Del dazymo

Pradėjo Rage, Gegužė 28, 2009, 13:34:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensis_T4

Esme tame,kad buferio tvirtinimai isluze vienam kampe ir buves savininkas tvirtino ji medvarsciais,tada viska graziai uzspakliavo ir nudaze. Nesenai keiciau lempa ir gavosi taip, kad reikejo buferi atlaisvint ir neisejo niekaip kitaip kaip tik isplest su tais visais "prichimicinimais".Tai dabar stovi vienas kampas ne visai savo vietoj ir atsokinejo visi spakliai per ten kur varztai susukioti, tai buferi betkokiu atveju noriu pasikeisti. Tai pigiau man gautusi susirasti tos pacios spalvos ir taip apsieiti be perdazinejimu.

NNZ

na tada jo o in UK tikrai jau turėtum ir pagal spalvą rast...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensis_T4

Kolkas kiek bandziau ziurinetis cia aplink save, tai pagrindas visur sidabrine spalva, po to raudona ar melyna srotuose. Man reikalingas pats bamperis, nes visas groteles ir seno galesiu persidet, tai plika bamperi galiu nusipirkt uz 50-80svaru, o nerades spalvos tokios pat susimokeciau dar plius minus 100svaru uz perdazyma. Bet kai toks dalykas daugiau kosmetinis ir vaziuoti kolkas netrukdo, tai bandysiu atrasti kazkur tokia pat spalva ir sutaupyt tuos pinigus, kuriuos isleisciau dazydamas.

NNZ

tai taip jei tau tai netrukdo, tai jo ieškodamas gali tikrai rasti.

NNZ

CitataHenris parašė:
Man per du menesius ilenkia sparna kazkas kieme, pirmakarta galini, daba priekini, dalabj..bai Lietuviai vaziuot nemoka, t.y. parkuotis, tarpa palieki didziuli ir vistiek sugeba ivaryt. Vaziavau kalbet su signalscikais del peidzerines signalkes, sake nepades, jei atsiremia i masina ir gaunasi ilenkimas, o ne smugis, signalke nesuveiks, o jei susireguliuosi per dideli jautruma, tai tada ta masina specialiai kas nors su vazonais apmetys. Iseitis kiek supratau tai KASCO nuo 0Lt. Nes siuo atveju man sparno tvarkyt per KASCO neapsimoka, francize 350Lt, o susitvarkyt servise normaliam, be draudimo 300Lt. net nezinau, kaip kovoti su tokiai vairuotojais...

nu matai tu tuos 300 sumoki iš savo kišenės, o frančizę tik minusuoja iš tos sumos kiek jie paskaičiuoja mašinos tvarkymą ir jei gaunasi pliusas, tau iš savo kišenės nieko nereikia mokėti...

Henris

Nu kazka tu cia ne taip sneki, saskaita buvo uz darbus apie 1300Lt is serviso, francize mokejau pats, o draudimas likusia dali, taip kad vistiek is savo kisenes moki ir net daugiau...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

nu man paskaičiavo už bamperio sutvarkymą 700lt, sako jei nori mes tau duodam ten apie 200 gavos, jei atimi frančizę pvm ir nusidėvijmą, Sakau man pinigų nereik tik sutvarkykit ir viskas, ir man buvo tik kad pasirašyt už darbus kuriuos atliko LDB sutartas servisas ir viskas.

Henris

Na nzn, savo sena masina kai draudziau nuo 0, nieko nereikedavo moket. O daba francize turejau susimoket servise, nes buvo parasyta francize moka klientas, 900 lt draudimas. Gal pas kiekviena draudima skirtingai, gal vienas draudimas ima didesne imoka ir po to jei virsiji francize, nereikia moket ir t.t.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kapsis

suradau senoka tema  susijusia su dazymu, sakau , reik atgaivinti :)  taigi,  susikloscius  tam tikrom nuo manes nepriklausanciom aplinkybem,  susilankste mano avensio galinis bamperis.... jo kampas dabar isigaubes i vidu tiek pat kiek buvo i isore islenktas :)  dar   siek tiek nubraukta fara....   dabar pasistojo klausimas kas geriau:
1.pasiimt pinigus is draudimo , ir  taupant   atlankstyti  esama, paspakliuoti  ir  dazyti
2. pasiimt pinigus  ir  imti is sroto kita  sveika  , dazyti reikiama spalva...
3. pasiimt pinigus, ir   ieskot  tos pacios spalvos  ir   pakeisti be jokio dazymo.....(turbut ekonomiskai pigiausias manau, tik ilgokos paieskos gresia...)   tik vat klausimas kaip su spalvos kodais, pas mane 2006m  juoda spalva,  ar  buvo tik viena juoda spalva ar ju atspalviu kokiu kitu buvo?
4. nesukt galvos, per draudima  atiduot tvarkymui i tokvila ar mototoja ir jie  kaip suprantu nauja kazkoki  detu......
ir dar klausimas del galines faros, nubraukta ta chromuota juostele einanti galines faros apacioj. Ar ji  keiciasi atskirai ar eina  su visu faros korpusu?  nes manau chromuoto pavirsiaus tai  jau neatgaivisi jokiu dazymu.... 
na dar ziuresim ka draudimas siulys.....  :)

MindaugasB

1. Išsiaiškinti dažymo/atlankstymo/špakliavimo ir kt kainas pas dilerį, garaže ir naujo bamperio bei pasiskaičiuoti frančizę.
2. Priimti sprendimą.

3. (pasirinktinai) Gailėtis, kad vistiek šūdinai sutvarkė ir reikėjo daryti kitaip :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Tiketina, kad bamperis aissoko is savo vietos, ir ji galima pastatyti atgal. Srote tu nesurasi tokio bamperio, kuri galetum iskart pastatyti i masina ir vaziuoti, nes visi bus apibraizyti. Imesk foto, kad geriau viska matyti, tada galima bus ir patarti konkreciau.

katana7

Citata iš: kapsis Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 23:16:04 PM
suradau senoka tema  susijusia su dazymu, sakau , reik atgaivinti :)  taigi,  susikloscius  tam tikrom nuo manes nepriklausanciom aplinkybem,  susilankste mano avensio galinis bamperis.... jo kampas dabar isigaubes i vidu tiek pat kiek buvo i isore islenktas :)  dar   siek tiek nubraukta fara....   dabar pasistojo klausimas kas geriau:
1.pasiimt pinigus is draudimo , ir  taupant   atlankstyti  esama, paspakliuoti  ir  dazyti
2. pasiimt pinigus  ir  imti is sroto kita  sveika  , dazyti reikiama spalva...
3. pasiimt pinigus, ir   ieskot  tos pacios spalvos  ir   pakeisti be jokio dazymo.....(turbut ekonomiskai pigiausias manau, tik ilgokos paieskos gresia...)   tik vat klausimas kaip su spalvos kodais, pas mane 2006m  juoda spalva,  ar  buvo tik viena juoda spalva ar ju atspalviu kokiu kitu buvo?
4. nesukt galvos, per draudima  atiduot tvarkymui i tokvila ar mototoja ir jie  kaip suprantu nauja kazkoki  detu......
ir dar klausimas del galines faros, nubraukta ta chromuota juostele einanti galines faros apacioj. Ar ji  keiciasi atskirai ar eina  su visu faros korpusu?  nes manau chromuoto pavirsiaus tai  jau neatgaivisi jokiu dazymu.... 
na dar ziuresim ka draudimas siulys.....  :)
Jei tvarkysi pas oficialų atstovą net esant nuliniai franšizei dalį mokėsi iš savo kišenės, nes automobilis ne naujas t. y. senesnis kaip 2 metai, kadangi jų valandinis įkainis skiriasi nuo paprastu servizų.

Bemsas

Citata iš: katana7 Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 08:47:18 AM
Jei tvarkysi pas oficialų atstovą net esant nuliniai franšizei dalį mokėsi iš savo kišenės, nes automobilis ne naujas t. y. senesnis kaip 2 metai, kadangi jų valandinis įkainis skiriasi nuo paprastu servizų.

NESAMONE. Jei detaliu keisti nereieks, mokesi tik fransize. Jei reikes keisti detales ir jas statyts NAUJAS ORIGINALIAS - tada reikes sumoketi nusidevejima. Savo masina 2 kartus dariau Tokviloj, tad jau zinau kaip yra.

Kas liecia valandinio ikainio - 85lt+PVM

katana7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 08:57:28 AM
NESAMONE. Jei detaliu keisti nereieks, mokesi tik fransize. Jei reikes keisti detales ir jas statyts NAUJAS ORIGINALIAS - tada reikes sumoketi nusidevejima. Savo masina 2 kartus dariau Tokviloj, tad jau zinau kaip yra.

Kas liecia valandinio ikainio - 85lt+PVM
Viskas priklauso nuo kasko sutarties sąlygų, jei automobilis remontuojamas draudėjo pasirinkimu, tada taip. O jei draudiko tada ne.

Bemsas

Citata iš: katana7 Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 09:41:11 AM
Viskas priklauso nuo kasko sutarties sąlygų, jei automobilis remontuojamas draudėjo pasirinkimu, tada taip. O jei draudiko tada ne.

Jei draudiko sarase yra oficialus servisai, ten ir varai. Jei sarase nera - niekas ten ir neleis :)