Avensis 2008 m. suvedimas

Pradėjo Meilius, Vasaris 26, 2014, 18:37:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

Cia geras sumanimas viesint tokius servizus (y)

Meilius

100 Lt sumokėjau.
Prieme kaip zmogu, ne tai kaip tie zasiukai -  tepaluose grindys paskende, prilaipioja su apmyztom specofkem, tepalu demes ant kilimu palieka, vairas net tepaluotas, nesneku apie pirstus tepaluotus ant dureliu.....nu baisu...
Nieko ryt as jiems pavejuosiu truputi, jei paaiskins dar ka - uzsiundysiu vartotojus ir bus ramu.

As cia naujas narys, galvojau, kad tokia tema gal jau turite, bet matau, kad ne - pries tai turejau Volvo, tai klube turejom ir geru meistriuku sarasus pagal miestus ir tu, pas kuriuos geriau nestot....

Saulius SSS

Nu tai visai krikscioniska kaina uz 4 ratu suvedima.
Kokia Volvo turejai? Ar daug vargo buvo?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Meilius

V70 turejau 2004 2,4 dyzeli automata - problemu mazai, laiko, bet moraliskai paseno.
Zmonai pries gera pusmeti nupirkom XC60, irgi 2,4 dyzeli automata, pasaka, saugi, ko reik su vaikais, o as susiturejau nuo dar vienos 4 varomais, uzteks vienos, o as isiziurejau avensi, nes jo dar pries savaja volvo norejau, tik kaina tuo metu per didele buvo :) - norejau talpios uz normalia kaina.
Tikiuosi tarnaus :)

Viktoras777

Analogiska situacija pas mane, tik po nulekimo nuo kelio (neskaudziai).Po ivikio truputi pradejo nesti i desini sona, ir vairas vos vos pasisukes i desine. nuvariau i serviza padaryti suvedima, padare, tipo vaziuokle patikrino, atseit tvarkoj viskas. Na db vaziuojant nenesa nei i viena puse, bet vairas taip ir liko vos vos lyg pasisukes i desine. Bandysiu kita sav vaziuoti pas atstovus i Solvi. gal ka ras, ir suvedima tvarkingai padarys.

Meilius

ka siandien isgirdau Tokviloj, tai net gulsciuka kazkoki ant vairo deda pries darydami....

Bemsas

Jei suvedima sudrankiai daro, tai ir lieka pasuktas vairas. Ant paneriu kalno Vilniuje vyrukas dare suvedima su senybine iranga (y) , tikrai darydavo stebuklus. Jei neimanoma padaryti normaliai suvedimo, tai vistiek padarydavo, kad masinos netrauktu i sonus ir vairas tiesiai stovedavo. Aisku perspejo iskart, kad padangas gali grauzti ir reikia ziureti geometrija.

Viktoras777

Gali buti:) siap idomiai, gal del to ir sutvarko ta vaira tvarkingai kad tiesus butu, (turi savo metodus). Daug servisu atmestinai daro ta suvedima,  kad tik pinigus nulupti ir bele kaip padaryti. seip 100lt nedaug kaip pas atstovus, as 70lt paparastam servise mokejau, ir negavau kokybes...

Saulius SSS

man teko sibire darytis suvedima LT28. tai seniukas autobusu parke su medinem liniuotem taip padare,kad vairo nereikejo laikyti vaziuojant. (buvo sakiu salenblokai mire tai padare,kad padangu neestu). as skaitau,kas supranta ka daro gali ir be spec irankiu kazka isspausti. o kas zioplas,tas ir su irengimais nekazka.

Bemsas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Vasaris 27, 2014, 20:35:57 PM
man teko sibire darytis suvedima LT28. tai seniukas autobusu parke su medinem liniuotem taip padare,kad vairo nereikejo laikyti vaziuojant. (buvo sakiu salenblokai mire tai padare,kad padangu neestu). as skaitau,kas supranta ka daro gali ir be spec irankiu kazka isspausti. o kas zioplas,tas ir su irengimais nekazka.

Visiskai pritariu. Duok bezdzionei naujausia 3D suvedimu stenda, ir jinai nepadarys suvedimo :D
http://www.suvedimas.lt/ cia sitie gerai dare (y)

Venza

Mes parduodamom masinom (i rytu puse  :) ) suvedima patys darom.Kolega atsikales ir su liniuote per 15 min. suveda viska idealiai  ;) .Padarom ir isvirtima jeigu reikia,gale kreivus ratus istiesinam.Vienu zodziu,kreipkites,kolegos  :bedantis: :bedantis: :bedantis:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Meilius Įrašytas Vasaris 27, 2014, 20:10:27 PM
V70 turejau 2004 2,4 dyzeli automata - problemu mazai, laiko, bet moraliskai paseno.
Zmonai pries gera pusmeti nupirkom XC60, irgi 2,4 dyzeli automata, pasaka, saugi, ko reik su vaikais, o as susiturejau nuo dar vienos 4 varomais, uzteks vienos, o as isiziurejau avensi, nes jo dar pries savaja volvo norejau, tik kaina tuo metu per didele buvo :) - norejau talpios uz normalia kaina.
Tikiuosi tarnaus :)

nenoriu gasdint, bet kaip tarnaus tau avensis priklauso nuo konkretaus auto egzemplioriaus stovio.

mano irgi toks avensis kaip tavo, metais senesnis, pirkau 3 metu amziaus, nes irgi labai seniai norejau tokio.

na, bet mano egzempliorius papuole nevykes, uzsipypinau jau - jei ne tas, tai anas. Turiu jau trecius metus.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Meilius

Na, labai tikiuosi, kad vaziuos :)

oscar666

Sveiki klubieciai,radau čia tema apie vairą,tai naujos nekursiu.turiu bėdą.nesenai įsigijau avensi hatchbeck'a,na bet čia nesvarbu bei modelis nei metai.bėda ta,kad turiu parsisukinet vairą jei suprantat ką turiu omenije.aš kaip suprantu ,važiuojant per visokius kelio nelygumus,vairas reaguoja kartu su ratais,taip turėtų būti,o mano atveju,ratai jei kažkiek pasisuka tai vairas nereaguoja visai ir važiuojant didesnių greiciu turiu sunkokai gaudyti mašiną,sukant sankryžoje 90 laipsnių vairas parsisuka irgi ne iki galo.turiu parsisukt su ranka atgal kaip kokį sena gazika.tai gal turit minčių ir patarimų kas tai galėtų būti,ar čia suvedimo bėdos ar kokios vairo traukes.gyvenu londone,tai jei yra klubioku iš čia būsiu dėkingas ir už gero serviso nurodymus.bet šiaip laukiu patarimų iš visų.ačiū iš anksto
lygis

Saulius SSS