Greiciu deze

Pradėjo kubilas, Spalis 16, 2008, 20:41:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Kubilas prakisk saviske ir jamk kita toyota:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kubilas

Dezhyte sutvarkyta.pretenz neturiu.pasirodo-megst avensiai 5begi mesti.shaika uzsipirkus drantataciu joms.uz viska-950.:):(:@

Memelis

Jo, ziauriai cia tau...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kubilas

Dar ne taip ir ziauriai,svarbu rezultatas.dezute tvarkoj,trauka -zveriska.kainavo tai kainavo,bet malonu dabar.gerai,kad draugu pazistami dezes remontina,o tai riktu pora savaiciu palaukti.

denka90

Sveiki, nusprendciau atnaujinti sita tema. Pas mane ta pati beda su pavaru deze. Imseta 5 begi. Jau puse metu vazineju su 4begiais  :-] Esu girdejas kad galima nuemus kairy rata atsukti dangteli nuo pavaru dezes ir prilysti prie 5 begio. Gal kas yra bandes tai daryti?

Sonixas

Citata iš: denka90 Įrašytas Gegužė 04, 2014, 22:05:38 PM
Sveiki, nusprendciau atnaujinti sita tema. Pas mane ta pati beda su pavaru deze. Imseta 5 begi. Jau puse metu vazineju su 4begiais  :-] Esu girdejas kad galima nuemus kairy rata atsukti dangteli nuo pavaru dezes ir prilysti prie 5 begio. Gal kas yra bandes tai daryti?
tvarkau mechanines pav.dezes galeciau padet
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Sonixas Įrašytas Gegužė 04, 2014, 22:59:46 PM
tvarkau mechanines pav.dezes galeciau padet
Fiziškai nelabai jam padėsi, nebent patarimais,- pagal jo profilį jis gyvena Anglijoje  :)

denka90

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 04, 2014, 23:25:53 PM
Fiziškai nelabai jam padėsi, nebent patarimais,- pagal jo profilį jis gyvena Anglijoje  :)

Nuo patarimu neatsisakyciau  (H-) (+)

efkisx

Patarimas iš asmeninės patirties: perki kitą dėžę iš šroto (prieš tai atidaręs dangtelį ir įvertinęs penktos pavaros dantračių būklę), sumoki +-650 lt ir važinėji patenkintas. Naujas penktos pavaros velenas nuo 1000 lt. ir į višų. Bet kokiu atveju finansiškai naudingiau kitą (tvarkingą) dėžę dėti.
Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti... ;)