Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Tai juk per 3,5 metų nuvažiavo kelis šimtus tūkstančių km  :)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

naujas32

Citata iš: tevas Įrašytas Birželis 24, 2014, 21:50:35 PM
nors imk ir vezk tralais pilnais i vakarus :) kol is arti nepaziuri :)
tai lietuvui kitokiu ir nereikia svarbu metai ir kaina maza :D

Ivo9

Sveiki. Pagaliau baigėsi mano automobilio paieškų ,,malonumai". Parsivariau iš vokiečio Corolla Verso 2008 D-4D 100Kw, penkiavietę su ragais  Pravažiavusi 120k km. Pirmi įspūdžiai  tikrai džiugina. Techniškai viskas atrodo tvarkingai, nenudrengta, jokių pašalinių garsų ar bildesių. Buvo pakeistas galinis bamperis ir bagažinės dangtis (įvarė atbulas į stulpą). Rodė fotkes. Viskas pakeista naujom detalėm Toyotoje. Pagal serviso istoriją, VIN parodymus iš Toyotos atstovo ir ridą - plius minus viskas atitinka. Vokietis praėjęs TUV'ą prieš metus. Kadangi tech. Apžiūrą reikia praeiti per savaitę nuo registracijos, tai šiandien ruošiuosi tai padaryti. Tikiuosi visiško feilo nebus  Savaitgalį sukoriau kelionę iš Vilniaus į Plungę ir atgal. Dar gerokai po Vilnių pasivažinėjau. Viskas atrodo puikiai. Žinoma,kaip ir daugelis yra minėję, galima prikibti prie kietos pakabos, garso izoliacijos stokos, šaltas variklis dirba gana triukšmingai (bet turbūt taip turi būti?). Degalų sąnaudomis negaliu nei skųstis, nei džiaugtis – vidurkis pamatavus išvažinėjant ir užpilant 2 bakus – 7,1 l. Kompas rodo – gerokai mažiau .  Važiuojant 3 asmenims, pilnu bagažonu, Kaunas  - Kryžkalnis nuolatos su įjungtu tempomatu 140 km/h. Šiaip norėtųsi, kad bakas būtų talpesnis, tai ilgiau nereiktų stoti degalinėse. Bet yra kaip yra. Beje, noriu padėkoti formumiečiui ,,tėvas" už operatyvią ir profesionalią pagalbą perkant auto!

Bemsas

Ivo9

Saulius SSS

Sveikinu įsigijus "naują" žirgą (kitą :) ).  Tikiuosi šiandien per TA išgirsi atsakymą,tokį,kurį man teko jau ne kartą girdėti -" Viskas tvarkoj,juk tai TOYOTA"
Na ir aišku užskaitau RIEBŲ pliusą Tėvas.
Kas liečia kainą: šita praktika pasitvirtina kokiu 90%. Žmogus nusiperki ne hemorojų su Toyota ženkliuku,o galvos skausmų nekeliančią transporto priemonę. Beje "permokėti" pinigai pasiteisina.
Dar kartą sèkmės!!!
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Gmc

Sekmes eksploatuojant. TA manau praeis be vargo. Toyota sita nera super ekonomiska (VW ekonomiskesni), taciau patvari ir nebyranti. Tai irgi sutaupo daug pinigu :)

Ivo9

Saulius SSS >>> dėkui.
GMC >>> tai jau taip. Man svarbiau,kad nebyrėtų.

Gmc

Pas mane per 3 metus "pabiro" vienas parktronikas, kelios lemputes ir is esmes viskas :)