Reikalinga pagalba del naudotu ar nauju detaliu

Pradėjo JGaris, Rugpjūtis 07, 2011, 19:32:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

JGaris

Sveiki nutiko tokia nelaime,po tarpines keitimo,blogai buvo surinktas variklis ko pasekoje nuluzo voztuvas suedes  viena stumokli ir galva,gal kas susidure su tokiais atvejais ir zino kiek kainuoja galva ar plikas variklis,dar siaip reiketu purkstuko ju buna devetu ar tik nauja reiktu deti,auto  Avensis 06 galo D4d 2l

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Ralfas

o tai tiems kas dare galvos remonta pretenziju pareiksti neimanoma???

Bemsas

Nuvaziuoji i servisa, kur dare motora, ir sulankstytus voztuvus sukisi meistrui i viena vieta. Ir po to paimi sutvarkyta masina.

JGaris

Remonta dare zmogelis garaze tai nematau prasmes gincytis nes vistiek nieko nepasieksi,butu normalus servizas tai visai kas kita,siaip autoplius nieko gero autogide daugiau pasirinkimo,siandien radau angliska varianta 22 000 myliu pralekes,plikas variklis su purkstukais ir pakaitinimo zvakemis  2500 lietuvisku cia normali kaina ar ne?

AVENSIS D4D CHIP

CitataJGaris parašė:
Remonta dare zmogelis garaze tai nematau prasmes gincytis nes vistiek nieko nepasieksi,butu normalus servizas tai visai kas kita,siaip autoplius nieko gero autogide daugiau pasirinkimo,siandien radau angliska varianta 22 000 myliu pralekes,plikas variklis su purkstukais ir pakaitinimo zvakemis  2500 lietuvisku cia normali kaina ar ne?
super kaina jeigu su purškalais;)

JGaris

Is pradziu siule uz 2000  varikli ir 200 vienas purkstukas,nes man tik vieno reikejo nes pas mane trys geri tik tas vienas su galva buvo sulygintas,bet vakar paskambino ir pasiule uz 2500 su visai nes matomai nenorejo krapstytis prie to variklio.
   O gal kas galetu pasakyt kaip del kompo mano priims ta varikli ar reik irgi nuo tos masinos nuo kuriuos variklis bus su purkstukais?

AVENSIS D4D CHIP

CitataJGaris parašė:
Is pradziu siule uz 2000  varikli ir 200 vienas purkstukas,nes man tik vieno reikejo nes pas mane trys geri tik tas vienas su galva buvo sulygintas,bet vakar paskambino ir pasiule uz 2500 su visai nes matomai nenorejo krapstytis prie to variklio.
   O gal kas galetu pasakyt kaip del kompo mano priims ta varikli ar reik irgi nuo tos masinos nuo kuriuos variklis bus su purkstukais?
purkštukus reikia priregistruot

Renis

Sveiki, reiketu siokiu tokiu daliu avensiui 2008 metu. priekinis bamperis, kapotas, kairys sparnas + lempa. Gal kas netycia ardot ar norit atsikratyt? Dekui is anksto uz atsakymus.
Galit ir i PM jei kas kazka turit/zinot
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Vaidas81

Jei pirksi kitą varikli, susirink tvarkingus pirkimo dokumentus. Pakeitęs variklį ir neturėdamas šių dokumentų, turėsi problemų praeinant TA.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

arunaskeras

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Balandis 25, 2014, 11:16:49 AM
Jei pirksi kitą varikli, susirink tvarkingus pirkimo dokumentus. Pakeitęs variklį ir neturėdamas šių dokumentų, turėsi problemų praeinant TA.
Taigi cia apie varikli 2011 metu klausimas,\. Dabar---- avensiui 2008 metu. priekinis bamperis, kapotas, kairys sparnas + lempa.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Renis

Na taip, uzklausiau apie kebulo dalis :D Taigi, jeigu kazkas kazka, let me know. Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Vaidas81

Sorry, nepasižiūrėjau datų - tiesiog automatiškai parašiau dėl variklio :D