DRL dienos šviesos

Pradėjo snerkalt, Vasaris 13, 2014, 21:05:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Kaip pirkau kita auto pas mane buvo jau imontuota i pacias groteles ir dienos zibintai. Buvo ikisti tarp groteliu briaunu ir sutvirtinti, kaip su kokiu hermetiku permatomu, man bent primine hermetika. Tai dabar kaip ejau tech galvojau ar prisikabins ar ne. Tik apziurejo, bet nieko blogo nesake. Tai reiskia atitiko reikalavimus, auksti i koki turetu buti sumontuoti. Tai manau galiu ramiai vazineti ir be dienos sviesu, nes dabar visad dar ir jas isijungiu, del visa ko. Tik pas mane ten padaryta kad tik uzkurus automobili jos uzsidega.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Farmeris

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Vasaris 14, 2014, 12:41:39 PM
Kaip pirkau kita auto pas mane buvo jau imontuota i pacias groteles ir dienos zibintai. Buvo ikisti tarp groteliu briaunu ir sutvirtinti, kaip su kokiu hermetiku permatomu, man bent primine hermetika. Tai dabar kaip ejau tech galvojau ar prisikabins ar ne. Tik apziurejo, bet nieko blogo nesake. Tai reiskia atitiko reikalavimus, auksti i koki turetu buti sumontuoti. Tai manau galiu ramiai vazineti ir be dienos sviesu, nes dabar visad dar ir jas isijungiu, del visa ko. Tik pas mane ten padaryta kad tik uzkurus automobili jos uzsidega.
o ijungus pažibinčius užgesta DRL??
Corolla Verso.

ToyotaClub

Pas mane ne. Dega kartu visad.

Gmc

Pagal reikalavimus ijungus trumpasias ar gabaritus - Drl privalo uzgesti.
Daugelis taip nedaro ir palieka kad uzgestu tik ijungus trumpasias. Degant gabaritams Drl veikia, bet tuo paciu sviecia ir galines lempos, taigi teoriskai gali ilgiau vazineti su Drl.

ToyotaClub

Taip pas mane kaip minejau tas pats. Ijungus gabaritus sviecia taip pat. Bet jei variklis neijungtas tai jung nejunges gabaritus jos neveikia. Nezinau kas ten pridaryta. Net tech paklause kaip jos isijungia:)

Gmc

Kazkas prase foto :)  Ijungti gabaritai ir DRL

ketvirtasis

Nakties metu ir žvakė gerai duoda liuksų, dienos metų kai dangus giedras ir saulutė gerai šviečia.  Tada ir pasimato visas "grožis", juk nevažinėsi su DRL-ais tamsiu paros metu.
Beje dienos žibintai skirti ne keliui apšviesti, o tam kad "kėgliai" greičiau jus pamatytų.

arunaskeras

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Vasaris 15, 2014, 00:14:28 AM
Taip pas mane kaip minejau tas pats. Ijungus gabaritus sviecia taip pat. Bet jei variklis neijungtas tai jung nejunges gabaritus jos neveikia. Nezinau kas ten pridaryta. Net tech paklause kaip jos isijungia:)
Pas mane taip pat sviecia  su gabaritais issijungia tik kai ijungi trumpas As dejausi pats tai pasijungiau kad  ijungus gabaritus galima ilgiau vazineti su DRL O uzsidegs uzvedus varikli. Jei normalus DRL turi savo valdymo bloka ir nieko papildo nereikia tik tris laidus pajungti Du maitinimas + ir - ir trecias prie to kur norim su kuom atsijungtu, pagal taisykles  butu gabaritu pliusinis laidas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

snerkalt

Isigijau siuos DRL http://www.epts.lt/Preke.aspx?preke=2706&title=Lempos/Automobilinės/Dienos%20žibintai%20DRL/LEDriving%20FOG%20OSRAM
ryt vaziuoju montuoti  :-)

MindaugasB

Paziurejau filmuka. Sviecia tikrai gerai :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dtinas

Citata iš: snerkalt Įrašytas Kovas 30, 2014, 10:37:33 AM
Isigijau siuos DRL http://www.epts.lt/Preke.aspx?preke=2706&title=Lempos/Automobilinės/Dienos%20žibintai%20DRL/LEDriving%20FOG%20OSRAM
ryt vaziuoju montuoti  :-)

nepigus daigtas. Po visko pasidalink foto :)

Toshis

Kiek suplakei jei ne paslaptis?

vitiok

Toshis

Citata iš: vitiok Įrašytas Kovas 30, 2014, 23:39:18 PM
ten nuorodoje yra kaina :)
Tai kaina nurodyta ten gal zmogelis turi kur pigiau gauti.
Kazkaip pagalvojus labai neblogai butu tokius susideti, ant auto pastatai ir pamirsti sviesu junginejimus. Ypaz vasara gerai maziau pagrindines sviesas naudosi  (+)

snerkalt

Na pagaliau sumontavo DRL žibintus  :)
Ikelsiu keleta nuotrauku, bet kažkaip nuotraukoje neatrodo, kad galingai šiecia. Tikrovėje tikrai geriau.