Toyota auris žibintai

Pradėjo MariusMarco, Sausis 16, 2014, 16:32:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

MariusMarco

sveiki, toyota auris 2008m. d-cat rinkta uk pas mane stovi xenon žibintai, ir sendien nelaime ivyko  :-/ bumpt žibintas pabiro, gal zinot ar paprasti žibintai, tiks, nieko nereik papildomai laidu ar blokeliu keist? noreciau persidet abu žibintus nexenoninius.
negi niekas nezinot?

Aichi

reiks perdarinet, nes vien jau galia skiriasi xenon 35W, o halogenai 55W.

arytis

Tokiu atveju tikriausiai reiktų padaryti žibintų aukščio reguliavimą iš salono.

MariusMarco

nusipirkau hologeninius žibintus, kas cia rase del watu ar as zioblas ar jus maisot? as visa zibinta keiciau i  hologenus
zodziu liko xenon zibintas desinys, ir kairio zibinto xenon blokelis sveikas, su jungtimis
parduodu http://www.skelbiu.lt/18391069.html

Bemsas

O kaip su pajungimu? Fiskes tiko xenonines? Aukscio reguliatorius irgi veikia? Cia seip pirmas mano girdetas atvejis, kai kazkas keicia is xenon i halogena. Visi daro atvirksciai :D

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2014, 22:53:48 PM
O kaip su pajungimu? Fiskes tiko xenonines? Aukscio reguliatorius irgi veikia? Cia seip pirmas mano girdetas atvejis, kai kazkas keicia is xenon i halogena. Visi daro atvirksciai :D
idomu kaip 2 avensije taip pat pasikeist eina ar ne?

MariusMarco

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2014, 22:53:48 PM
visos fyskes tiko, iskyrus xenono. blokeli maitina biski kitokia fyske. bet as isardziau graziai fyske, ir sukisau i hologeno fara kontaktus. pries tai aisq su termo siaudeliu pakaitinus aptraukiau.
O kur reguliuot auksti? kad visus laidus sujungiau, ir fyskiu neliko laisvu fare
pigesnes lemputes hologen. kiti ledus kisa i posuki ar kur ten... kiti ir zemina auto...
miesto masina :)

Bemsas

Jei neliko laisvu fiskiu, reiskia turi veiki it automatinis korektorius. Vakare prie sienos kokios ijunk degima ir paziurek, ar kilnojasi zibintai. Dazniausia daro testa ir spindulys pasilekia-nusileidzia ijungus degima ir zibintus.