DRL dienos šviesos

Pradėjo snerkalt, Vasaris 13, 2014, 21:05:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

snerkalt

Sveiki, gal kas turite įsidėję corllai verso tokius dienos šviesos žibintus: nuoroda

Ar pateisino lūkesčius?

Gmc

Drl uz 900lt? Ar tikrai tokiu reikia?

snerkalt

Bet geras sprendimas dienos šviesos žibintams. Kitur nelabai yra kur ikišti, ir priešrūkinės niekur nedingsta.

Venza

Isidek vietoj tu priesrukiniu DRL,o priesrukines nafik ismesk.Isviso kam jos reikalingos?Tik BMW nebent  :D Pasakyk atvirai,kiek kartu pagal paskirti juos naudoji (priesrukinius),bet tikrai pagal paskirti,o ne del grazumo?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

snerkalt

Na kai lyja arba rūkas visada ijungiu  :)

arytis

Gal pasirodysiu kaip gailikas, bet man tikrai gaila deginti tas priesšrūkines be reikalo (pvz. dėl lietaus) :)

Venza

O as susidejau jas del grazumo (pagal komplektacija nebuvo) ir nepajungiau isvis  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 13, 2014, 21:37:03 PM
Isidek vietoj tu priesrukiniu DRL,o priesrukines nafik ismesk.Isviso kam jos reikalingos?Tik BMW nebent  :D Pasakyk atvirai,kiek kartu pagal paskirti juos naudoji (priesrukinius),bet tikrai pagal paskirti,o ne del grazumo?

Visada, kai rukas, ar tamsiu paros metu, kai lyja (t.y. kai tik prastesnes matomumo salygos).
Man svarbu geriau matyti kelia, o grozis - hmmm, kai as sedziu uz vairo, as to grozio nematau :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Gmc

Kaip nera kur ikisti? :)
Pas mane taip sudeta:

O priesrukines as irgi naudoju per ruka ir esant reikalui per lietu :)

Toshis

Avensiui II facelift irgi iseitis.

Saulius SSS

Antram ten nera vietos. (Jeigu stovi priesrukines).
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

snerkalt

Citata iš: Gmc Įrašytas Vasaris 14, 2014, 09:48:23 AM
Kaip nera kur ikisti? :)
Pas mane taip sudeta:

O priesrukines as irgi naudoju per ruka ir esant reikalui per lietu :)

Gal turi nuotrauką kaip iš toliau atrodo įjungti? Iš kur juos pirkai?

Saulius SSS

Yra tema apie tai,kurioje pilna nuorodu.(LED. dienos sviesos ar kazkas panasiai. Paieskok. Be reikalo uzkurei tokia pat tema.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Toshis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Vasaris 14, 2014, 11:11:04 AM
Antram ten nera vietos. (Jeigu stovi priesrukines).
Vietoj priesrukiniu, tik pajungti reiktu kad reguotu nuo Auto, ijungi pastates ant Auto, uzsidegtu dienos DRL o kai jau persijunginetu tai i trumpas.

arunaskeras

Gali cia paskaitineti
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2208.msg73453.html#msg73453
As tai isidejau situos
http://www.geroskainos.lt/Apsvietimas/Dienos-sviesos-zibintai-DRL/Dienos-sviesos-zibintai-LED-DRL-7R-1W.html
Salia priesrukiniu sviecia labai gerai ir kaina normali Ideta Kaip pas nari GMC paziurek virsiui foto. O priesrukines tikrai reikalingos ypac per lietu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI