Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ivo9

Bemsas> glaz almaz!Net neįtarčiau dėl rūkymo :) Man taip pat priekinis bamperis šviesesnis už kėbulą pasirodė, bet nieko blogo nepagalvojau...Tai tikriausiai net tikrinti pagal VIN neverta, nes buvo mažiau daugiau mušta. Dėl tokių privalumų kaip, kad lietaus davikliai, šildomos sėdynės ar tamsėjantys veidrodėliai - per daug nepergyvenčiau. Man gal svarbiau priekiniai ir galiniai parkavimo sensoriai, galinė kamera, ragai... Ieškom toliau.

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:10:29 PM
Rasyt gali ka nori,bet atsakyt pagal EU istatymus privales  ;)

Ir ka jis atsakys uz sportines sedynes, kur nurodyta skelbime :D

Bemsas

jei ieskai nedauztos - ieskok Unfallfrei uzraso.

Venza

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:50:21 PM
Ir ka jis atsakys uz sportines sedynes, kur nurodyta skelbime :D
Vienas BRC vadybininkas labai realiais pinigais atsake uz tai kas buvo parasyta skelbime ir ko nebuvo realiai automobilyje  ;) .Tai nera labai sudetinga ir tuo labiau Vokietijoj.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:55:30 PM
jei ieskai nedauztos - ieskok Unfallfrei uzraso.

babajai raso ant visu, esu mates ir ant dauztos auto toki pazymejima

Bemsas

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 23, 2014, 21:31:52 PM
babajai raso ant visu, esu mates ir ant dauztos auto toki pazymejima

Vat uz toki jau tikiu, gali tekti atsakyti, bet ne uz privalumus kurie parasyti skelbime :)

Venza

Viskas,kas parasyta ir neatitinka tikroves,yra apgaule  :-) .Kadangi tai parasyta rastu,o ne zodziu pasakyta,galima nesunkiai irodyt  ;)

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 23, 2014, 21:46:11 PM
Viskas,kas parasyta ir neatitinka tikroves,yra apgaule  :-) .Kadangi tai parasyta rastu,o ne zodziu pasakyta,galima nesunkiai irodyt  ;)

O ka padarysi? Draugas rado mobile.de autohause sau Audi A6 2011m nedauzyta, bet dazytas bamperis. Nuvaziavo apziureti - dazytas visas sonas, sparnas galinis spakliotas. Pardavejas teige, kad pats daze tik bamperi (buvo ibrezimas), o seimininkas paliko sena masina ir paeme nauja is ju, todel jokios istorijos nezino.

tevas

Autohausu irgi ivairiu yra, siaip paskutiniu metu atsiranda vis daugiau "tvariu". I akis meluoja ir tiek. Dazniausiai tamsesnio gymio, su vienu vos nesusimusiau siandien, telefonu vienaip, kai apziuri is vis kita melodija. Pradesiu klausti is karto telefonu tautybes, ypac tu, kuriem alachas meluoti neleidzia.

Saulius SSS

Pas tokius po aikstele reikia su samariezu vaikscioti. Tada nuosirdesniais tampa.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Venza

tevas

Bemsas

tevas

Ten daugiau new orlean saugotis reikia, rusu ir lietuviu, bet sistema teisinga

Ralfas

Bemsai, kad yra ta pelenine dar nereiskia, kad rukyta, pas mane ji irgi yra, bet masinoje tikrai niekad nerukyta, nes ji kaip ka tik nupirkta ir matosi, kad joje cigaretes nebuvo gesinamos, plius masinoj jokio kvapo nera, as kaip nerukantis tikrai uzuosciau, o trecia cigareciu pridegiklis taipogi kaip ka tik is gamyklos :) Taip, kad pelenines buvimas tikrai dar nereiskia, kad automobilyje buvo rukoma :)