Blokuoja ratą, reikia serviso. Pasiūlykit.

Pradėjo Mari1us, Vasaris 16, 2014, 22:29:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

Cilindriukas man nebevaikšto dešinėj pusėj priekiniame supporte, tai pradėjo blokuot ratą. Ta pati bėda buvo ir su vairuotojo puse, tai pravalė man tėviškėj jį, prastumdė ir veikia puikiai. Noriu patarimo paprašyt. Nelabai aš tų servisų Vilniuj žinau, gal galit kokį parekomenduot? Realiai man ten reikia, kad pravalytų tą cilindriuką, prastumdytų ir tiek. Kritiniu atveju, kad supportą pakeistų.
Aišku nenoriu ten į kokius firminius tuos servisus varyt, ieškau kažko proto ribose.
Girdėjau kažką apie Rimtoma servisą, tik pas juos su kainom būna kuriozų, tai gal jūs ką galit pasiūlyt, kur varot?

MindaugasB

Jeigu tik tiek, tai i latransa gali nuvaziuoti. Buvau, padare ka reikia uz tvarkinga kaina.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mari1us

Jo, vienas ratas blokuojas. Bet blokuojas jau stipriai.
Ką tvarkei jei nepaslaptis ir kiek suklojai?

MindaugasB

Einamaji remonta: tepalai, filtrai, dirzai variklio, stiprintuvo ir generatoriaus. Kiek konkreciai uz darbus nepamenu jau.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Suportą patvarkyti, sakyčiau sunkus darbas "однако". Pas II Avensį: 5 varžtai atsukti ratui ir 2 varžtai atsukti suportui + vario tepaliuks. Poto pasikvieti žmoną, pasodini prie pedalų ir davai minkyti, jei buvai šlangutes atjungęs. Sakysit nepatogu kai nėra garažo baikit juokus, mačiau kaip bachūrėlis  daugiabučio kieme BMW vietomis špakliavo poto šveitė.

continuity

Nereikia jokiu servisu ,as ta dariau kieme. Reikia tureti spaustuva cilindriuko istumimui.
Pvz. http://www.rmtools.lt/p/Uzverziami_spaustuvai/217

Arba varai i bet kuri garaza, kur tvarko vaziuokles.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Mari1us

Galima pačiam susitvarkyt, bet laiko reikia turėt.
Suskambinau į rimtomą, tai sakė 90lt jei pravalyt tą cilindriuką, o jei supportą visą tai 220. Stalčius atkrito... Tėviškėj man su visu pravalymu ir visų kaladžių keitimu priekinių ratų paėmė 100lt :D

Bemsas

O tai ko tu nori. Servise valanda darbo kainuoja ~100-120lt (y)

ketvirtasis

Citata iš: Mari1us Įrašytas Vasaris 17, 2014, 11:06:49 AM
Pusdienis su visais pasiruošimais, aišku jei rankos auga iš ten kur reikia, o ne iš š.....
Negi tas "gedimas" taip iš dangaus ir nukrito? Važiavai, važiavai bac ir suspaudė, žiūrėk gal ir diską reiks keisti.

Igor.B

http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=583274;6065487;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=583434,6065198&z=5000&lrs=vector,stops,zebra,vector_2_5d

Sitoi vetoi geras servisas jums pasiziures ir pasakis tikslei ka reike tvarikit greitai ir kokibiskai.
Vardas jio Vitautas tel.8-659-655-11.Anksiou dirbdavo Tovikloi dabar savo servisa ture,as savo Avensisa tvarkou tien ir nebrangai seip kai kam kiti driabo del 20lt. :think:

Vladas55

Nieko ten sudetingo galima paciam pasikeist,as kieme keiciau ir suportus ir diskus ir kaladeles,tik reikia ryztis tam ir nebijot.Gal ten tiesiog reikia isvalyt nuo rudziu nuo brudo visokio,pramankstint sutept ir bus tvarkoi.Mazda as niekada del tokiu smulkmenu nevarydavau i serviza.Avensyje keiciau kolkas tik kaladeles ta pati sistema.

continuity

Po to kai vienas servisas atidave masina su neprisuktu suportu (prisuko su pirstais), tokius gedimus tvarkausi pats.  :E
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

egariukas1

Citata iš: Mari1us Įrašytas Vasaris 17, 2014, 11:06:49 AM
Suskambinau į rimtomą, tai sakė 90lt jei pravalyt tą cilindriuką, o jei supportą visą tai 220. Stalčius atkrito... Tėviškėj man su visu pravalymu ir visų kaladžių keitimu priekinių ratų paėmė 100lt :D
Jei neturi laiko,reik turet pinigu.Aisku juokauju.Tam kartui gali nuemes rata su montiruote paspaust cilindriuka.Nuspaudi stabdi ir vel su montiruote atstumi.Kazkiek pramankysi,bent vaziuot galesi i teviske,o ten jau rimtesne profilaktika atliks vietiniai

Bemsas

Vistiek tas pramankstinimas nelabai pades. Reikes keisti suporto manzetus. Jei suportas stringa - reiskia uzrudyjo. Jei uzrudyjo - pateko vanduo. O jei pateko vanduo - nesandarus manzetas.

virmas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 17, 2014, 20:31:33 PM
Vistiek tas pramankstinimas nelabai pades. Reikes keisti suporto manzetus. Jei suportas stringa - reiskia uzrudyjo. Jei uzrudyjo - pateko vanduo. O jei pateko vanduo - nesandarus manzetas.
Ir greičiausiai dar del to aprūdijo cilindriukas kuris ir stringa suporto tarpinėje.