Nedega xenon

Pradėjo uogieninas, Balandis 14, 2014, 20:10:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

uogieninas

Nebesviecia Toyota Avensis 2007 kaires puse priekine fara (ksenonas) Norejau partikrinti saugiklius pirmiausia, bet priejimas preui ju slykstus, o ant dangtelio pagal sutrumpinimus niekaip nesuprantu, kuris saugiklis uz kuri atsakingas.
Gal kas galetu parasyti kurie numeriai priekiniu sviesu saugikliu???
Aciu

ketvirtasis

katana7

uogieninas

Ta prasme, ksenonams saugikliai nemirsta, perdega lempute dazniausiai?
Nes sviete viskas ok, be jokiu mirksejimu ar spalvos pakitimu ir pries pora dienu nei is sio nei is to nustojo....

Tai jau pirkti 2 ksenonines lempas?

kiek mazdaug nusiteikti litu palengvinti pinigine?

katana7

Bemsas

Pradziai sukeisk lemputes vietom, taip patikrinsi ar tikrai lempute, ar visgi blokas.

airis

Greiciausiai lempute, bet del visa ko gali ir bloka patikrinti. Tavo vietoj deciau tik abi originalias, nes pas tave greciausiai bus 4DS lemputes, o sveika paliktum kaip atsargine. As su "originaliom" lemputem turiu ne kokios patirties, buvau gal penkias pastates ir visos sviete ne taip kaip reikia(sviesos srautas mazesnis ir spalva skiriasi nuo originaliu, nors spektras tas pats), tai grazinau ir pasistaciau originalias toyotos, berods 260Lt gavosi viena jeigu neklystu Mototojoi.

Citata iš: uogieninas Įrašytas Balandis 15, 2014, 08:53:33 AM
Ta prasme, ksenonams saugikliai nemirsta, perdega lempute dazniausiai?
Nes sviete viskas ok, be jokiu mirksejimu ar spalvos pakitimu ir pries pora dienu nei is sio nei is to nustojo....

Tai jau pirkti 2 ksenonines lempas?

kiek mazdaug nusiteikti litu palengvinti pinigine?

kapsis

as keiciausi http://www.xenonai.lt pries pora metu kai viena perdege, vilniuj pas juos buvo pigiausiai philips lempute 200 lt  mokejau su pakeitimu , nuvaziavau pakeite vietoj, israse garantija....  ( D2S man o lyg buvo, nepamenu tiksliai....), ir as irgi galvojau kad butu spalva vienoda reiks keisti abi( nes kiek pamenu aiskino kad  kuo toliau  , tuo skledziama sviesa  tampa baltesne....   bet jie sugudravo is su" kelvinais bisi suzaide", istate tokia, kad ji nauja sviestu pnasiai kaip kita  mano senoji deveta....  jau pora metu jokiu problemu, abi vienodai sviecia..... perdegs vel pas juos vaziuosiu :) 
p.s. tik juos ten sunku rasti garazuose....  :D 

naujas32

Sveiki, kas esate isideje "made in china" xenonus? kokie niuansai, ar reikia su kompu priristi, ar statosi "apgavikai" tik?

mega

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gegužė 05, 2014, 18:33:24 PM
Sveiki, kas esate isideje "made in china" xenonus? kokie niuansai, ar reikia su kompu priristi, ar statosi "apgavikai" tik?
nieko nereikia rišti

mega

Citata iš: kapsis Įrašytas Balandis 22, 2014, 01:23:48 AM
as keiciausi http://www.xenonai.lt pries pora metu kai viena perdege, vilniuj pas juos buvo pigiausiai philips lempute 200 lt  mokejau su pakeitimu , nuvaziavau pakeite vietoj, israse garantija....  ( D2S man o lyg buvo, nepamenu tiksliai....), ir as irgi galvojau kad butu spalva vienoda reiks keisti abi( nes kiek pamenu aiskino kad  kuo toliau  , tuo skledziama sviesa  tampa baltesne....   bet jie sugudravo is su" kelvinais bisi suzaide", istate tokia, kad ji nauja sviestu pnasiai kaip kita  mano senoji deveta....  jau pora metu jokiu problemu, abi vienodai sviecia..... perdegs vel pas juos vaziuosiu :) 
p.s. tik juos ten sunku rasti garazuose....  :D
spalva su laiku melsvėja, už d2s, mano galva, permokėjai, bet tokia ta Vilniaus ir patogumo kaina :) d4s, pvz, kaina išvis kosmosas :D kalbu apie ne kinietiškas :V

kapsis

Citata iš: mega Įrašytas Gegužė 05, 2014, 18:53:01 PM
spalva su laiku melsvėja, už d2s, mano galva, permokėjai, bet tokia ta Vilniaus ir patogumo kaina :) d4s, pvz, kaina išvis kosmosas :D kalbu apie ne kinietiškas :V
nu dabar gal atpige , pries 2.5 metu  kiek domejausi  ir "per pazystamus" nieks kazka daug  pigiau padaryt negalejo.....  cia buvo Philips lemputes... o gal nedaejau iki tinkamos kainos :)  aisku  patogumas irgi kainuoja :) 

katana7

Šiemet Vilniuje pirkau Osram D2S lemputė kainavo 100 Lt.