Rusiskas dyzelis?

Pradėjo fidelis, Birželis 22, 2009, 21:15:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

fidelis

Ka manot apie rusioska dyzeli? ar galima pilti i d4d variklius?

Giedrius34

Ne. Nebent turi bagazinej atsarginius purkstukus. Nauju kaina ~600-1000 uz vnt.

P.S. o siaip tai cia durnas klausimas...
ტოიოტას გამძლე

TCL

O idomu is kur zinoti koki mes pilames dyzeli kalonelese gal ta pati rusiska.

zally

Patys rusai neperka dyzeliniu masinu, nes ju dyzelino kokybe labai prasta.Nesityciokit is geru masinu pildami rusiska saliara.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Memelis

Nueik i Toyota.ru ar bet koki kita gamintojo puslapi - nerasi nei vienos naujos dyzelines auto. Rusijos rinkai ju niekas neparduoda. Pagrindine beda yra sieros kiekis kure. Nepamenu vienetu, bet zinau kad jis turi buti maziau uz 50... Kiti kuro kokybes, ypac dyzelinio parametrai Rusijoje tikrai zemesni nei EU. Tad jei tu manai, kad vazinedamas su rusku dyzeliu sutaupysi daugiau negu kainuoja nauji purkstukai - pilkis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Minju

Rusiškuose puslapiuose vienu metu tikrai  aiškino,kad TOYOTA su 1CD-FTV Rusijos rinkai netiekiama ,dėl kuro kokybės,pagrindinai dėl sieros. Pas mus ,jei nevalo kolonėlės talpų ,tai irgi pridaro bėdų,man pvz. Alexela užkimšo filtro sietelį bake,teko valyti baką ir keisti filtrą. Šis variklis labai jautrus kuro kokybei.Pirk produktą iš patiukimų rankų

cu

prisipyliau baką ruskos saliarkos nepagalvojęs į tą patį 1CD-FTV variklį. garsiau dirbo, daugiau sunaudojo..
daugaiu taip nedarau ;)

Memelis

Butu gerai kad ir kiti tavo pamastymus isgirstu, o ne savo kailiu patirtu. B)

cu

aga, tikrai nedarykit. nuo bako sutaupyti 30Lt pukštukų kainos neatstos ;):o

kaktusas

Aš Ukrainoj kai buvau tai nebuvo iš ko rinktis, teko piltis kas buvo, bet skirtumo tai nepastebėjau, tiesa, prisiklausęs apie tą kurą negerų dalykų pyliau ir purkštukų valiklio iškart :)

cu

gerai purkštukų valiklis, ypač lukoilo, toks rudas.
padeda dar ir daktaras, ir dvitaktis tepalas, tas kur žoliapjuvėm naudojat ;)

Memelis

Teko man matyti degalinese kuro purkstuku kur su TÜV Auto-certified emblema yra. Tokie tai man pakankamai rimtai atrodo. Ten raso, kad kas keli tuks. km rekomenduoja juos naudoti.

cu

marketinginis triukas daugiau :-)
juk ir tokio marmalo gamintojas nori pardavimus auginti :)

Homer

pilu rusiska kura i avensi 2001 D4D jau puse metu ir jokiu bedu. Nepastebejau nei kad variklis garsiau dirbtu nei kad daugiau suvartotu.

cu

vadinas iš kitos bačkos pili, švaresnės ;)