vandens daviklis

Pradėjo kazokas, Balandis 30, 2014, 22:32:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

kazokas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Gegužė 01, 2014, 20:31:45 PM
Tas ''spidometriukas'' yra salia knopkes. Ijungi degima, ijungi sviesas, nuspaudi ta knopke ir laikai. Tada salia ant skydelio pamatai staciakampiukus. Spaudineji ta knopke ir matai kaip ryskeja arba silpneja spidometro apsvietimas.
aciu, kiek cia daug zinot reik, atrodo smulkmena bet naujokui tai bomba :think:

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 01, 2014, 19:28:45 PM
I ka labiausiai reik kreipt demesi avensise? Ka tausoti? Ka tikrinti? Ka stebet? Ko bijoti? Turbut pradzioj tai i servisa nuvaryti pracekinti. Koios silpnos vietos ju?
O kam tau į tą servisą varyti? Tik pinigai į balą  ;) Jeigu niekas nebarška, tech.apžiūra praeita, patikrinta, viskas veikia- pasikeiti filtrus ir pirmyn  (y)  ;) Gali pasitikrinti nebent antifrizą, kokio klampumo t.y. iki kokios minusinės temperatros jis neužšals  ;) Nu ir gali dar su testeriu pasitikrinti kokį krovimą duoda generatorius  ;) Daugiau viskas eksploatavimo eigoje,- iki pirmų šalčių dar toli  :D Jeigu atsiras kokia bėda,- chek'as informuos (čia tokia dar viena lemputė :D ), o jei šiaip koks gedimas,- parašysi į forumą ir viskas bus išspręsta  :D
P.s. svarbiausiai nepamiršk užsiregistruoti ir sudalyvauti GM 2014  (y)

MindaugasB

Kazokas - tik kai atsiras kokios bedos, tai ieskom temos forume panasios, naudojames paieska ir klausiam ten, jeigu problema ta pati :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kazokas

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 01, 2014, 20:37:51 PM
O kam tau į tą servisą varyti? Tik pinigai į balą  ;) Jeigu niekas nebarška, tech.apžiūra praeita, patikrinta, viskas veikia- pasikeiti filtrus ir pirmyn  (y)  ;) Gali pasitikrinti nebent antifrizą, kokio klampumo t.y. iki kokios minusinės temperatros jis neužšals  ;) Nu ir gali dar su testeriu pasitikrinti kokį krovimą duoda generatorius  ;) Daugiau viskas eksploatavimo eigoje,- iki pirmų šalčių dar toli  :D Jeigu atsiras kokia bėda,- chek'as informuos (čia tokia dar viena lemputė :D ), o jei šiaip koks gedimas,- parašysi į forumą ir viskas bus išspręsta  :D
P.s. svarbiausiai nepamiršk užsiregistruoti ir sudalyvauti GM 2014  (y)
kuriuos filtrus keist?

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 01, 2014, 22:28:01 PM
kuriuos filtrus keist?
Jeigu auto pirkai "ką tik parvarytą", tai tikriausiai nelabai ir aišku kada ten "užsienyje" buvo viskas keista, tai ir pasikeiti oro, kuro, tepalo ir norui esant salono filtrus ;) Žinoma keičiant tepalo filtrą reikia ir tepalą pakeisti :D O jeigu auto pirkai eksploatuotą Lietuvoje, tai reikėtų buvusio savininko paklausti kada viskas buvo keista, nes tepalas (sintetinis) ir jo filtras keičiamas kas 15000 km, o kuro filtrą geriausiai keisti kasmet artėjant žiemai (apie spalio-lapkričio). Oro filtras,- priklauso kokiais keliais važinėji  ;) Jeigu žvyrkeliais tai dažniau, o šiaip laikas nuo laiko išsiimi ir pasižiūri ar užsinešęs ;)

kazokas

Dar vienas klausimas pasistojo, tas navigacijos tv nuseima? Nes vos as jo neizlauziau tai ir palikau bijau kad neizrautu zasinai

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

tai pala pala. Dabar ir man pasidare idomu. Kazkaip nesigilinau niekad i ta vandens cheka. Nes yari kaip ir tokio spidometro nera. Tik kosminio laivo :) tai jis ale turi pakeisti spalva, jei ten kazkas blogai, nes pas mane visad zalias jis :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 01:03:36 AM
tai pala pala. Dabar ir man pasidare idomu. Kazkaip nesigilinau niekad i ta vandens cheka. Nes yari kaip ir tokio spidometro nera. Tik kosminio laivo :) tai jis ale turi pakeisti spalva, jei ten kazkas blogai, nes pas mane visad zalias jis :)
Tai pas tave viskas gerai,- pastoviai žalias  ;) Ir pats rašai, kad turi pakeisti spalva, jei ten kazkas blogai  :-]

kazokas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 01:03:36 AM
na jai ka tai bmw chekai uzsidega jai kas negera jam darosi. Tai man nauja tuose dacikuose.

ToyotaClub

a nu dabar viskas aisku :DD nes ir man jau itarimas kilo kad per ilgai ta zalia dega :) nes galvojau kaip suzinoti tarkim kiek variklis uzkaites ten 90 ir panasiai:)

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 02, 2014, 01:12:04 AM
na jai ka tai bmw chekai uzsidega jai kas negera jam darosi. Tai man nauja tuose dacikuose.
Būk ramus,- jeigu bus kas su Toyota negerai, chek'as irgi užsidegs ;)

kazokas

Galit mane cia gaudyt ant avensisu, nes visai zalias esu :D bet ciuju reiks viztiek serviso grando isklausyti, kad galeciau tylet ;)

ToyotaClub

As save dar vis laikau padavanu :) dar ir dabar aiskinuosi del tu cheku kaip matai :)