Del dazymo

Pradėjo Rage, Gegužė 28, 2009, 13:34:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Kad servisui draudimas daugiau sumoka nei grynais ismoka, tai cia visada taip buna. Visalaika servise atsiranda visokiu papildomu islaidu. Bet jei pvz paskaicios uz sparno dazyma kokius 400lt, o sparno nedazysi - tada geriau pinigus imti :)

Dar galima surasti servise pazystamu, ir padidinti samata, pasidaryti pas juo pigiau ir dar paimti skirtuma grynais (y)

vitiok

Citata iš: kapsis Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 11:25:19 AM
nepaminejau is anksto, cia bus remontas per civilini draudima,  as nukentejusysis..... :) papiesem eismo ivikio deklaracija:)   kadangi turiu ir kasko , domejausi  per ka geriau eiti..... kadangi i masina ikale draugo zmona(kai nuvaziavom pas juos i svecius, vaziavo duonos nupirkti , kieme is iprocio apsisukinejo ir pamirso kad dar viena masina cia atvaziavo)  tai susitarti bet koks variantas galimas butu, bet pasirodo kasko skaiciuoja nusidevejima, o civilinis neskaiciuoja:) tai  gaunas kad civilinis didesne zala ivertins... plius kaltininkui siuo atveju pigiau  iviki registruojant(kadangi draugai, tai aktualu) , tik daraudimas pabrangsta ir tiek... eiciau per kasko  reiktu 400 francize moket :)  plius, jei ismoka virsija kasko metine imoka, tai man kasko brangtu po to... jei ismoka atitinka imoka, tai dinksta draudime visos nuolaidos ir lojalumai....  jei mazesne ismoka, tai tik kazkokios nuolaidos dings...  taip kad su kasko neverta prasideti.... 
jei yra kaltininkas fransizes neskaiciuos  draudimas tau ir kasko nebrangs velaiu (pats susiduriau real),veliau regreso tvarka visus nuostolius isiesko is kaltininko ar jo draudimo nzn jei savo kasko pajudinsi (tau jokiu nuostoliu),per civilini jei daryt tada kaltininkui draudimas tik brangs (tau bet kokiu atveju atremontuos),reik zet ka siulo tavo kasko ir ju draudimas ir tada sprest.
Kas liecia remonta per kasko reik zet kas tavo sutartije numatyta (tavo pasirinkimu ar bendroves) dazniausia yra draudiko pasirinkimu nes kitaip 25% sumos tu apmoki jei pasirenki pats,jei dar keicia nauja detale tada nusidevejima skaiciuos.
Nzn kaip kitur bet LD taip yra siemet.

vitiok

Zdarova,klausimas klaipedskem ir ne tik
yra 3 servisai :
ARMI #
SOSTENA #
Inchscape Motors #
kur geriau priduot masina dureliu padazymui? gal kokie atsiliepimai konkretus yra apie siuos servisus?
LD su Solorina nedirba,varyciau ten.

Toshis

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 21, 2014, 18:29:57 PM
Zdarova,klausimas klaipedskem ir ne tik
yra 3 servisai :
ARMI #
SOSTENA #
Inchscape Motors #
kur geriau priduot masina dureliu padazymui? gal kokie atsiliepimai konkretus yra apie siuos servisus?
LD su Solorina nedirba,varyciau ten.
Vitiok, cia kiek pamenu pas tave Casco? Jei taip varyk i Armi. Pats ten Opeli daziau. Jei ne casco civilinis tai nuvarai i normalesni servisa tik pries tai su servisu susitari, ir ju cia jau problema bus is draudimo pinigus isimust. Beje Armi man tikrai padejo su tuo dalyku, kai LD pasake kad su armi nedirba. :D

vitiok

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 21, 2014, 19:57:14 PM
Vitiok, cia kiek pamenu pas tave Casco? Jei taip varyk i Armi. Pats ten Opeli daziau. Jei ne casco civilinis tai nuvarai i normalesni servisa tik pries tai su servisu susitari, ir ju cia jau problema bus is draudimo pinigus isimust. Beje Armi man tikrai padejo su tuo dalyku, kai LD pasake kad su armi nedirba. :D
Kasko pas mane ir jie dirba su ARMi :)
man da patogiau ten,arciau namu kaip sakant
sakai gerai ten daro?

Saulius SSS

vitiok, kiek suprantu,cia rimtas servisas. tokie servisai darbams turi duoti garantijas. padarys blogai,galesi pirstu durti,kur blogai ir tures perdarinet.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 21, 2014, 20:20:34 PM
vitiok, kiek suprantu,cia rimtas servisas. tokie servisai darbams turi duoti garantijas. padarys blogai,galesi pirstu durti,kur blogai ir tures perdarinet.
tai tie 3 servisai visi rimti Sostena su volvo,renault ,Armi opeliai ,o Inchscape tai ir fordai,mazdos ir t.t
reik rinktis arciau namu :)

Toshis

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 21, 2014, 20:12:09 PM
Kasko pas mane ir jie dirba su ARMi :)
man da patogiau ten,arciau namu kaip sakant
sakai gerai ten daro?
Man jie daze pora kart nesiskundziau nebent ten kolektyvas pasikeite per pusantru metu. :think:

Toshis

Kiek pamenu ten kebuliniam servise meistriukas Darius buvo

vitiok

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 21, 2014, 20:24:30 PM
Kiek pamenu ten kebuliniam servise meistriukas Darius buvo
ok isidemesiu