Toyota Prius

Pradėjo Grazinulia, Liepa 04, 2008, 10:59:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

Grazinulia

Citatavanitas parašė:
Na, velnias žino kaip yra su amerikonkom ir tais salonais... Paprasčiausiai kiek man reikėjo pagalbos (o jos reikėjo ne taip ir daug) Tokviloj man tikrai pagelbėjo be jokių išsisukinėjimų ir vyniojimų į vatą. Kiek teko su jais bendrauti, amerikietiški Priusai jiems jokia ne naujiena - pasakojo, kaip kelis kartus naujam gyvenimui prikėlė baterijas...  Nesinori būti nuobodžiu pastoviai zyziant tą patį per tą patį, bet tiesiog nesinori, kad nutiktų kaip mano tėvui nutiko su plazminiu teliku. Kai jis sugedo, jis pagal skelbimus išsikvietė kažkokį meistrelį. Tas, kelias dienas prasikrapštęs, ir nieko nenuveikęs, jau išeidamas pasidžiaugė, kad "kaip smagu buvo pažiūrėti kaip vidaus atrodo tooooks telikas":o

Todel ir ieskau meistrelio, kuris ismano hibriduose, o ne tik girdejau ar skaiciau... Gal vis tik pabandyt man dar paciai i ta Tokvila nuvaryt ir pakalbet..... :(

Arvydas

klausiau mototojoj ar padarytų diagnostiką amerikietiškam antrukui. sakė be problemų, berods 150 Lt. Grazinulia nebandei rusiškuose forumuose užklaust ką reiškia tas klaidos kodas? dar kažkur mačiau kodų iššifravimus, gal būtų lengviau ieškot problemos sprendimo?

selisimo

Grazinulia gal zinai klaidos koda? Kodai pakankamai lengviai issisifruoja ir ir yra daug maz vienodi visoms masinoms.

Edvis

sweiki,mum dar klaidu nepradėjo mėtyt, bet seip dar ir ne laikas,pastebeta kad ismetineja kai temperatura apie 0 ir yra gan drėgna
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Rav4 2006m. D-CAT executive
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

NNZ

klaidos kodas senei jau iššifruotas gi pas elektrikus jau kiek buvo, ir visur tas pats baterijos valdymo bloko klaida!( baterijos klaida). Dėl to ir ieško kas galėtų pasikeist ar čia blokas kaltas ar provodkė. Nes atsiranda kai pašala ir sudrėgsta, arba batareikai netoli iki nusibaigimo ( norėčiau, kad klysčiau), tik gerai, kad pas ją vistiek viskas veikia nors ir klaidą meta, nuresetini ir gerai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

selisimo

Na kiek asmeniskai esu susidures su elektrikais ir ju issifravimu..kazkada mano mazdai mezdavo klaida, variau diagnostikai pas skirtingus meistrus..vieni viena sako , kiti kita..reik keist ta ana ir dar trecia, gal pades, gal ne.baigesi tuo, kad remontas kainavo 20 lt. Ir sugaistas laikas issiaiskinimui, kaip susitvarkyt (visos geros 30 min).Pakeist viska is eiles visad galima, bet kitas klausimas ar pades ir ar reikia taip daryti?

Grazinulia

Tai va ir sakau, kad reikia suieskot ismananti zmogu, kurs galetu paziuret, patikrint laidelius, elektronika ar ka ten, nes diagnostika padarom, klaida issifruojam ir tuo baigiasi viskas, nieks i vidu nelenda ir neziuri, bo matyt nezino, kur ziuret :( . Klaidos numeriuka buvau uzsirasius kazkur, bet nerandu... Pakolkas , kaip ir pernai ismeta klaida rytais... jei ne tas faktas, tai tarnauja normaliai :)

vanitas

Gražinulia, kaip ten su tavo mašinyte baigėsi? Ar yra koks progresas?

Grazinulia

deja, jokio,  kazkaip uzmeciau masiniuka del visokiu problemu kitu- mamai su sirdim negerai, dede prie mirties, darbe darbo iki kaklo ir daugiau, nespesju suktis :( Reikia kuo skubiau remontuotis, tai su elektronika ne kas, nezinau,net kur pasiduoti. Pati nespeju, tai prasysiu cia vieno, kad pavazinetu po servisus, uzsuktu i Tokvila. Gal jus zinot, kas galetu padeti, reikia zmogaus ismanancio savo darba... Pakolkas vazineju Priusiku... TTT.

Jei kas nors , ka nors galit pasiulyti, prasau siulykit....:)

Memelis

Siandien nusipirkau AUTOCAR zurnaliuka. tai yra didelis ir detalus straipsnis apie Toyota Prius III Siaip visai gerai vertinama ji. Dar ilgai bus hibridu etalonas B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Smac

Pamirsai pamineti, kad virselyje irgi Toyota - FT86! Prisikele samurajai :D
P.S.: Ir kaip tik straipsni apie si koncepta galima pasiskaityti: Zurnalo perziura internete
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Memelis

Nepamirsau, bet kadangi lindau i foruma apie Prius tai tai ir paminejau. Siaip tai suzavejo naujoji Toyota FT86! Dar jeigu jos kaino tokia patraukli bus kaip zada, tai visai gerai B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

vanitas

Būna ir taip. Deja, ir Toyotos kokybė nėra 100procentinė...

vanitas

Na ką, kaip ir žadėjau pasibaigus metams pristatau 2001 metų Prius išlaikymo skaičius:
benzinas - 6792,26 lt;
planinis ir einamas remontas - 3352,78 lt;
padangos - 752 lt;
draudimas (privalomas ir kasko) - 648 lt;
kitos išlaidos - 310,62 lt.

Viso - 11855,66 lt.
Per 2009 metus nuvažiuota - 39 047 km.

Viską suskaičiavus - pasidarė bloga:(:(:(