1.4 d4d grandines keitimas

Pradėjo Yariukas, Kovas 05, 2014, 23:17:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Yariukas

Sveiki,

Noreciau suzinoti orientacine Yario apie 2004 m. 1.4 dyzelio pagrindines grandines keitimo kaina, kiek gali kainuoti tas malonumas? Ketiname isigyti toki masiniuka, bet greiciausi siigijus gali tekti ta daryt kaip suprantu, nes visos jos buna nuvaziave nemazai, o kiek skaiciau tai jos keiciamos kazkur prie 160 000 km..? ar esu neteisi? :)

Laukciau Jusu komentaru :)
A.

Venza

Labai optimistine prognoze nusipirkt su realiai tokia rida  :-) .Nemanau,kad kas nors ta grandine keicia prie mazesnes kaip 300 000 ridos.Pats esu turejes benzininiu Yariu su 350 000 - 400 000 km rida ir nemaciau reikalo ta grandine keist.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Tai grandine keiciama, kaip pradeda barsketi. Profilaktiskai jos niekas nekeicia.

Yariukas

Hmm, geras, tai tada reik suprasti, kad galima pirkt tokiu metu masiniuka ir nekeiciant tos grandines manyt, kad toliau sau tarnaus..? :) Gal ir nerealios ridos, gali but, bet tada dar baisiau.. Nors niekur kaip ir neradau daugiau panasiu temu, kainu, tai gal tikrai zmones nelabai susiduria ir nekeicia jos :)

valentinas

toyotos corrolos sake kas keite (mototojoj) apie 3000 lt.........

Yariukas

wwwGYTis

Tada tikrai kyla klausimas kaip suprasti kada grandinė jau keistina?

Kiek pats girdėjau, sako, kad grandinių nekeičia - tarnauja tiek, kiek ir pats variklis...

Bemsas

Citata iš: wwwGYTis Įrašytas Kovas 14, 2014, 22:38:24 PM

Kiek pats girdėjau, sako, kad grandinių nekeičia - tarnauja tiek, kiek ir pats variklis...

Pagal garsa. Grandine issitempia ir prasides barskejimas motore.

ketvirtasis

Citata iš: wwwGYTis Įrašytas Kovas 14, 2014, 22:38:24 PM
Na toks pat principas kaip ir su paprastu diržu - vizualiai pažiūrai, pažiūrai  :goodboy: :goodboy: :goodboy: :goodboy: ir keiti jei reikia.
O jei rimčiau tai man pasakojo AUTOTOJOI, kad jie amžini tik tepaliukus laiku keisti reiktų. Mums po II yariuko pirkimo irgi buvo pasistojęs šis klausimas  :-] :-] :-] bučiau sau nusipirkęs visą diržų komplektą.

Egis_

Citata iš: valentinas Įrašytas Kovas 10, 2014, 08:53:31 AM
toyotos corrolos sake kas keite (mototojoj) apie 3000 lt.........
tuomet vazineciau kol uzlinks ir dvigubai pigiau pasikeisciau visa varikli :)

Darkman

As galvojau, kad ir reikia keisti, bet mane paprotino. Sake keiciasi tik guoliai ir itempejai kai darai kapitalke, o garndine beveik niekada nesikeicia. Idomumo deliai ieskojom kainu, tai grandines naujos neradom, sake niekas net nesiveza :).
Kaip ir kazkas rase: keisti tada kai ji pradeda skleisti garsus...
Camry 2.5VVT-iE
Corolla Verso 2.0 D4D 2002

MAIKIS

kad yariui kas keistu grandine dar negirdejau ji amzina variklis tiek nevazuos kiek grandine laikys  ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

aleks00

neteko zizeliui keist grandines, geriau perkant zizelio CO ausinime testa pasidarik

ROCKY

Koks resursas gamintojo kazin sio variklio? 400 k pramina be kapitalinio? :)

Egis_

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Kovas 24, 2014, 19:50:25 PM
kad yariui kas keistu grandine dar negirdejau ji amzina variklis tiek nevazuos kiek grandine laikys  ;)
dyzeliniui as dar irgi neturejes varianto, bet benzininiam teke keist - barskejo. Dyzelini yariuke Vokietijoj esu mates su 305 000km rida. Variklis dirbo kaip naujas.