D4D 2.0l 85kw, ar 93kw ar 2.2 110kw

Pradėjo vincas, Kovas 10, 2014, 14:36:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

vincas

o pats dabar su 2,0 93kw važiuoji ir ka gero? ka blogo pasakosi?

Donis7

Manau čia galioja patarlė "Bijai vilko- neik į mišką". Jei gazdina dyzelis, jamk benzą ir bus mažiau rūpeščių. Bet mašina mašinai nelygu, čia tai kiekvienas pasakys.

vincas

man tik dyzelis reikalingas :)
Turėjau a6 2,5 motoru, tai nesinori vėl kapitalų daryt :D

Saulius SSS

Cia gal is tu turginiu ,kur turi draugu Toyota centre... Tokiu atveju reikalauciau rastisko patikros popieriaus tas ir tas gerai ,tas blogai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Citata iš: vincas Įrašytas Kovas 10, 2014, 15:19:39 PM
man tik dyzelis reikalingas :)
Turėjau a6 2,5 motoru, tai nesinori vėl kapitalų daryt :D
Tada kaip Saulius sako, imk be DPF ir bus ramiau ;)

MindaugasB

Aš iš principo Kaune mašinos nepirkčiau.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vincas

o jei be principų... aš klausiu nuomonės kuris motoras geresnis? Kiek suprantu 93kw taupesnis nei 2,2 110kw.
Vieni rašė, kad 85 ir 93 beveik tas pats, tik patobulintas..
Važinės ramus žmogus, saugantis ir mylintas savo auto, tai reikia nuomonės,kad eksplotacija būtu ne kosminė..

egariukas1

Na nevisai tas pats 85 ir 93 kw,viena suka dirzas,kita grandine.Abejoju,ar daug detaliu vienodu yra siuose varikliuose

vincas

tiek žinau ,kad 93 grandinė...
dabar įdomu katras geresnis 85,93 ar 110 :) taupesnis,patvaresnis ir tt

dtinas

110 kw geriausias, bet ju ir maziausiai pardavime.

vincas

vat būtent,kad turguje ypač pilna 110kw, bet mane baido,kad 2.2 motoras, apie juos gerų atsiliepimų negirdėjau :) o vat 85 ar 93 mažai auto yra, ir atsiliepimų jau gerų apie juos daugiau :)

TA

Sutinku, aš irgi ieškau ir nežinau kokį tikrai geriau imti.

Ralfas

kad sakyciau apie 110kw tikrai kur kas daugiau geru atsiliepimu galima rasti negu apie 93kw :)

TA

vincas

kuom geriau 110 nei 93 arba 93 geriau už 110