Check engine, vos pajuda.

Pradėjo segtukas, Balandis 19, 2014, 14:46:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

tevas

Po tokiu istoriju as labai drasiai vaziuoju ziureti "motorschaden" variantu, nes butent, jei dar variklis nenuardytas, o pasikliaujama check, po to, savaime suprantama, meistru "apzaveti" savininkai buna panikoj. Tuo metu svarbu, apziurint auto jo nesuremontuoti   ;)

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: tevas Įrašytas Gegužė 02, 2014, 20:32:42 PM
Po tokiu istoriju as labai drasiai vaziuoju ziureti "motorschaden" variantu, nes butent, jei dar variklis nenuardytas, o pasikliaujama check, po to, savaime suprantama, meistru "apzaveti" savininkai buna panikoj. Tuo metu svarbu, apziurint auto jo nesuremontuoti   ;)
(y)  :D

Egis_

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 02, 2014, 20:21:54 PM
Tu tai tik pasidalinai informacija ir viskas ok  (y) Man tik paprasčiausiai pikta ant "meistrų remontininkų", kurie atvarius mašiną tiek "priburia" auto savininkams, kad žiauru ff  Na aišku, vertinant iš kitos pusės,- tai jų "duona"  :) Vienintelis ko norėjau, kad jeigu tautiečio auto užsidegs chek'as ir dings trauka, ar apsipils dūmais,- nepultų keisti kokio tepalo ir visų filtrų  ;) Tautietis pasikeičia viską, pavažinėja kokį mėnesį, ar du, užsidega chek ir puls keisti tepalą ir visus filtrus, kurie neturi tam įtakos  (+) Čia žinoma kalbėjau apie kuro bako, kuro filtrus ir chek lemputės ryšį  ;) Gerų kelionių visiems  (h)
kolega, su kompiuterine diagnostika dirbau 10 metu, 3m is ju Dileriniam servise. Uz savo zodzius atsakau. Man visiskai pofig ka tu galvoji. Pateikiau konkreciu pavyzdziu is praktikos. Daugiau skaityk internete ir pasakok cia ka ''viena boba'' sake ;)  Kad ir isleisk visa kura is bako, gerai prasuk starteriu ar patempk ant buksyro ir paziurek ka kompas rodys ;) Seniem plaktukams tas negalioja, taciau cia kalba eina apie common rail'a...

Egis_

Citata iš: tevas Įrašytas Gegužė 02, 2014, 20:32:42 PM
perkamas buvo taip vokieciuose mercedes ML dzipas :D Motorschaden :D Pasirodo pasidarbavo kirstukai ir nugrauze alkuninio veleno daviklio laidus :D

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gegužė 02, 2014, 21:09:52 PM
kolega, su kompiuterine diagnostika dirbau 10 metu, 3m is ju Dileriniam servise. Uz savo zodzius atsakau. Man visiskai pofig ka tu galvoji. Pateikiau konkreciu pavyzdziu is praktikos. Daugiau skaityk internete ir pasakok cia ka ''viena boba'' sake ;)  Kad ir isleisk visa kura is bako, gerai prasuk starteriu ar patempk ant buksyro ir paziurek ka kompas rodys ;) Seniem plaktukams tas negalioja, taciau cia kalba eina apie common rail'a...
Ir vėl tu su savo nesamonėm  ff "Man visiskai pofig ka tu galvoji", "Daugiau skaityk internete ir pasakok cia ka ''viena boba'' sake" ,- aš čia nei galvoju, nei kur nors pasiskaitęs pasakoju, o rašau kaip yra: užsikišus kuro bako ir kuro filtrams chek'as NEDEGS  !!

Egis_

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 02, 2014, 22:27:40 PM
Ir vėl tu su savo nesamonėm  ff "Man visiskai pofig ka tu galvoji", "Daugiau skaityk internete ir pasakok cia ka ''viena boba'' sake" ,- aš čia nei galvoju, nei kur nors pasiskaitęs pasakoju, o rašau kaip yra: užsikišus kuro bako ir kuro filtrams chek'as NEDEGS  !!
Palinkesiu tik sekmes galvojant taip ir toliau :)

tevas

Donis7

tevas

segtukas

Taigi kol laukiu eilej pas meistrus nusprendžiau pats pažiūrėti ar bake varlių nėra, pats bakas švarus o ištraukus plūdę toks kleckas pūpso.
O dabar "traukos dingimas" padažnėjo, kas keisčiausia, man meta avarinį rėžimą stovint arba riedant ant bėgio pvz iš gatvės pasukus į keliuką, trauka yra tikrai prie aukštų sūkių viskas tvarkoj nu tik numesk gazą arba švelniai spustelk ir te tau :D

vitiok

Citata iš: segtukas Įrašytas Gegužė 04, 2014, 13:46:07 PM
Taigi kol laukiu eilej pas meistrus nusprendžiau pats pažiūrėti ar bake varlių nėra, pats bakas švarus o ištraukus plūdę toks kleckas pūpso.
O dabar "traukos dingimas" padažnėjo, kas keisčiausia, man meta avarinį rėžimą stovint arba riedant ant bėgio pvz iš gatvės pasukus į keliuką, trauka yra tikrai prie aukštų sūkių viskas tvarkoj nu tik numesk gazą arba švelniai spustelk ir te tau :D

kaip i ta baka ilindai?

segtukas

http://www.japan-parts.eu/toyota/eu/2002/picnic-avensis-verso/clm20l-anmdyw/2_511220_012_/body/7701_fuel-tank-tube/1

Čia detali bako chema, tai paprasčiausiai išėmiau visas galines sėdynes ir atlenkiau kilima - maždaug iki galinių durelių arkos gal daugiau biški, tada ten matosi baltas dangtelis su laidu, ji atsisuki o ten visa pludė su kuro paėmimu ir grįžimu.

diagnostikas

Citata iš: segtukas Įrašytas Balandis 19, 2014, 14:46:15 PM
Taigi nusipirkau avensi verso, tik pavazinejus pradejo siurprizus rodyt. Zodziu pradejau keisti visus filtrus, tepala ir ziuriu, kad slangose tepalo yra, turbo nekliba viskas ok, na galvoju issivalysiu, daeinu iki srauto matuokles. Ogi ziuriu vienas siulas nutrukes, ten ju 3 berots. Siaip tik sujungiau viska sudejau atgal. Dumingumas dingo tik atsirado trukciojimas traukia netraukia tokios duobes jokio check. Nuvarau pas meistreli duoda jis pabandyt kita srauto matuokle ir ka jus manot. Traukia ok, dumo nera tiktai pyst i zemesne pavara apsilenkt masina stoja apsukos 1100 + check ir vos vaziuoja. Taip nutiko gal 3 kartus. Uzgesini uzkuri ok viskas. Kuriasi kaip ir normaliai. Kame saknys oro sraute? Dabar neturiu galimybes paziureti diagnostika.

siuolaikiniam automobiliui be diagnostikos apsieiti sunku, bet aisku imanoma po N+K aklu bandymu. Pagal paties aprasyma labai panasu i tai, kad turbina pucia per dideli slegi. Labai dazna avensis verso problema. Jei reikes diagnostikos ar remonto skambink 867942205, Vilnius

tomisk

Citata iš: diagnostikas Įrašytas Birželis 03, 2014, 08:20:02 AM
Pagal paties aprasyma labai panasu i tai, kad turbina pucia per dideli slegi. Labai dazna avensis verso problema.
Pas mane buvo panasiai: klaidos kodai P1251, P0234(retai) -"turbina pucia per dideli slegi". Valiau VRV, EGR. Lyg ir padedavo bet sugrizdavo liga. Galu gale pagal kazkur rastas instrukcijas perejau visas vakuumo slangutes - gerai uzmoviau ir beda dingo.  :D
Taigi siulau pirmu reikalu patikrint vakuumo slangutes - greitas darbas, nekainuoja, o rezultatas gali nudziugint.