Smakracio keitimas i paprasta vienmasi

Pradėjo algisg78, Spalis 21, 2013, 19:07:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Tai kaip supratau tik is vietos purtosi kol pajuda masina. O paskui vaziuojant duodant gazo jokiu vibraciju ar purtymosi nebera? Sakyciau pats diskelis tam tikru momentu prasprusta kol nera pilnai suspaustas uztai ir kratosi. Gal ir prisitrins per laika.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

druidas

as ikonstravau is verso 2.0 benzino vienmasi smagrati,apie 10.000km pravaziavau,ant laisvu jauciasi drebejimas,seip vaziuoji ir uzmirsti ir nebezinai dreba ar ne,reikejo tekinti su staklemis kad perdeti dantrati tai zinoma balansuoti reikejo bet niekur neradau nebent kazkur angluose buvau rades,galiu drasiai tempti priekaba ir is vietos prasikasti prie nuotaikos,gal klystu bet keiciant smagrati vienmasis yra lengvesnis todel is vietos pajudejimas yra sportiskesnis,bet jauciasi drebejimas,reiktu siek tiek sukelti apsukas ir nedrebes,.

RemigijusRemis

esu pakeites visa kpl. dvimasi i vienmasi yra imoniu kurios veza uz priimtina kaina susitaupo apie 1200-1500 lt iskaitant bendra suma su darbais, diskomforto didelio nejauciu gal pradzioje siek tiek pajudant is vietos reikejo pakelti apsukas poto tik iprocio reikalas, dabar lyg kaip ir su ankstesneis mano turetais automobiliais kurie buvo gerokai senesnes kartos ir ten sankabos buvo ne dvimases

Jurgis

Kadangi ir man arteja laikas keisti sankaba noriu paklausti, gal kas Kaune vazinejat pasikeites dvimasi smagrati i vienmasi? butu idomu susitikti pasikalbeti siuo klausimu ir pamatyti kaip dirba automobilis su vienmase sankaba, uz laiko gaisati alus is manes:)

Jurgis

Beje siandien skambinau i UAB Smagresta, D-CAT'o dvimasio smagracio restauravimas 650 Lt ir duoda 6 men. garantija. Keicia spiruokles ir guoli. Gal kas bandet tai daryti ir turit kokiu pastebejimu?

Tiutis

Na kiek esu girdejes tai nelaiko atrestauruoti smagraciai... Jau geriau keisk tada i vienmasi uzmirsi kas yra smagratis.

Jurgis

Vilniuje radau firmele, restauruoja taip pat smagracius ir sankabas. Viso restauruoto komplekto kaina 1400 Lt (smagratis, diskatorius, diskas). Garantija 12 men.

Tiutis

Imk tu vienmasi komplekta ir nesuk galvos del to restauravimo.

Tiutis