vandens daviklis

Pradėjo kazokas, Balandis 30, 2014, 22:32:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Gal kokioj Lemonoj ar dar kitokiu pardziu yra, kur visokiom radijo detalem prekiauja. As esu pirkes 1DIN magei is Lemonos. Bet tai buvo labai senai.
Jei nerasi,o labai reikia rasyk. Atsiusiu i LT. Atsiuntimas £2-3. Jeigu registruotu, £8 su kazkiek. Arba galite susimesti i kruva kam reikia ir vienu siuntimu...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 02, 2014, 01:20:29 AM
Galit mane cia gaudyt ant avensisu, nes visai zalias esu :D bet ciuju reiks viztiek serviso grando isklausyti, kad galeciau tylet ;)
Aš savo nuomonės nekeisiu,- jeigu su auto viskas ok, niekas nebarška, puikiai važiuoja, TA praeita, tai į servisą nėra reikalo varyti  ;)

ToyotaClub

Kolegos, dabar man atsakykit. Nenusvilpkit. Kaip ant tokio kaip yario suzinoti kokia variklio tem, jei tokio daikto kaip matuokle nera, kaip kokiam golf imkim. Ar tai turi kokia lempute uzsidegti papildoma. Ar cia is fantastikos.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ketvirtasis

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 02, 2014, 13:48:17 PM
Aš savo nuomonės nekeisiu,- jeigu su auto viskas ok, niekas nebarška, puikiai važiuoja, TA praeita, tai į servisą nėra reikalo varyti  ;)
O ne, aš tai pradėčiau "ieškoti sliekų" būtinai jų rasiu ir davai per meistrus. :-] :-] :-] :-] :-]

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 14:39:33 PM
Kolegos, dabar man atsakykit. Nenusvilpkit. Kaip ant tokio kaip yario suzinoti kokia variklio tem, jei tokio daikto kaip matuokle nera, kaip kokiam golf imkim. Ar tai turi kokia lempute uzsidegti papildoma. Ar cia is fantastikos.
Sėdėdamas už vairo nesužinosi  (-) Mano Toyota Avensis Verso ir žmonos VW Fox taip pat rodyklės nėra, tik lemputė  (z) Tik jeigu "vanduo užvirs" turėtų pakeisti į raudoną spalvą  :G

ToyotaClub

Na tada viskas aisku. :) galvojau kad cia pas yarius tokia tik nesamone :)  o siaip gal koks budas visgi yra, ar koks tarkim matuoklis kuri gali imontuoti salone. Radau angliskai apie yario si davikli.

Where is the temperature gauge in the Yaris? The Yaris does not have a temperature gauge per se. It is equipped with two display lights in the instrument cluster. One is Green and says Cool the other one is Red and says HOT, this light will be the one that comes on when the engine is overheating. No graded gauge in either the sedan or the LB. You can add an aftermarket one and connect it through the OBDII port or with a sensor on an actual coolant hose.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 15:47:02 PM
Na tada viskas aisku. :) galvojau kad cia pas yarius tokia tik nesamone :)  o siaip gal koks budas visgi yra, ar koks tarkim matuoklis kuri gali imontuoti salone. Radau angliskai apie yario si davikli.

Where is the temperature gauge in the Yaris? The Yaris does not have a temperature gauge per se. It is equipped with two display lights in the instrument cluster. One is Green and says Cool the other one is Red and says HOT, this light will be the one that comes on when the engine is overheating. No graded gauge in either the sedan or the LB. You can add an aftermarket one and connect it through the OBDII port or with a sensor on an actual coolant hose.
Viskas įmanoma,- galima ne tik temperatūros daviklį pasijungti, bet ir kad rodytų akumuliatoriaus krovimo voltažus ir t.t. kaip seniaus būdavo Audi markės automobiliuose  ;) Tik kitas klausimas: ar reikia?  :-] Nei mano, nei mano žmonos automobiliuose nėra tų rodyklių, važinėjame ir nesukame galvos  (+)

rolikas

Nusiperki http://www.ebay.com/itm/V1-5-ELM327-OBD2-Bluetooth-Car-Wireless-Scanner-Diagnostic-Tool-for-Android-/290941249230
Parsisunti https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torquefree  arba https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pnn.obdcardoctor&hl=lt (isbandyta) ir matai ta temperatura.
Iš patirties galiu pasakyt, iki šiol važinejau su pridengtu radiatorium. Išvaziavau i užmiestį su jau išilusiu varikliu, apie 6-7 km pralekiau su 3000aps/min, tai daugiau 86 laipsniu neparode. Radiatoriaus neciupinejau, bet , speju termostatas nebuvo visiškai atsidares.

ToyotaClub

bet cia visa laika i tel reiks traukti ziurieti :) gerai bus ir be jo :)

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 17:04:19 PM
bet cia visa laika i tel reiks traukti ziurieti :) gerai bus ir be jo :)
(y) Nesunkiai apsisprendei  ;)

kazokas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Gegužė 02, 2014, 09:49:01 AM
Gal kokioj Lemonoj ar dar kitokiu pardziu yra, kur visokiom radijo detalem prekiauja. As esu pirkes 1DIN magei is Lemonos. Bet tai buvo labai senai.
Jei nerasi,o labai reikia rasyk. Atsiusiu i LT. Atsiuntimas £2-3. Jeigu registruotu, £8 su kazkiek. Arba galite susimesti i kruva kam reikia ir vienu siuntimu...
reik man jo :-{

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 02, 2014, 14:39:33 PM
Golf vienas geriausius auto yra ir ten tas daviklis yra ;)

naujas32

Kazokas kiek uz auto atidavei?

kazokas

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gegužė 02, 2014, 20:19:44 PM
Kazokas kiek uz auto atidavei?
5100 e vieno seimininko visi servisai is prancuzes bobos