Avensio metai ant langu

Pradėjo gts, Gegužė 10, 2014, 19:49:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

gts

Sveiki, gal kas zinote ir galite atsakyti i mano klausima, ieskau pirkti avensi, ziurejau 2008 04 o ant visu langu raso jog 2006 metu, kas galit paaiskinti kodel taip yra ?

tevas

Daznai taip buna. Pvz., automobilis pagamintas 2007 pradzioj, pilnai gali tureti 6 pazenklintais langais, o parduotas 2008

mega

turėjau vieną a la pirkėją, kuris metų ieškojo ant langų, tai, mano asmenine nuomone, asilas. Nieko neįžeidžiant.

Tegu salone langus žiūrinėja ff

zuviss

Citata iš: mega Įrašytas Gegužė 10, 2014, 20:15:52 PM
turėjau vieną a la pirkėją, kuris metų ieškojo ant langų, tai, mano asmenine nuomone, asilas. Nieko neįžeidžiant.

Tegu salone langus žiūrinėja ff
(y) :-] :-] :-]

tevas

Kita vertus, kai pasiuloje sitiek lipdiniu, o metai neatitinka, gali itarti, kad automobilis buvo ziaurioj avarijoj, o stiklus gavo is kokio anglo. Tada reiketu patikrinti ar stiklai ne angliski, taip pat ir lempos.

gts

Pirkdami beveik visi i langus pasiziurime kokius metus raso, tiesiog idomumo delei, nors ir nesuteikiame tam dideles reiksmes, nes pagrindas registravimo dokumentai, o idomu pasidare todel, kad pirma karta susiduriau kad skirtumas butu 2 metai, nes visada budavo 1 metai, o pardavejas pasake parodai masina buvo skirta

tevas

Jeigu parodai skirtas, tai turi buti "pilnas". Tusciu komplektaciju parodoj nemaciau. Bet parodos irgi metus laiko nevyksta. Nors gali buti kaip reklaminis, kokiam prekybos centre stovejes. Imesk nuoroda, jei yra, idomu paziureti.

tevas

Turbut po parodos kapotas kreivai stovi  :) matyt daznai atidarinejo :)

mega

Citata iš: tevas Įrašytas Gegužė 10, 2014, 20:36:00 PM
Kita vertus, kai pasiuloje sitiek lipdiniu, o metai neatitinka, gali itarti, kad automobilis buvo ziaurioj avarijoj, o stiklus gavo is kokio anglo. Tada reiketu patikrinti ar stiklai ne angliski, taip pat ir lempos.
yra milijonas kitų vietų, iš ko gali pažinti lego konstruktorių, stiklų metai čia, mano asmenine nuomone, nulis.

jei žmogus net neapėjęs mašinos, prajomų nepažiūrėjęs, kapoto neatidaręs, žiūri metus ant langų - normalu? man atrodo, nelabai (-)

Saulius SSS

2 metai nesiskirs. Nebent pimos registracijos data... Tada turetu ir ant visu detaliu rasyti panasia data. Dirzai,pelenine,visi dangteliai daugikliu,betkokia plamase paemus matysi data. Bet jei tik stiklai skiriasi tada masina buvo patekusi i apsaudyma ir neliko nei vieno sveiko stiklo. Sudejo  ka turejo ☺
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arunaskeras

Citata iš: tevas Įrašytas Gegužė 10, 2014, 20:58:19 PM
Turbut po parodos kapotas kreivai stovi  :) matyt daznai atidarinejo :)
Gal buferis nusmuko nuo stovejimo:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

tevas

Pvz., kiek teko Audi Q7 ziureti, daugelio buvo 5 metai ant beveik visu detaliu, o registracija iki 2007. O automobiliai buvo nedauzti. Atsimenu kazachui buvo problemu del tu skaiciu, nes muitininkai "ikale" didesni tarifa, uzskaite automobili, kaip senesni ir viskas.

toyotad4d

bet prie ko skaiciai ant langu? jei jau taip aktualu, tada tikrinies kebulo numeri........

Toshis

Citata iš: tevas Įrašytas Gegužė 11, 2014, 11:37:53 AM
Pvz., kiek teko Audi Q7 ziureti, daugelio buvo 5 metai ant beveik visu detaliu, o registracija iki 2007. O automobiliai buvo nedauzti. Atsimenu kazachui buvo problemu del tu skaiciu, nes muitininkai "ikale" didesni tarifa, uzskaite automobili, kaip senesni ir viskas.
Pirma kart girdziu kad metus auto pagaminimo nustato pagal metus ant stiklu  :-]