vejo deflektoriai

Pradėjo barzda, Vasaris 01, 2014, 20:49:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

sveiki...
nors ziema uz lango, noriu paklaust ar kas turit vejo deflektorius ant soniniu stiklu ir kokie atsiliepimai apie juos...
http://www.automeniu.lt/isores-aksesuarai/vejo-deflektoriai/langu-deflektoriai/toyota-avensis-2003-2009-sedanas-keturioms-durims-oxid.html
Aciu

vitiok

Citata iš: barzda Įrašytas Vasaris 01, 2014, 20:49:58 PM
sveiki...
nors ziema uz lango, noriu paklaust ar kas turit vejo deflektorius ant soniniu stiklu ir kokie atsiliepimai apie juos...
http://www.automeniu.lt/isores-aksesuarai/vejo-deflektoriai/langu-deflektoriai/toyota-avensis-2003-2009-sedanas-keturioms-durims-oxid.html
Aciu
pas manes tokie stovi,man patinka

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

O kam jie reikalingi?  Cia gal rukantiems jie reikalingi ?

kalava

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 02, 2014, 09:11:04 AM
O kam jie reikalingi?  Cia gal rukantiems jie reikalingi ?

Rukantiems tikrai ok, taciau gerai ir per lietu ar dulksna, kai nori gryno oro per langa - neprilyja ir nepritasko i vidu
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Citata iš: kalava Įrašytas Vasaris 02, 2014, 10:26:03 AM
Rukantiems tikrai ok, taciau gerai ir per lietu ar dulksna, kai nori gryno oro per langa - neprilyja ir nepritasko i vidu

Na as niekada neatidarineju langu. O gryno oro per langa nebuna, ypac mieste :D Man labiau patinka grynas oras, kuris yra filtruojams per salono filtra, kuris uzsinesa gana greitai :D

vitiok

Citata iš: kalava Įrašytas Vasaris 02, 2014, 10:26:03 AM
butent :)  atrodo geriau da

ketvirtasis

Užsisakęs buvau Aleksoto turguj, užu komplektą 4-iems langams paprašė 120. Ėmiau tik priekiui - 80, patiko, pasiteisino ir taip toliau. Tad nusipirkaome ir Yariui, taip pat liuks. Gimęs "ant asfalto" tad mieste važinėju pravertais langais, per nedidelį lietų praverčia.

vitiok

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Vasaris 02, 2014, 11:36:26 AM
Užsisakęs buvau Aleksoto turguj, užu komplektą 4-iems langams paprašė 120. Ėmiau tik priekiui - 80, patiko, pasiteisino ir taip toliau. Tad nusipirkaome ir Yariui, taip pat liuks. Gimęs "ant asfalto" tad mieste važinėju pravertais langais, per nedidelį lietų praverčia.
ir jie lengvai nusiima nes klijai ten silpni,pagrinde laiko jos tokie chopikai tarp gumos ir vejo deflektorio,taip kad jei kas bijo kad priklijuos ir basta taip nebus,nusiima lengvai  :D
http://m.youtube.com/watch?v=efIU2aaZcaU. instaliacija uzima 20 min

toyrob

Turejau ant Passat'o deflektorius, man labai pasiteisino. Dabar ieskau Corolla Verso, bet niekur nerandu. Man asmeniskai patinka Climair firmos, kurie buvo ir ant Passat'o, nes pas juos didesnis tarpas lieka tarp lango ir deflektoriaus. Lenkiski nelabai patinka.

Naitras

Sveiki :)  norejau pasiteirauti kokios firmos vejo deflektoriai geriausi? ar yra skirtumas? neteko paciam susidurti tiesiog noreciau uzsideti. ir gal kas zino kur kaune butu galima gauti tik priekiniam langam?

Naitras

P.s reikia toyotai avensis verso 2003 metu :)

vitiok

3 vasara jau su hepa ar heka firmos,auksciau nuoroda,nenubluko,zjb

Naitras

vitiok