Avensis airbag lempute

Pradėjo kiasha, Gegužė 09, 2014, 16:45:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

kiasha

Sveiki, yra auto avensis 2011m, kartais buna staigiai uzkuriant pasilieka degti airbag lempute, po to on/off vel viskas gerai, gal kam taip yra buve, ka galite patarti ?

Donis7

"Staigiai" užkuriant? O kaip "lėtai" užkuriant? Ir kaip suprasti tą "staigiai"? :think:

MindaugasB

Nekurk "staigiai" tai ir nedegs pagal tavo logika. O mes greitai nekuriam nei vienas, tai pas mus nedega tokia lempute (+)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

kodel forume zmones ne tam kad padetu o kabinejasi prie bet kurio zodzio?postus renka?suprantu humoras tam yra atskira skiltis.na taip zmogus su zodziu apsigavo ne visi lietuviai esam gal parinko arciausiai jam zinoma zodi. Gerai o dabar apie esme.Taip su sitais avensiais taip buna cia priekines keleivio siedines soninis airbagas grybauja.ten kazkokie kontaktai fiskej pacioj blogi uztat uzsidigineja esu keites airbaga visa pora kartu bet siaip ten padaryt galima ta pati.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Donis7

Tai kaip tam žmogui padėti, jei neaiškiai parašo? Sonixas, sutik, kad kuo aiškesnis ir tikslesnis bėdos aprašymas, tuo lengviau suprasti ir padėti, ar ne? ;)

Sonixas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 09, 2014, 18:25:36 PM
Tai kaip tam žmogui padėti, jei neaiškiai parašo? Sonixas, sutik, kad kuo aiškesnis ir tikslesnis bėdos aprašymas, tuo lengviau suprasti ir padėti, ar ne? ;)
As gi viska supratau.Na taip tas zodis greitai ir mane pradziuginio :D Bet dar karta sakau ne tame gi esme kitame problema. Tai ja reik sprest o ne juoktis is naujoko. Pats esu ne senbuvis ir stengiuos visada padet nors viena posta parases. O jei atsakymo nera tai perskaitau taip ir palieku o ne pradedu kabinetis del kek vieno zodzio

tevas

As irgi "greitai" uzvedineju perkamas auto, ypac dyzelius ziema. Is karto daug suzinai :)

MindaugasB

Citata iš: Sonixas Įrašytas Gegužė 09, 2014, 18:41:59 PM
As gi viska supratau.Na taip tas zodis greitai ir mane pradziuginio :D Bet dar karta sakau ne tame gi esme kitame problema. Tai ja reik sprest o ne juoktis is naujoko. Pats esu ne senbuvis ir stengiuos visada padet nors viena posta parases. O jei atsakymo nera tai perskaitau taip ir palieku o ne pradedu kabinetis del kek vieno zodzio

Po tavo nick "Pilnavertis narys", taip kad shhhh :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 09, 2014, 20:12:45 PM
Po tavo nick "Pilnavertis narys", taip kad shhhh :)
Cia savo ziniom uzsidirbau :D

kiasha

Citata iš: Sonixas Įrašytas Gegužė 09, 2014, 18:21:45 PM
kodel forume zmones ne tam kad padetu o kabinejasi prie bet kurio zodzio?postus renka?suprantu humoras tam yra atskira skiltis.na taip zmogus su zodziu apsigavo ne visi lietuviai esam gal parinko arciausiai jam zinoma zodi. Gerai o dabar apie esme.Taip su sitais avensiais taip buna cia priekines keleivio siedines soninis airbagas grybauja.ten kazkokie kontaktai fiskej pacioj blogi uztat uzsidigineja esu keites airbaga visa pora kartu bet siaip ten padaryt galima ta pati.

Staigu uzkurima vadinu, ikisi rakteli ir tuo paciu metu kuriu dar nespejus visoms lemputems pilnai uzsidegti, o letas tai ijungi degima ir po kokiu 2-3s kuriu.

Vilkas

Čia greičiausiai bus fyškė ar daviklis po sėdyne, žiūrėk tenai.

Saulius SSS

Ijungus degima,sistema "persitikrina". "Greitai" kuriant kazkokiam momentui susvyruoja srovė. Gal būt kaip tik tuo momentu ir užfiksuojama "klaida"... Teoriskai taip galėtų būti. Praktikoj ...?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kiasha

problema buvo stipriai pasilpes akumuliatorius, startine srove dvigubai sumazejus. Pakeitus akumuliatoriu, problema dingo

Donis7

Labai paprastas problemos spręndimas. Ačiū už pasidalinimą naudinga info. (y)