Toyota Prius

Pradėjo Grazinulia, Liepa 04, 2008, 10:59:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

CitataEdvis parašė:
del klaidu anuliavimo, pabandykit kai jas ismeta rakteli pasukinet apie 10-15 kartu is isjungtos padeties i ijungta , mum nusimete ir viskas issisprende. sia ziema tai klaidu daug pasitaikydavo- kas kelias dienas, karatais viska sveikdavo o kartais net bendzininis neuzsivesdavo karta to nepastebejom ir iki namu gryzom tik ant elektros. masiniukui tik tepalus reikejo keist daugiau jokio remonto nereikejo visiskai bet ir mazai pralekus, kai pirkom nebuvo 50 tukst. dabar tiksliai net nezinau bet 90 tukst dar nera.del tu visu dirzu tai rekomenduojama vos nusipirkus masina juos keist bet me svazinejam su carina II 20m. senumo pralekus  270 tukst. ir joks dirzas nekeistas nors kabo nupirkti bet kai ne originalus tai uzdejus cypia. :)
Carinai geriau pasikeisk, nutruks dirzas - sulankstys voztuvus... ir kainuos ne viena simtine Lt...
Pagrindiniai dirzai necypia... nemaisyk.

Grazinulia

O gal ne viena tukst.? Mums plysus pagringdiniam dirzui - remontas apsiejo 3000 Lt. Plyso pas Audi A6 1996 m....

Grazinulia

Nu vakar buvo bajeris. Mano vaikas vazinejosi mieste dviraciu ir prie Sporto rumu (prie Neries) pamate vaziuojant mano Priusa, apsidziauges, leke paskui ji, vos jo netaranavo. Priusas uzsuko i aikstele parkuotis, o mano vaikas pasisokinedamas, laimingas sustojo jam tiesiai pries nosi ir is jo islipo svetima teta..:D:D:D. Tai is netiketumo nese kudasiu... Nu galejo gi pasakyt jai , kad pas mumi toks pats ir adresiuka toyotklubio duot.... na tie vaikai....:D Sake, kad raides panasios buvo, tai ar ne tas pats ZPP...

vanitas

Na, tikrai juokingas įvykis, ypač su tokia mašina...
Grazinulia, suprantu, kad savo auto įsigijot iš JAV? Ar galit truputį plačiau papasakot kaip? Ar kas padėjo iš vietinių ar čia Lietuvoj jau pirkot?

Edvis

net nesutrukineja dirzai, o paciai masinai jau iki lauzyno nebedaug belike, naudojama tik zvejybai, pries savaite keliau dankratu galiniu stabdziu rankinio trosa mankstint tai net dankrata kisant su placia lentute visa lentute kiaurai per slenksti sulindo :)
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Rav4 2006m. D-CAT executive
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

Edvatronas

CitataEdvis parašė:
net nesutrukineja dirzai, o paciai masinai jau iki lauzyno nebedaug belike, naudojama tik zvejybai, pries savaite keliau dankratu galiniu stabdziu rankinio trosa mankstint tai net dankrata kisant su placia lentute visa lentute kiaurai per slenksti sulindo :)
Na jei planuojama i marcias... tai dzin tada vazinek kol subyres..
Beje pagrindinio dirzo nesimato (jei dangteliai visi sudeti). Ir siaip nelabai kas ant jo matosi, galiausiai viena diena padaro kaput...

Grazinulia

Vanitas mano masina i Lietuva buvo atplukdyta 2005 m. Ja buvo isigyjes vienas pazystamas. Zinau tik tiek, kad keltu pargabenta. Kaip jis ja pirko man tada nedasilo paklausinet. O 2008 metais as is jo nusipirkau. Buvau jau nusiziurejus si modeli, prisiskaicius visokiu baiku, issinagrinejus po kauleli. Buvau uzsakius pas prekeivius, kad man atgintu is Europos, bet negavau nei vieno doro pasiulymo - tiesiog nerado. Isskambinau i visus rastus skelbimus - tai buvo arba parduota, arba su kokiu defektu, arba reikejo dar ilgai laukt, kol parplukdys... Tada gavau pasiulyma is senai pazystamu zmoniu ir isigyjau. O jus kaip sugalvojot si modeli isigyt? Kas paskatino daryt toki "beprotiska" pasirinkima:D?

Edvis

dangtelius buvom nueme, is isvaizdos ok, bus kaip bus, norejom senai ja damust bet kad viska sveikia tai ir nesinori ismest
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

vanitas

Jo, savo kailiu teko įsitikinti, kad perkant nenaują mašiną reikia kiek tai yra įmanoma pasidomėti jos praeitimi, net jeigu tai Toyota. Aš, asmeniškai, kai tik internete perskaičiau apie hibridus, nusprendžiau, kad noriu tik tokios mašinos. Na ir prasidėjo ilgas kelias iki to kol tokią įsigijau. Per tą laiką išsdudijavau mašinų iš JAV pirkimo, gabenimo, prikėlimo naujam gyvenimui ir pardavimo Lietuvoj nuansus bei supratau, kad labai dažnai graži išorė slepia kiek kitokį vidų. Esu ne kartą bendravęs su Priusų savininkais, kurie skundėsi vienokiais ar kitokiais gedimais, ypač susijusiais su elektronika. Tiesa pasakius, viskas paaiškėja pažiūrėjus į originalias, pirmines Amerikoj (ar bet kur kitur) parduodamų (kaip taisyklė daužtų) automobilių nuotraukas. O po kelių mėnesių tas pats automobiliukas kaip iš paveikslėlio sutvarkytas ir užglaistytas parduodamas kaip "idealios būklės" nedaužtas "su visom opcijom" Lietuvoj...

Grazinulia

...tai jau jo. Na man zmogelis siaip ispasakojo, kas buvo dauzta ir tvarkyta, kai ka ir  gudriai nutyledamas...  as manau, kad mano masiniukas yra visai neblogos bukles. O kadangi uzsimaniau tokios, tai ir akys daug kur buvo uzristos ir man jos reikejo dabar arba niekada :D. kai dabar jau turiu siek tiek patirties, manau, kad  kitaip rinkciausi masina... bet ir vel Priusa... tai va:)

Edvis

VANITAS- kaip peciukas ziema sildo, ar pakankamai ir kiek mazdaug reikia nuvaziuot kad sildytu?
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

vanitas

CitataEdvis parašė:
VANITAS- kaip peciukas ziema sildo, ar pakankamai ir kiek mazdaug reikia nuvaziuot kad sildytu?

Pečiukas pas mane šildo kaip žvėris, tikrai problemų jokių, karšta labai greitai pasidaro. Prieš metus buvo kondicionierius sugedęs, bet ir jį pavyko susitvarkyti. Šiaip, įtariu, kad yra koks nors gedimas, jei jis streikuoja.

Beje, įtariu, kad mes ne taip seniai bendravome el. paštu. Aš palikau raštelį už jūsų Prius lango. Smagu susitikti ir bendrauti Toyota klube :) Tikiuosi kada nors ir akivaizdžiai susitikti.

Edvis

taip tiksliai bendravom, gal ir susitiksim kai teises issilaikysiu (anksciau rasiau tecio vardu). mum irgi kondicionierius nebešaldo bet taip neprisiruošiam nuvaryt užpildyt:)
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

vanitas

Na vat kaip būna... Ką gi, gerų teisių:)
 Vasarą be kondicionieriaus sunku, man tik paprasto užpildymo nepakako, reikėjo kažką ir pakeisti, nes sistema buvo nesandari.

Edvis

dekui teises tik ziema bus:), kiek jei nepaslaptis kainavo visi pildymo ir remonto darbai?
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag