Auto padazymas

Pradėjo sst, Balandis 21, 2014, 22:46:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Metras

Visai nesunku viską pačiam pasidaryti. Nuriebalinus paviršių, reikia dantų krapštuku uždažyti duobutes. Išdžiūsta greitai ir žinoma, dažams traukiantis lieka mažas įdubimas. Tada su paralonu ir trupučiu dažų išlyginam paviršių. Truputis polirolio ir visiškai nieko nesimato. Truputį reikia pasip......, bet rezultatas malonus.  :)

ToyotaClub

Pas mus su yariu buvo kad varteliai isvaziuojant bumt i sona, ir dazus nubrauke iki metalo. Is pradziu nieko nebuvo, bet laikui einant rudziu atsirado. Tai teko dazyti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

toyrob

Citata iš: Metras Įrašytas Balandis 22, 2014, 21:50:21 PM
Visai nesunku viską pačiam pasidaryti. Nuriebalinus paviršių, reikia dantų krapštuku uždažyti duobutes. Išdžiūsta greitai ir žinoma, dažams traukiantis lieka mažas įdubimas. Tada su paralonu ir trupučiu dažų išlyginam paviršių. Truputis polirolio ir visiškai nieko nesimato. Truputį reikia pasip......, bet rezultatas malonus.  :)
Jei nedaug duobuciu tai galbut ir neblogas toks dalykas, bet jei daugiau, tai matysis vistiek ant kapoto ,,patepliojimai"

Metras

Šiandien kaip tik dariau tą darbą, matosi, bet tik iš labai arti. Vistiek duobutes reikia tvarkyti, nes rūdys greitai užsiveis.

MindaugasB

Spalvos neatitaikysi idealiai ir matysi tepliojimai per kapota. Kai dazo visa, tai visa. Aisku ir ten spalva prasauna, bet tada bent jau vientisas dazymas. Kaip kieno norai.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Mano nuomone geriau jau pataskuoti su dazais. Perdazius ,kad atrodytu vienodai,suprantanciam iskyla klausimas KODEL dazyta... Turbut dauzta buvo...  Man perkant masina seni idauzimai nuo akmenuku  kaip ir privalumas irodantis,kad  masina bent jau parduodama ne del sutvarkyto dauzimo. Aisku,reikia ziureti gal anksciau buvo dazyta. Nu bet minti supratot...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Balandis 22, 2014, 22:44:09 PM
Mano nuomone geriau jau pataskuoti su dazais. Perdazius ,kad atrodytu vienodai,suprantanciam iskyla klausimas KODEL dazyta... Turbut dauzta buvo...  Man perkant masina seni idauzimai nuo akmenuku  kaip ir privalumas irodantis,kad  masina bent jau parduodama ne del sutvarkyto dauzimo. Aisku,reikia ziureti gal anksciau buvo dazyta. Nu bet minti supratot...
(y) pritarta  ;)