Atjungtas kabeliukas

Pradėjo tc1.6, Vasaris 19, 2014, 15:14:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

tc1.6

Gal gali kas pasakyti, kur turetu jungtis si jungtis? Corolla 1.6.

Venza

Ko gero niekur  :) .Daugelyje masinu yra tusciu jungciu pribintuotu prie laidu pynes ir niekur nepajungtu.Laidu pynes gamina pagal tam tikra komplektacija,o renka masinas ant konvejerio be kai kuriu opciju,kurios nebuvo uzsakytos,tai ir lieka tusciu jungciu.Todel nesunkiai galima isidet priesrukinius arba autopilota,uztenka tik nusipirkt jungtukus ar rankeneles ir pajungt prie jungciu  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Renato

Mano variantas tas pats,nesuk galvos. :think:

tc1.6

Su tokia praktika, kad is gamyklos paliekami styrantys laidai, nesu susidures.
Man svarbiausia, kad viskas po kapotu yra, kas turi buti. :smoke:

tevas

ko gero "auksarankiai" atsakytu i toki klausima.

Venza

Citata iš: tc1.6 Įrašytas Vasaris 19, 2014, 19:06:42 PM
Su tokia praktika, kad is gamyklos paliekami styrantys laidai, nesu susidures.
Man svarbiausia, kad viskas po kapotu yra, kas turi buti. :smoke:
Atkreipk demesi,kad sita jungtis prie laidu pynes pribintuota su izoliacija gamykliskai.Reiskia ji tavo modeliui nera reikalinga,palindes po vidine panele rastum daugiau tusciu jungciu,ju ten tikrai ne viena  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vladas55

Kiek as turejau automobilius sisada rasdavau atliekamu laidu gamykliskai sukomplektuotu.Matyt gamykloje standartiskai komplektuoja laidus o komplektuojant automobili pagal komplektacija lieka laisvu fiskiu.Juk ir automobilio salone atliekamos skyles uzdengiamos plastmasiukais.Negamins juk automobilio salono panele pagal kiekvieno kliento pageidavima,cia jug ne tas variantas kur automobili surenka rankiniu budu,kur kainuoja 10 kartu brangiau.

ketvirtasis

Neklausyk ką rašo kiti  (-) (-) (-) (-) (-) , būtinai iškuisk visą motoro skyrių - rasi, tikrai rasi.

Dar ne vieną tokią ar panašią jungtį :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :goodboy: :goodboy:

vitiok

zmogui jau nebeaktualu o jus vis rasot  :-]