Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Jei reikia ekonomijos ir traukos santykio bei grandines - imi 2.2 100kw.
Jei tik ekonomijos - paprasta 2l 85kw. Bet ten reikes keisti dirza ir trauka mazesne uz 100kw. Sanaudos taip pat , bet nedaug.

mariusgu

Na dabar lygtais viskas žymiai aiškiau. Liko susirasti kaip atskirti 2.2 variklius be filtro :) dėkavoju Jums labai !

Bemsas

Naudokis paieska ir surasi. As buvau idejes foto

Gmc

Paieskojes tikrai rasi. Maza, juoda dezute. Man paieska uztruko 5sek :D

mariusgu

Kolegos, zinau kas yra paieska ir kaip ja naudotis, nereikia mokyti, dar ne nespejau to pabandyti, bet kaip matau ir neteks :)

Gmc

Bemsas

Gal ta mano foto reikia kur i pagrindini puslapi iskelti ? :D

Gmc

tevas

Idomu kada i Lietuva ateis tarsos normos ir su jomis susije draudimai, mokesciai. Tada bus atvirkstinis procesas  :) ieskos su filtrais auto.

MindaugasB

Citata iš: tevas Įrašytas Kovas 10, 2014, 21:32:49 PM
Idomu kada i Lietuva ateis tarsos normos ir su jomis susije draudimai, mokesciai. Tada bus atvirkstinis procesas  :) ieskos su filtrais auto.

Kai evrosajūzas reglamentus arba direktyvas rimtesnes ives.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Tai ateina jau pas mus. Juk masinoms nuo 2008 iki 2012m duminingumas iki 1.5, o nuo 2012m duminingumas turi buti toks, kaip numatytas gamykloje :) Jau nieko neispjausi, jokiu filtru. O tai reikia, kad labiausia apsimoka avazineti su senom masinom (y)

O logiskai pamascius, evrosajuzas nedarys nieko. Kur jie des savo sena srota? Taip bent i Lietuva atvazioja, nereikia utilizuoti nieko. Rusija pvz neregistruoja masinu, kurios neturi EURO4 :)

Gmc

Mano Passat su DPF dumingumas lygiai 0 :)

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Kovas 11, 2014, 10:05:50 AM
Mano Passat su DPF dumingumas lygiai 0 :)

Butent. 2012 masinu su DPF ir privales buti 0 visa laika. Kai ispjausi DPF - 0 jau nebus :D

Ralfas

pasibaigs visas kastravimo biznis :) tada suklestes nauju DPF pardavimai :)

Gmc

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 11, 2014, 10:32:51 AM
pasobaigs visas kastravimo biznis :) tada suklestes nauju DPF pardavimai :)
Tiksliau nuoma :)