Atraminis guolis

Pradėjo Tiutis, Liepa 19, 2013, 10:15:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

Artūras Alytus

Kad Alytuje nieko gero. Kur klausiau, visi kaip susitarę siūlo už 70-90 lt. Paprašai kažko brangesnio, tai tik pečiais patrauko, ir negali užsakyti. Man norisi kažkokio viduriuko, na apie 120-150 su bent jau girdėtu vardu. Bet tikriausiai beliks dėti pigesnes, ir tikėtis kad laikys. Važinėju ramiai, bekelia nelakstau. Gale plastmases išardžiau. Žiūrint iš salono , atrodo lyg kokios drėgmės patenka, surūdiję viskas.

Biskit

Sveiki, del LEKSTUTES TRINIMOSI, pas mane irgi prasitrynus matosi, slykstus garsas per gulincius policininkus, lyg girgztelejimas kazkoks, uzkniso, is Tokvilos nusipirkau  gumas  2x 70Lt ant lekstuciu. Pakeista  -  ir ka, vistiek tas pats.!!!
Pakaba kaip visada tikrinta, ivores stabil priekyje keistos naujos, sarnyriai sveiki, stab traukutes naujos. ner kam toliau.

Pastebejau, kad per lietingas dienas garsas aptyla. gal problema tikrai ne ten ?

SAILENT blokai susideveje per daug lenkiasi, gal remiasi i kazka  ? , ar gumos atramines priekinio amortizatoriaus virsuje? kas esate susidure ir rade sprendima?
Fly with Toyota smile :)

virmas

Tai gal girgžda svirties įvorė-šarnyras ("girgždukas"), kurie gavę vandens ar drėgmės nutyla

Biskit

Tai Buvo kam nors tokia problema?

kaip spresti, pasikartosiu  gumos kurios lekstuteje yra pakeistos naujomis, garsas islikes.

Fly with Toyota smile :)

Renis

Citata iš: Biskit Įrašytas Kovas 18, 2014, 09:47:13 AM
Tai Buvo kam nors tokia problema?

kaip spresti, pasikartosiu  gumos kurios lekstuteje yra pakeistos naujomis, garsas islikes.

Pas mane tas pats. Kiek tikrina kas pakaba - sako viksas tvarkoj. As speju turi but kazkas su atraminiais guoliais. Bet taip ir nesusitvarkiau dar
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

MAIKIS

Citata iš: Biskit Įrašytas Vasaris 27, 2014, 08:46:12 AM
Sveiki, del LEKSTUTES TRINIMOSI, pas mane irgi prasitrynus matosi, slykstus garsas per gulincius policininkus, lyg girgztelejimas kazkoks, uzkniso, is Tokvilos nusipirkau  gumas  2x 70Lt ant lekstuciu. Pakeista  -  ir ka, vistiek tas pats.!!!
Pakaba kaip visada tikrinta, ivores stabil priekyje keistos naujos, sarnyriai sveiki, stab traukutes naujos. ner kam toliau.

Pastebejau, kad per lietingas dienas garsas aptyla. gal problema tikrai ne ten ?

SAILENT blokai susideveje per daug lenkiasi, gal remiasi i kazka  ? , ar gumos atramines priekinio amortizatoriaus virsuje? kas esate susidure ir rade sprendima?
buvo pasitaike girgzdejo atraminis bet cia labai retas atvejis
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

EvaldasL

Kas gali buti - vaziuojant ir susukus vaira i kaire, prasideda cypimas toks?

Ralfas

o tas "toks" tai cia koks?;)

EvaldasL

Toks keistas, nesu dar girdejes. Nei guolis nei granta bent jau man nepanasu.