Avensis navigacija

Pradėjo Egis78, Vasaris 06, 2014, 16:33:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egis78

Sveiki forumieciai. Kadangi neradau info o gal nepasiseke ieskant norejau paklausti zinovu. Pas mane, tikriausiai kaip ir pas visus, avensio (2005 metu) borto kompo ekranas padalinas i dvi dalis. Kiek suprantu jei yra navigacija tai puse ekrano skirta tai mazajai navigacijai o kita puse rodo ivairius ten ekonomijos bei greicio parametrus. Pas mane abi puses rodo tik tuos ivairius parametrus. Taip suprantu kad navigacijos pas mane nera ar tiesiog nera navigacijos disko? Niekur neradau nei info nei nuotrauku kokie buna avensis borto kompo variantai.

tevas

Desinej ir kairej rodo vienoda info?

naujas32

Citata iš: Egis78 Įrašytas Vasaris 06, 2014, 16:33:18 PM
Sveiki forumieciai. Kadangi neradau info o gal nepasiseke ieskant norejau paklausti zinovu. Pas mane, tikriausiai kaip ir pas visus, avensio (2005 metu) borto kompo ekranas padalinas i dvi dalis. Kiek suprantu jei yra navigacija tai puse ekrano skirta tai mazajai navigacijai o kita puse rodo ivairius ten ekonomijos bei greicio parametrus. Pas mane abi puses rodo tik tuos ivairius parametrus. Taip suprantu kad navigacijos pas mane nera ar tiesiog nera navigacijos disko? Niekur neradau nei info nei nuotrauku kokie buna avensis borto kompo variantai.

nera ir nafik tokia nav jeigu dabar telefone gerausios nav...

naujas32

jeigu nera po vairuotojo sedyne dezutes tada nera nieko

Egis78

na po vairuotojo sedyne nieko neradau, bet esu skaites kad navi kompaktas dedasi ir i grotuva tiesiai o gal klystu.

Bemsas

Avensiam i grotuva dedasi su tacskrininem navi nuo 2006. Pas tave greiciausia nera navi.

Egis78

Dekui uz variantus kaip sakant ner tai ner.

nerkab

nesenia pirkta avensis 2006 -09 ,
navigacija yra po sedyne deze su kompaktu, (europa), bet
nezinau kazka ten prispaudem  kur tas langelis, virs magnetolos
tai dabar nesuprantu ne radio negaliu reguliuoti nei stociu iesko , nu zodziu uzstrigo kazkas. o dar kazka olandiskai raso,

kaip sita visa reikala isjungti kad vel veiktu viskas normaliai, radio  valdymas, nes nei 1 mygtukas nereguoja, spaugyk ka nori, nei an vairo nei paneleje
dar klausimas ar jos koduotos tos magnetolos jei atjungti akuma .
iki

Armani

Na kad jos koduotos tai dar negirdejau,jei is Vilniaus esi tai yra specu,susirask Bemsas,jis nemazai apie navigacijas zino,as tik zinau kad akuma atjungus man orginalu navigacijos dvd reikia idet.

mega

Citata iš: nerkab Įrašytas Gegužė 12, 2014, 10:26:48 AM
nesenia pirkta avensis 2006 -09 ,
navigacija yra po sedyne deze su kompaktu, (europa), bet
nezinau kazka ten prispaudem  kur tas langelis, virs magnetolos
tai dabar nesuprantu ne radio negaliu reguliuoti nei stociu iesko , nu zodziu uzstrigo kazkas. o dar kazka olandiskai raso,

kaip sita visa reikala isjungti kad vel veiktu viskas normaliai, radio  valdymas, nes nei 1 mygtukas nereguoja, spaugyk ka nori, nei an vairo nei paneleje
dar klausimas ar jos koduotos tos magnetolos jei atjungti akuma .
iki
nu tai gal išsiversk ką rašo pradžiai su google translate

nerkab

tai kad masina ne pas mane , pas tevus, (dzukijoj)
as tai turiu opel vectra tai jei atjungi akuma vsio, viskas uzsikoduoja uztat ir klausiu
ar toyotoj ner kazko panasiai,
navigacija ta nereikalinga svarbu kad radio ir cd normaliai veiktu,

mega

bus jaučiu koks nors mygtukas settings paspaustas :D o tekstas turbūt bus - būkite atsargūs naudodami gps, blabla

telefonu negali padiktuot teksto?

nerkab

kad masina toli siuo metu uz 160 km,kaime
o jeigu nuemus klema (atjungt akumuliator)
nenusinulins kaip sakoma, gryz i pradzia kaip ir buvo

MindaugasB

Citata iš: nerkab Įrašytas Gegužė 12, 2014, 16:20:11 PM
kad masina toli siuo metu uz 160 km,kaime
o jeigu nuemus klema (atjungt akumuliator)
nenusinulins kaip sakoma, gryz i pradzia kaip ir buvo

Tai nuimi tegul tevas klema ir ziuri. Jeigu nesuveiks tai nesuveiks. Itariu kad reikia disko originalaus, bet reikia Bemso klausi. Po foruma pasiknisk, rasi temu, ten jau yra apkalbetos problemos.

Pasirodo, dar viena tokia pati tema. Net pavadinimas identiskas. :F
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Armani

Jo,manau jei nori atsakymo rasyk Bemsui (nezinau kaip kiti) jis tame dalyke gaudosi