Corollos 05 zibinto reguliavimo el varikliukas

Pradėjo robkam, Vasaris 25, 2014, 09:24:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

robkam

Sveiki
Pagal dabartines tech apziuros taisykles jei maisnoj salone yra zibintu aukscio reguliavimas, tai viskas turi veikti, tai pas mane tokia situacija, kai pirkau masina, tai vienas kairysis zibintas yra be to el. varikliuko, ten mechaninis stovi. Nuvariau i savartyna nusipirkau ta varikliuka uz 60 lt, istaciau, bet palyginti su desne puse kur stovejo jau varikliukas, tai jis beveik nesijaucia kad keistu zibinto padeti.... Siaip ten labai durnai prieiti, reik nuimti akuma kad iki jo dasibrauti...
Tai vat dabar galvoju ar tas el varikliukas gal aplamai netinka i zibinta kur stovejo mechaninis... arba gal ji istacius kazkaip reguliuoti dar reikia ir panasiai...
Gal kas susidures? pasidomejau kiek nauji zibintai kainuoja, tai su mechaniniu siulo uz 145 lt, o zibinta tinkanti el varikliukui uz 220 bet be varikliuko.... varikliuko neturi...
Iki technikines man dar beveik puse metu, bet noretusi sutvarkyti ta reikala... aisku isemus fara butu gal lengviausia, bet kad ta padaryti reik bamperi nuimineti :D
Lyg ir smulkmena, bet va kiek problemu sukelia....

tevas

Speju auto pamusta buvo, pasitikrink tuo paciu kitus mazgus. O lempu auksti gali susireguliuoti atjunges varikliuka arba aukscio davikli, bet jau tik mexaniskai.

Venza

Manau,kad blogai istatei varikliuka.Jo aseles gale buna obuoliulas ir jis turi fiksuotis i zibinto reflektoriu.Isistato gan sunkiai,reflektoriu reikia stipriai laikyt ikisus pirstus pro zibinto lemputes skyle.Dar paziurek ar apamai veikia varikliukas,reguliuojant auksti jis turi veikt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robkam

[/quote]
Citata iš: tevas Įrašytas Vasaris 26, 2014, 23:50:48 PM
Speju auto pamusta buvo, pasitikrink tuo paciu kitus mazgus. O lempu auksti gali susireguliuoti atjunges varikliuka arba aukscio davikli, bet jau tik mexaniskai.

Tai as zinau kad ta puse pamusta buvo, ir viskas ten tvarkoj, tik tas kuris masina tvarke pataupe ant zibinto ir istate su mechaniniu reguliavimu. lempu auksti man sureguliuos servise, man turi veikti automatinis aukscio reguliavimas, nes dabar gi be sito technikines nepraleidzia :)

robkam

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 26, 2014, 23:57:09 PM
Manau,kad blogai istatei varikliuka.Jo aseles gale buna obuoliulas ir jis turi fiksuotis i zibinto reflektoriu.Isistato gan sunkiai,reflektoriu reikia stipriai laikyt ikisus pirstus pro zibinto lemputes skyle.Dar paziurek ar apamai veikia varikliukas,reguliuojant auksti jis turi veikt.
Na jo, gali buti, nes kai ji istatinejom tai zibinto neisiminejom.... bet va man mintis tokia sukasi, kad gal aplamai elektrini varikliuka ikisus vietoj mechaninio jis ir neveiks... mechaninis tas neturejo rodos tokio obuoliuko gale.... O tau paciam teko keisti ar istatineti ta varikliuka? nuvaziuociau i koki servisa, bet ten gi tik nulups pinigu ir klausimas ar aplamai pades :D gal pigiau jau is karto kito zibinto ieskotis su el varikliuku....

Venza

Turejo but obuoliukas ir ant mechaninio reguliavimo.Gali tik ne toks pat diametras to obuoliuko but,tai netiks.Konkreciu atveju as tau nepasakysiu kaip yra,bet keites esu ir tiko.Cia priklauso ar fara to paties gamintojo,gal dar kokiu pagaminimo metu.Gali pasiskambint mano pazistamam lempu remonto meistrui,jis turetu zinot :865765585
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robkam

Aisku, nu reiks turint laiko nuimti fara ir viska issiaiskinti, man vat keista kad parduotuvese parduoda zibintus i kuri montuojasi el varikliukas, be varikliuko, ir to varikliuko net pasiulyt negali :)