toyota yaris raktas

Pradėjo toyotayaris, Vasaris 01, 2014, 13:24:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

toyotayaris

Sveiki,
Toyota Yaris 2003m dyzelis
Turiu tik viena raktą ir tas paprastas, nors yra centrinis užraktas.
gal kas žinote kokia kaina rakto su mygtukais užrakinti-atrakinti?

ačiū už atsakymus.

MindaugasB

Pasiskaitinek foruma. Jau apciulpta tema.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vitiok

toyotayaris

MindaugasB

Galejai pasiieskoti jos pats...

Prasom. Tikiuosi padejo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

toyotayaris

Tesiu tema ir rašau, kaip man seakėsi su toyota yaris 2003m raktu:
1. Rakto rėmelis su neišpjautu raktu Ebay 6 svarai 24Lt su atsiuntimu į Lietuvą.
2. Mygtukus su chip'u 30Lt radau Lietuvoje
3. Rakto išdrožimas su baterijos pakeitimu 30Lt
o toliau linksmybės... paskambinau į kelias įmones pasiūlė priprogramuoti raktą už 250 ir 150Lt :)
kadangi niekada nieko panašaus nebuvau daręs teko pažaisti ir paieškoti tinkamo programavimo varianto, kad veiktu mygtukai teko panaudoti Toyota celica 2000m programavimo instrukciją http://www.programyourremote.com/classified/DisplayAd.asp?id=1232 ir pavyko! liko chip'a suprogramuoti, tai padarysiu artimiausiu metu.

Bemsas

Tai tau kaina pasake uz cipo programavima, o ne pultelio pririsima. Tu pirkai rakta su IMMOBIALIZERIO cipu? Ar paprasta? Jei paprasta rakta pirkai, tai jo ir ne pririsi niekaip.

Jei nenori moketi pinigu, tai isardai veikianti rakta, istrauki cipa. Tada isardai apdaila spyneles ir ta cipa klijuoji prie antenos imobilaizerio. Po situ veikmu gamyklinis imobilaizeris neveiks, o tu galesi uzvesti masina su abiems raktais.
Aisku ir vagis atejes gales ja uzvesti prasukus spynele. Bet kadangi masina nevagiama, tai manau problemu nebus :)

walentac

Citata iš: toyotayaris Įrašytas Vasaris 18, 2014, 22:12:14 PM
Tesiu tema ir rašau, kaip man seakėsi su toyota yaris 2003m raktu:
1. Rakto rėmelis su neišpjautu raktu Ebay 6 svarai 24Lt su atsiuntimu į Lietuvą.
2. Mygtukus su chip'u 30Lt radau Lietuvoje
3. Rakto išdrožimas su baterijos pakeitimu 30Lt
o toliau linksmybės... paskambinau į kelias įmones pasiūlė priprogramuoti raktą už 250 ir 150Lt :)
kadangi niekada nieko panašaus nebuvau daręs teko pažaisti ir paieškoti tinkamo programavimo varianto, kad veiktu mygtukai teko panaudoti Toyota celica 2000m programavimo instrukciją http://www.programyourremote.com/classified/DisplayAd.asp?id=1232 ir pavyko! liko chip'a suprogramuoti, tai padarysiu artimiausiu metu.

Ar gerai supratau? Pats uzsiprogramavai mygtukus? Gal gali papasakoti placiau, kokios irangos tam reikia (nes turiu panasia beda, taciau man reikia tik nuotolinio valdymo)?

Bemsas

Taigi duota nuoroda. Jokios irangos nereikia.

Vladas55

Toks pultelis kuris parodytas 1 pavizdyje pas tave,pas mane vartus prie namo atidarineja,abejoju ar tiks automobiliui.

walentac

Venza

Toki as tau uz 10lt galiu parduot  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

walentac