos kaip ir visoj euro-zonoje,bet iki tol gal ir dizeliu nebeliks.Jau dabar Toyotos benzinines surast sunku .Reiks paziuret Autopliuse kokios kainos.

Zaroliz

Tai kad nuo automobilio pagaminimo metų priklauso ar galima pašalinti DPF. Lyg ir jei auto pagaminta nuo 2012 kovo ar tai vidurio,tada jau nebegalima šalinti.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

marilis

Citata iš: Sapyra Įrašytas Kovas 11, 2018, 15:51:56 PM
Kol pas mus reikalavimai kietuju daleliu ismetimui tokie tolerentiski ,tai dar galima zaisti su tais isoperavimais ir isprogramavimais.Ne uz kalnu ir grieztesnes priemones bus taikomos kaip ir visoj euro-zonoje,bet iki tol gal ir dizeliu nebeliks.Jau dabar Toyotos benzinines surast sunku .Reiks paziuret Autopliuse kokios kainos.
O tai ką tokiu atveju daryti? Klausiu , nes tikrai nesu susidūręs su tokiais šposais.  :E

Sapyra

Klaus pas tuos kas supirkineja katalizatorius,visi jie pazista vienas kita.Jei jau beviltiskai uzsikises tai pjauna lauk ,graziai uzvirina ir isprogramuoja ,kad klaidu nemestu.Opeli turejau tai trauka zymiai pagerejo ,bet is duslintuvo jau smarve buvo pradejus eit.O kai jis veikia tai smatves ner.

balticam

Citata iš: marilis Įrašytas Kovas 11, 2018, 16:47:58 PM
O tai ką tokiu atveju daryti? Klausiu , nes tikrai nesu susidūręs su tokiais šposais.  :E

Nesuprantu as jusu....DPF naujas £240 kainuoja, negi cia tiek jau daug???? Pasikeitei ir ateinancius 300K kiausu nesuki...

marilis

Aš klausiu , nes nesu susidūręs , o norėtųsi viską išspręsti tvarkingai - legaliai , tai ir laukiu patarimų .

Sapyra

Bet kode Toyotoms pvz.2008metu vienoms yra DPF,o kitoms ner.Draugelis net parode kur randasi tas navarotas o pas mane ner.Gal ir gerai ,kad ner nereiks vargt.

slashas

Citata iš: Sapyra Įrašytas Kovas 11, 2018, 18:27:58 PM
Bet kode Toyotoms pvz.2008metu vienoms yra DPF,o kitoms ner.Draugelis net parode kur randasi tas navarotas o pas mane ner.Gal ir gerai ,kad ner nereiks vargt.
Pagal regioną matyt ir reikalavimus.

marilis

Na manosios istorijos pabaiga gal . Pasirodo lietuvaičiai auksarankiai (visose srityse) nupirkę TCV Olandijoje su DPF filtro gedimu, matomai olandas nenorėjo investuoti daugiau pinigų į 8 metų senumo auto, sutvarkė programiškai , o mechaniškai tiesiog patingėjo. Diognostika padaryta ir viskas tvarkoje, o vat palindus po mašina matosi ,kad niekas neliesta, varžtai irgi neliesti.  :D

Sapyra

Na tai tau 130e. dar kainuos iš naujo programuot ir šalint tą filtrą.

marilis

Jis jau išprogromuotas, tik pašalinti tereikia. Tikiuosi gal dar juos ir superka.