Automatinis šviesų įjungimas.

Pradėjo Sikiur, Gegužė 06, 2014, 10:17:20 AM

« ankstesnis - sekantis »

Sikiur

Sveiki. Gal kas žinote, ar Totyota Yaris 2011m galima programuoti kompiuterį, kad trumposios šviesos automatiskai įsijungtų užvedus ?

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Pas pirma yari i r taip uzsidega automatiskai. Tai kaip cia pas 2 ? tokio dalyko nera idomiai.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

mega

užsidega, jei mašina buvo skirta "North Europe" zonai

jei iš pvz pietų Vokietijos, tai ant auto - neužsidega.

Koduotis nesikoduoja ( ačiū, Toyota :H ), du variantai - spręst relėm arba keist šviesų bloką. Yariui esu internete matęs kažkaip nesudėtingai palyginus :think: Pigiausias variantas - relė iš lemonos http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=61953

ToyotaClub

mega

reikia pastebėti, kad ji atlieka tik uždegimo funkciją, t.y. ne DRL. Bet iš klausimo formuluotės darau prielaidą, kad to žmogui užteks (y)

ToyotaClub

mega

ToyotaClub

na ir viskas. Manau mega atsake i klausima.

mega

tarp kitko, neturiu kaip patikrinti, bet esu girdėjęs, kad 1,4d kompai programuojasi, tai vertėtų ir šitai patikrinti (H-)

ToyotaClub

Kazur esu skaites kad km i myles galima paversti be programavimo yari. Bet kurioje rinkoje nzn.

Sikiur

Gavau atsakymą ir iš dilerio, kaina ~300lt kompo programavimas.

GALLANT

pasiunti dileri ant triju raidziu ir google irasai NE555, tilpsi i 10Lt.

mega

Citata iš: Sikiur Įrašytas Gegužė 13, 2014, 11:08:15 AM
Gavau atsakymą ir iš dilerio, kaina ~300lt kompo programavimas.
auris 2.0 nesiprogramuoja, statė reles. Tarp kitko, tada irgi domėjausi, keturi dileriai - keturi skirtingi atsakymai

MindaugasB

Citata iš: mega Įrašytas Gegužė 13, 2014, 17:44:27 PM
auris 2.0 nesiprogramuoja, statė reles. Tarp kitko, tada irgi domėjausi, keturi dileriai - keturi skirtingi atsakymai

Auto sviesu ijungima pasidarei?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis