Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 17, 2019, 15:45:43 PM
as tikrai nieko neginu, taciau pirkeju patikek manim irgi kokiu yra ;) As dar karta pasikartosiu - jei netenkina LT parduodami variantai, tuomet yra galimybe pirkti kad ir is mobile.de issirinkta varianta tiesiogiai be jokiu tarpininku ir nereiks klausyti pieriekupu pasaku. Yra nemazai firmu, kurios apziuri vietoj, parveza, sutvarko viska nuo a iki z ;)
Iš mobile irgi šiokia tokia loterija, ne viską irgi tos įmonės atstovai pažiūri, būna ir ten kliurkų, ypač jei autohausas valdomas turkų ar dar kokių...

Egis_

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 17, 2019, 18:48:50 PM
Iš mobile irgi šiokia tokia loterija, ne viską irgi tos įmonės atstovai pažiūri, būna ir ten kliurkų, ypač jei autohausas valdomas turkų ar dar kokių...

Na va matai pats: LT parvezta is pieriekupo pirkti blogai - apgaus, tiesiogiai is DE - puses irgi nepasakys, atstovybes irgi pardavineja ''atkeltus'' automobilius antram gyvenimui (berods pats turejai patirties, azpiurejes automobili pas juos). Tai kur rasti tai laimes viduri? :D Na o jeigu rimtai, is dalies kiekvieno automobilio pirkimas yra tam tikra loterija, taciau pirmines apziuros metu tikrai gali daug pasakyti, turint tinkama kompetencija, kaip seksis toje loterijoje sudalyvauti ;) Kaip sakoma - kas iesko, tas randa. Aisku siuo klausimu tikrai reikia padirbeti, ieskant sau tinkamiausio varianto ;)

slashas

Aš nesakau, kad DE ar LT nėra iš ko rinktis, aš sakau, kad reikia labai atsakingai rinktis ir visame kainų diapazone, didelė kaina dar nieko nereiškia, nes yra naglu ir įžūlių :)

frostas

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 17, 2019, 19:43:33 PM
didelė kaina dar nieko nereiškia, nes yra naglu ir įžūliu :)
Kitokių perekūpų nesu sutikęs. Juk jų gyvenimo moto: neapgausi - neparduosi...  Tik klausimas iki kokio lygio išdurs.

slashas

Citata iš: frostas Įrašytas Vasaris 18, 2019, 06:57:23 AM
Kitokių perekūpų nesu sutikęs. Juk jų gyvenimo moto: neapgausi - neparduosi...  Tik klausimas iki kokio lygio išdurs.
Deja ir aš sutinku 8 nekokius iš 10 :) tad tiem likusiems 2 nėra smagu už kolegas ;)

frostas

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 18, 2019, 06:58:47 AM
Deja ir aš sutinku 8 nekokius iš 10 :) tad tiem likusiems 2 nėra smagu už kolegas ;)
o kiti du negali apgauti dėl jiems nepalankių priežasčių, pvz.: mašina istoriją lengva patikrinti. bet tada bent jau iš pradžių Valstybė apgaunama įrašant netikrą pardavimo pirkimo kainą, o paskui ir pirkėjas, kuris nenorės mokėti mokesčius vien todėl, kad pradinė pirkimo kaina neatitiko realybės.
aš už naujos auto pirkimą iš salono, arba su žinoma istorija

Mants

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 17, 2019, 14:33:38 PM
Su tokiu pasiulymu niekad nesutikau ir nesutiksiu - perku masina is taves ir tu ja tikrink uz savo pinigus...as buna ir 500km nuvaziuoju ir griztu atgal nieko nepeses.Niekas taves nevercia toliau vilniaus vaziuot ieskot.jei nori garantiju - perki is atstovo didesne nei rinkos kaina ir gauna trumpalaike garantija.taip pat naivu tiketis kad 10-15m auto bus be jokiu naudojimo pozymiu.

as a pirkau tik is nuotraukos masina, ir vaziavau is siauliu i marijampole :)
p.s. masina juda, visks OK :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

slashas

Citata iš: Mants Įrašytas Vasaris 18, 2019, 08:17:34 AM

Pasisekė arba tiesiog nežinai, gal kokia šikna ivyrinta, o tu nežinai ir tau ramu :)

Mants

is egio pirkau, tai gal nepritaise masinai naujo galo :D
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

slashas

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 17, 2019, 12:53:47 PM
Tu labai mėgsti viską išversti kažkaip įdomiai, niekas neminėjo už kiek buvo perkamas auto, perkant auto virš 10-15 metų ledo tikėtis sunku.
Apie technologinius detalių keitimus aš pilnai viską žinau ir tai tikrai nėra "didelis trūkumas" :) va ketvirtis įvyrinta jau manau didelis trūkumas.
Ziuriu labai baigstus ivirintiems ketvirciams?O kas blogai jeigu privirintas galas?Arba stogas?
Kodel manai,kad cia kazkas tai labai bloga?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egis_

Citata iš: Mants Įrašytas Vasaris 18, 2019, 08:17:34 AM

Na taip, pirkimas buvo tavo atveju is foto, bet masina ir turi judet su 60 000km rida :D del galo gali buti ramus, tokiais dauzimais neperku automobiliu ir tokiu metu nepasimoka remontuoti netgi su tokiais defektais, nes darbu kainos - kas buvo litais, dabar eurais...

Egis_

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 18, 2019, 13:19:22 PM
Ziuriu labai baigstus ivirintiems ketvirciams?O kas blogai jeigu privirintas galas?Arba stogas?
Kodel manai,kad cia kazkas tai labai bloga?
nieko nera blogai jeigu darbai atlikti KOKYBISKAI, suvirintos VISOS skardos, o ne isorines tik ;) atlikti visi reikiami matavimai, viskas istempta ir pakeista taip kaip priklauso ;) Pvz. jeigu turime pazeista galini sparna, kuri dar ''imanoma'' iskalineti bei visa glaistyti ir dazyti, asmeniskai sau pasirinkciau darant - sparno keitimas atgreziant per gamyklinius taskus, nes realiai pasiglaisto tik pjovimo vietose, viska kita lieka be ''brolio molio''. Tau galbut atrodo viskas suprantama ir paprasta, taciau paprastam zmogui, vien tik zodis ''dazyta'', ''issovus pagalve'' ar pan...jau kelia atgrasumo jausma ir abejones del naujojo pirkinio. As manau todel pieriekupai niekam nieko perdaug ir nepaskoja, nes is 10 pirkeju 1 bus tik suprantantis apie ka kalba eina...

slashas

Kai atstatyta naudojant gamintojo būdus priekaištų nėra, bet aš nemačiau kaip gamintojas rekomenduoja stogą keisti arba subinę, ne taip paprasta vien tik vyrinimo taškus išgręžti, čia jau stoikės pjaustymas, nebent keičiamas visas šonas nauju, ko aš nelabai matęs, o tik per stoikės vyrinimus kas tikrai yra ne vientisa konstrukcija ir avarijos metu neaišku kad bus ;)
Plius kai dar oro pagalvių nerasta, o tik varžos sudėtos, tai čia yra didžiausias blogis.

Sapyra

Nepirkit mašinos Lietuvoj net iš salono naujos.Mano pažistamas dirba Danijoj oficialo servize.Naujas daužtas mašinas atitampo ,dažo ir i salonus trečioms šalims.Visokiu avariju ir pas juos buna,dar gamikloj apdaužomos auto.Ir tralai apvirsta ,tai ką galvoja išmeta maše su sudaužytu stogu ar kapotu.Jei pirkt nauja tik Vokietijoj.Lietuvis lietuvį meistriškai išduria.Pažistamo Mersą ibrėžė per avariją iš salono prieš penkis metus pirkta,visas sparnas storai špakliuotas.Tai vą kokie reikalai...