DRL dienos šviesos

Pradėjo snerkalt, Vasaris 13, 2014, 21:05:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Pasuk va tuo numeriu, atsiliept mergaite turetu. Sujungs su reikiamu asmeniu arba duos numeri uzsirasyt ir paciam pasiskambint. Ten vyrukai paaiskins visus reikalavimus ir pan. As taip dariau kai del papildomu zibintu negalejau rast konkrecios informacijos.

Eddie8664

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 16:53:34 PM
Senokai jau čia nerašė niekas,pasinaudosiu proga...
Jeigu DRL bus sumontuoti ten kur pavaizduota foto,ar niekam neužklius,ta prasme technikinė,policija...?
Niekur nerandu kad būtų aprašyti kokie tai normatyvai montavimo :think:
Bet kaip sumontuoti negalima, ne žemiau kaip 25 cm nuo žemės, ne daugiau nei 150cm nuo žemės, tarpai tarp jų ne mažiau nei 60 cm. Internete tikrai daug kur aprašyta.

vytska

Techniniai dienos žibintų reikalavimai:
1. Dienos žibintų veikimas:
1.1. turi įsijungti ir veikti  automatiškai, kai variklio paleidimo ir (arba) išjungimo įtaisas yra padėtyje, kurioje variklis gali veikti.
1.2. turi išsijungti automatiškai, kai priekiniai rūko žibintai arba gabaritiniai, priekiniai artimųjų, tolimųjų šviesų žibintai įjungti, išskyrus atvejus, kai priekiniai artimųjų, tolimųjų šviesų žibintai naudojami nepertraukiamam šviečiamajam įspėjimui trumpais intervalais.
2. Dienos žibintų skaičius – 2, turi būti patikimai pritvirtinti.
3. Dienos žibintų įrengimas:
3.1. aukštis nuo žemės ne mažiau kaip 250 mm, bet ne daugiau kaip 1500 mm;
3.2. atstumas nuo transporto priemonės krašto turi būti ne daugiau kaip 400 mm;
3.3. atstumas tarp dviejų žibintų, matuojant nuo paviršių vidinių kraštų, turi būti ne mažesnis kaip 600 mm. Šis atstumas gali būti sumažintas iki 400 mm, kai bendras transporto priemonės plotis mažesnis kaip 1300 mm. 4. Dienos žibintai privalo atitikti nustatytus konstrukcijos ir techninės būklės reikalavimus.http://www.autokraitis.lt/blog/wp-content/uploads/2011/07/montavimas.jpg
vytska

RDeEsser

Oho kiek info.Dėkoju,eisiu matuot ;)
E

Bemsas

Numerio ilgis 52cm. Tad drl foto netelpa i jokius standartus

RDeEsser

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 17:53:24 PM
Numerio ilgis 52cm. Tad drl foto netelpa i jokius standartus
Na kiek matavau tai netelpa tik į vieną standartą (tarpas tarp žibintų),kur pagal piešinį rašo kad turi būti ne mažiau 600mm,pas mane gaunasi ~450mm,visi kiti standartai normos ribose.Gal reikia pabandyt nulėkt iki technikinės pasikonsultuot,gal jie labai nepyktų jei taip sumontuosiu :think:.Jei ne tai reiks atiduot atgal tuos žibintus,neturiu daugiau kur juo uždėt kad įsipaišytų.
E

Eddie8664

Pas mane kiek siauriau nei 60, gal 55 ar 50, vakar TA praėjau.

Bemsas

Svarbus yra ne atstumas tarp zibintu, o atsumas nuo masinos krasto iki 400mm turi buti. O tas atstumas tarp zibintu bus automatiskai normalus.

Bemsas

Citata iš: Eddie8664 Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 19:02:47 PM
Pas mane kiek siauriau nei 60, gal 55 ar 50, vakar TA praėjau.

Tai kur jie sumontuoti? Vidurinese grotose, jei uzlenda ant numerio?

Kaune praeiti TA lengviau. Kas Vilniuje nepraeina - i Kauna vazioja :D Net sertifikacijai masinas is Vilniaus i Kauna varo.

Eddie8664

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 20:14:42 PM
Tai kur jie sumontuoti? Vidurinese grotose, jei uzlenda ant numerio?

Kaune praeiti TA lengviau. Kas Vilniuje nepraeina - i Kauna vazioja :D Net sertifikacijai masinas is Vilniaus i Kauna varo.
Taip, pas mane vidurinėse sumontuoti. Būna ir Kauno TA visokių darbuotojų :) Kai kurie ir priekinį stiklą pradeda tikrinti, ar nesusiražęs :)

RDeEsser

Pagaliau susiruošiau susimest šiokį tokį DRL valdymo blokelį.Praktiškai visos dalys iš elektronikos laužo,išskyrus  stabilizatorių kurį kažkada siunčiausi iš draugų kiniečių kad kažkiek patausotų mano žibintėlius  :) .
E