Skysciai vairo stiprintuvui

Pradėjo Smac, Rugsėjis 21, 2008, 18:08:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Sveiki, paziurejau po dangteliu, kad truksta biksi vairo stiprintuvo skyscio. Koki pirkti, kad dapilti? Ar bet koks tiks? (ten ant bakelio parasyta kokio "tipo" skysti pilt, bet dabar pamirsau pavadinima...)

Be to idomu kodel turiu 2 bakelius stabdziu skysciui? Ant abieju parasyta naudoti tik DOT-3. Taigi reikia prisilaikyti kas parasyta? Ar kokie nors DOT-4,5... yra geresni? Gal 2000-ais dar geresniu nebuvo :) Siaip juose dar pakankamai yra...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ToyotaClub

Smac del stabdziu skyscio tai te kiek suprantu ne kiekis lemia:) ji reik keisti profilaktiskai kas 2 metukus jei nenori kam ivaziuoti i uzpakali :) ar tiesog kad kaip stovesi kur ilgiau prie sankryzos ar ikalnes ar nuokalnes ir nestabdys ,neseniai pats keiciausi stabdziu skysti tai jei jau bakeli matai kad jis juodas lek keistis nes naujas skaidrus toks :) nes pas mane kaip paziurejo tai net pirmu suviu keite stabdziu skysti nes jau buvau gan nesvarus ir senas virimo temperatura buvo gan auksta. Aisku ispejo kad galejau tureti liudnu pasekmiu jo nepasikeites:) o man net i galva nesove kad ir ji reik pasikeisti kas kazkiek laiko. Vazinejau ramus kol diagnostikos nepadare :) Kiek aiskino jis ne vien stabdziam bet ir kitom funkcijom atlikti viena is ju sugerti dregme :)  ir t.t :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Smac

Turesiu omeny :) aciu, bet vis del to del vairo skyscio kas gali tiksliai papasakoti koki pilt?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ToyotaClub

siaip manau geriau pik toki koks rekomenduojamas kur ant dangtelio parasytas:) nes man kazkas sake kad negerai kaip maisai jei pilamas vienas tu pili kita:) na cia mano nuomone:) koks rekomenduojamas toki ir pilk:) panasiai kaip su zvakem keiciau tokias kurios rekomenduojamos yra o ne nuejus i  parduotuve kur konsultantai kisa kakzoki velnia:)

Smac

Ok ant dangtelio parasyta Dexron tipo skystis turi buti. Kas tas Dexron? Kokie skysciai yra tokio tipo?

NNZ

pagal ideja dexron kaip ir dot turi kazkokias specifikacijas cia itariu taspats tik kitaip pavadinta.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Nusipirkau ir dapiliau Castrol TQ Dexron III (1 litras - 33Lt, Kemi).
Siaip pagalvoju apie sio skyscio visiska keitima, kiek mazdaug tas malonumas kainuoja servise?

ToyotaClub

Ham kiekvienam servise uzsikele savo kaina :) man vienam servise siule pakeisti uz 150 litu bet darbas truktu pora valandu :) na ka paskambinejau i kitus kauno servisus tai pakeite uz 80 litu ir uztruko tik puse valandos maziau gal net :) bet ten su visisku isputimu ir t.t kaip je ten sake:) nezinau kaip kituose miestuose kokios kainos:) ar man cia taip nusiseke :)

Smac

Supratau, tai cia kainos be skyscio? Tik uz darba? Idomu kiek to skyscio reikia? Manau ne daugiau 2L, bet tai jau 66Lt :)

ToyotaClub

Kaina bendra kartu skystis ir darbas:) na zinok kiek maciau tai man buteliuka supyle o kiek jame buvo nezinau gal du litrai ar litras :)

audrius

Sveiki jeigu vairo stiprintuve skystis yra raudonos spalvos tas skystis yra hidraulinis transmisinis skystis vadinamas Dexron. Jis yra klasifikuojamas i II, III, IV;mineralini, pusiau sintetini  ir sintetini. Tas pats skystis yra naudojamas ir automatinems pavaru dezems. Paprastai senesnio modelio automobiliuose iki 2000 m vairo stiprintuvuose isskyrus Audi ir VW buna Dexron II mineralinis ir talpa buna 1 Ltr. Nesirinkite neaiskiu firmu skysciu, ilgiau tarnaus jusu auto mazgai.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima