Del dazymo

Pradėjo Rage, Gegužė 28, 2009, 13:34:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rage

Sveiki, noreciau paklaust kiek kainuotu priekinio bamperio perdazymas?
Toyota Forever!

Jordan

Kaune kokybiskai  ~250 lt
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Edvatronas

Yra ir kas Vilniuje dazo... ;)
Pamegink arunui paskambinti pasiklaust 8-682-23572, nes kaina priklauso ir nuo dydzio ir nuo poreikio paruosineti...

werado

Tai jau prisilakstei?
Kas sudegs, tas nesupus...

Rage

Ne, buvo taip: nuvariau i maksima po 30 min iseinu ziuriu bamperiio krastai is vietos biski istruke. Gerai kad bamperis lankstus, tai tik kazkokiose taskuose dazai sutrukynejo. Jauciu reik installint pagerine signalizacija...
Toyota Forever!

werado

mano masinoje peidzerine stovi, geras daiktas. Kaip tik sianakt pasitarnavo. suveike signalke islekiau laukan, tai tik duru spynele prasuko, atidaryt nespejo.  

ToyotaClub

Na ne visad senai draugas pasakojo kaip ar jo draugui ryte nerado visu keturiu ratu o tik masina ant plytu:) nesuveike signalizacija.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

vaidaschi

Toyotu nelabai kas vagia nebent koki maga islups
No one can kill TOYOTA

werado

TAI GREICIAUSIAI MANO DEL MAGES IR KRAPSTE

Memelis

Klaipedoje Solorinoje priekinio bamperio dazymas jeigu draudimui 750 Lt, jeigu pats moki apie 450. Jie dar aiskino, kad daznai lempu apiplovimo purkstukai luzta, tad dar juos reiktu keisti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

Blemba pats dėjausi Webasto, tai tas priekinis bamperis gan lengvai nusiima. Negi nerandi meistro, kuris tai patvarkytų, keista.

Memelis

Man irgi teko nuimineti priekini bamperi, tai visai lengvai ten viskas vyksta. Dviese aisku lengviau, ypac uzdejimas, nes ten gali ranku prireikti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Avensis_T4

Prie to pacio paklaust del spalvos masinos noriu. Pagal VIN susiradau, kad pas mane spalvos kodas  6T1(Light Olive Mica), dokumentuose zalia raso. Vis planuoju buferi pasikeist,nes vienoj puseje paluzes, tai susimasciau kiek ten tu zaliu atspalviu buvo ar ji viena spalva(zalia) ejo Avensiams(II kartos)? Jei ten tu atspalviu daug nebuvo, tai butu imanoma man gal ta buferi susirast tokios pat spalvos ir apseit be perdazinejimu. Ir ar buferis ir priekiniai sparnai nesiskiria priklausomai nuo kebulo tipo(sedanui,universalui ar checbekuj)?

Henris

Man per du menesius ilenkia sparna kazkas kieme, pirmakarta galini, daba priekini, dalabj..bai Lietuviai vaziuot nemoka, t.y. parkuotis, tarpa palieki didziuli ir vistiek sugeba ivaryt. Vaziavau kalbet su signalscikais del peidzerines signalkes, sake nepades, jei atsiremia i masina ir gaunasi ilenkimas, o ne smugis, signalke nesuveiks, o jei susireguliuosi per dideli jautruma, tai tada ta masina specialiai kas nors su vazonais apmetys. Iseitis kiek supratau tai KASCO nuo 0Lt. Nes siuo atveju man sparno tvarkyt per KASCO neapsimoka, francize 350Lt, o susitvarkyt servise normaliam, be draudimo 300Lt. net nezinau, kaip kovoti su tokiai vairuotojais...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

CitataAvensis_T4 parašė:
... Jei ten tu atspalviu daug nebuvo, tai butu imanoma man gal ta buferi susirast tokios pat spalvos ir apseit be perdazinejimu. Ir ar buferis ir priekiniai sparnai nesiskiria priklausomai nuo kebulo tipo(sedanui,universalui ar checbekuj)?

šiaip pagal spalvą tai gali rasti tik reikia ieškot ir ar nebus tas pats kas nudažyti tą lopelį, jei nepedantas esi turėtų praeit spalva. Dėl skirtumo tai skiriasi II prieš faclift ir po jei keisi pagal savo metus tai nieko nereikės keist. Jei ne tai reikės bamperį kartu su lempom keist.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)