Kaip patempti rankinio trosa

Pradėjo FUX, Birželis 14, 2009, 22:10:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

Kurioj ten vietoj jis reguliuojasi, siek tiek laisvas pradineje eigoje.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kaktusas

Ir pas mane tas pats, va dabar galvoju rašė kažkur apie tai, tik nepamenu kur :)

FUX

pabandziau nuimt salia rankinio plastamse tokia, bet nieko nepasimate gero, tai gal dugne kur reikia itempineti.
Siaip buvau visa galinio soninio lango vidine apdaila nuemes, bandem atlenkt ta ilenkima, tik priejimas labai sunkus, siek tiek atsilankste, uztat pamaciau pro kur eina galinio apiplovimo slangele ir oro paemimas is lauko :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

TCL

Man regis  nuemus plasmae yra du varztai tiesiog juos prisukti paverzti labiau ir rankinio trosai isitempe.

FUX

maciau tik viena varzta, bet kaip ten ji reikia pasukt tai nzn, priejimas labai siauras, nebent visa plastamse nuimt
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

FUX

Cia kaip minejau isardzius gala kas matosi
Foto
Foto
Foto
Foto
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

TCL

O prie pacio rankinio ar  nera pelenines ar kakzo panasaus? nes Buna nuemus pelenine matosi du varztai.

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

ToyotaClub

As negaliu tvirtai teigti kad ten na bet kiek masinu turejau te du varztai randasi prie pat rankinio. Nes anadien tempiau golfui radau toi pacioi vietoi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

HDPaulius

Sveiki,

Kiek man teko domėtis užtraukiant rankinį kaladėlės priglunda prie galinių ratų. Esmė čia slypi, reikia nuimti galinį ratą ir ten ieškoti varžto, kurį pasukus ir įsitempia rankinis.

Sėkmės

NNZ

Fotova cia kur prie rankinio bet cia avensis 2000-2003, pas senesni gali but ir 2 varztai kaip pas carine nepamenu tiksliai. Taip pat prie galini stabdziu kiekvinoj pusej yra kur trosa gali reguliout.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

aha sita varzta ir maciau. Tik kaip ji pasukt dar nesugalvojau, nes priejimas tikrai labai prastas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

na geriausia su vamzdiniku raktu 10 as su tokiu pasitempineju.

FUX

na kada i meeta galesi prigriebt toki vamzdi, nzn ar turiu tokio tipo rakta.
Siaip tai pas mane ir taip tas varztas jau nemazai susuktas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

tai jei labai susuktas gali ir nepadet tada reikia nuo bugnu ten sukti varstelius...