Avensis II pirkimas turguje

Pradėjo Mindaug, Vasaris 23, 2014, 22:13:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Alx

sorry kad prikeliu nauja tema, bet toks tipinis klausimas, yra noro pirkt sena avensi)
kiek supratau, 85kw bus kazkiek maziau ryjantis. uzkliuvo gan ilgai kabantis skelbimas
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-0-l-universalas-2004-dyzelinas-4629647.html
kas cia negerai? kaina per didele? webasto cia gamykline dejo i avensius?
suprantu, kad ziuret vietoj ir tt. bet labai daznai teko forume specus matyt, katrie is foto visa diagnoze nustato) pirmyn! :)

MindaugasB

Ar webasto stovi reikia vietoje ziureti, bet ten Idle-up mygtukas salone stovi, tai jis tik apsukas sukelia, kad motoras siltu greiciau. Gali forume apie ji paskaityti, manau aprasyme rasydami webasto ir turejo galvoje idle-up funkcija. Masina neatrodo kreiva, vadinasi dauzta nebuvo, o pagal vairuotojo sedyne tai bus gerai pavaikyta. Jeigu rida netoli puses milijono artes, tai nenustebciau :) Gal kiti kazka prides ar panegs. As diletantas burimu is autopliuso foto. Bemsas cia uzsimerkes buria :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Alx

bet bendrai paemus uz tokiu metu avensi tiek eu cia normalu? ir tie 85 kw norm motoriukai? nes galios tikrai pakaks, iki siol buvo 81kw passat tai uzteko pilnai.

ginciavas

Del galios, tai pasatas smagiau vaziuoja. Varikliai 85 kw normalus, vis tik reiktu ziuret gyva masina, nes nuotraukose jos visos grazios, idealaus stovio ir "tikrom" ridom.

kajima

2.0 d4d 85kw geriausias is dvilitriniu nuo 03m

bladas

Man kažkodėl 14-oje nuotraukoje žiauriai surūdijęs durelių lankstas akis bado, reikia tikrinti, ar nėra labai supuvusi gražiai perdažyta mašina

Bemsas

Tas avensis yra ne 2004m, o pirmos registracijos data 2003.07.24. Rida 270kkm irgi labai abejoju, zinant kokios ridos buna NL. Galima sumoketi 5eur ir pasiziureti jos rida NL.

bladas

robertas1993

Citata iš: bladas Įrašytas Kovas 03, 2016, 20:31:54 PM
Man kažkodėl 14-oje nuotraukoje žiauriai surūdijęs durelių lankstas akis bado, reikia tikrinti, ar nėra labai supuvusi gražiai perdažyta mašina

Tai ko noret tokiu metu masinai kad butu ledinis be vienos rudeles?  Pas mane irgi ledinis kebulas bet armotiku atramines plokstes surudijusios ir duru lanstai irgi aprudijusios nors tokiu paciu metu kaip tas avenis skelbime:)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

cigonas64

As Norgej turiu avensi su tokiu salonu ir su tikra rida,tai pas mane jis dabar ira prabeges 210 tuks km,tai sedyne atrodo keliasdesimt kartu geriau. Cia rida turetu but stypriai didesne. O tas myktukas pas mane tai webasto ijungia,na ta kur su dyzeliu kurenasi. :)

Violeta28

Violeta28

ginciavas

Nesenai žiūrėjau gariūnuose corola verso analogišku varikliu. Aprašymas, nuotraukos ir pardavėjo "pasakos", tai nors pirk nematęs, o realybėj tai baisu.