Kaip eksploatuoti corola d4d su MMT deze ?

Pradėjo Acteksas, Gegužė 11, 2014, 19:00:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Acteksas

Na pakolkas begius jungia tikrai graziai, imetus E tempia be gazo, begius jungia gal kazkur virs 2 tukst apsuku, na ziurint kaip gaza spaudi, jei ramiai, tai lyg apie pora tukst meta, jei staigiai spaudi, gali dakelt ir iki 3 tukst, atleidi biski gaza imeta kita begi... Bet va buvo uzbludijus deze...

Acteksas

Buvau nuvares i Toyota ir viska paaiskino. O cia forume zmones kalba, kad sutvarkyt ta sankaba, tai 1000 lt gaunas, man toyotos servise paaiskino, kad uz tokia suma tik pakaitala kazkoki isidesi, siaip su originaliom dalim, sankaba visas komplektas, plius varikliukai kazkokie, tai gaunas sake apie 2500lt. Cia tiesa ? gal yra kas keite ir zino kainas...

toyotad4d

Toyota vien uz patarimus gali nulupt nemazai.........

Corolla06

Citata iš: Acteksas Įrašytas Gegužė 12, 2014, 20:01:38 PM
Buvau nuvares i Toyota ir viska paaiskino. O cia forume zmones kalba, kad sutvarkyt ta sankaba, tai 1000 lt gaunas, man toyotos servise paaiskino, kad uz tokia suma tik pakaitala kazkoki isidesi, siaip su originaliom dalim, sankaba visas komplektas, plius varikliukai kazkokie, tai gaunas sake apie 2500lt. Cia tiesa ? gal yra kas keite ir zino kainas...
Spėju jie tau dar ir antkainius pasakė kokius jie užsideda detalėms? ir už darba sąžiningai paskaičiavo?  :D :D :D
Žmonės tau forume pasakys realias kainas už dalis, o toyota servisas kaip buvo taip ir bus vienas brangiausių dylerinių servisų  :D :D :D

ToyotaClub

Buvo akimirka kaip skambinau paklausti kokia kaina visu filtru, tepalu, su dalim kaina pakeitimo. Tai apie 700 litu kazkur paskaiciavo. Ausis nulinko truputi prisedau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

UK pas dileri avensiui £159. Pakeicia tepala,pratikrina mašiną,suraso  kas kaip ir dar nuplauna.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Acteksas

Galetu kas parasyt, kas tikrai yra pasikeites, bet ne Toyotos servise daryta :)

MindaugasB

Citata iš: Acteksas Įrašytas Gegužė 12, 2014, 20:01:38 PM

Varikliukai tai dar vadinami aktuatoriai. Jeigu jis nesugedes, tai kam ji keisti?.. Jau pries tai rasiau, kad originaliomis dalimis su darbu pakeicia uz 1000Lt. Smagrati nutekina, stato nauja sankaba. As tau pasakiau kaina, o ne "zmones is forumo". :) Melavau, kad bus beveik tris kartus brangiau? Ne. O veikia MMT deze lyg is salono masina isvaziavus butu. Bet tai nera pagal Toyotos instrukcijas.

Aptarnavimus (tepalai) ir as darau Tokviloje, vaziuokle ten prasau paziureti, jeigu neprisikabina dileris, tai viskas tikrai gerai. Bet kartais uz absurdiskus dalykus nematau reikalo moketi tris kartus daugiau. Bet tai yra UAB, kuris dar ir turi statusa tam tikra, todel negali daryti ne taip kaip priklauso.

Jeigu nori, keisk sankaba pas dileri. As problemu nematau. Viso geriausio :)

P. S. Jeigu pasiskaitytum foruma, rasi kas keite ir ne vienas :) Tik numeri gausi zmogaus uz forumo parama.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

pasiskaiciau viska ka rasote teisingu minciu yra bet ne iki galo. Visu pirma MMT reikia palikinet kad stovetu ant E raides. arba M . Visu antra 1000 lt kainuoja sankabos komplektas originalus. Trecia galima keisti ir garazuose ta sankaba , bet ar isitikine kad jie tures su kuom isvest varikliuka sankabos ar jie ji isvalys turiu omeny kontaktus ar jie tures su kuom ta sankaba poto sukalibruoti? Ketvirta jau ne vienas pazistamas kreipesi is kitu servisu del tokios bedos kaip sankabos nebuvimo po keitimo.ir buvo tokia beda jok pats komplektas idetas nuo paprastos mechanines dezes ir sankabos varikliukas negali ismint diskatoriaus , nes MMT diskatorius isminamas su mazesne jega. tai vat garazas sakys jok idejo sankaba pagal kataloga bet ji bus ne ta kuriuos jum reikejo. Taigi jum sprest kur ta masina tvarkyt uz kokius pinigus ir kokybe. Cia mano nuomone ir gyvenimo patirtys.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

MindaugasB

Kas keite sankaba pas Vova nesiskunde nei vienas. O vienas pas ji vaziavo tvarkyti, nes kazkas neveike su deze.

O kodel reikia MMT palikti ant begio, o ne laisvo ir uztraukus rankini?
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

nesakau kad visi ne moka keis.taip Lietuvai ras visada iseiti kaip bizni padaryt.kazkada mokymose buvau tai taip sake jau nebeatsimenu reiketu uzrasus pakelt pasiziuret

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

MindaugasB

Tada paklausiu kitaip, cia jau tuomet bet kas gali pasakyti jeigu zino: mechanine deze turincia masina ant begio palikti ar su laisvu ant rankinio?

Jeigu gerai atsimenu kai vairuoti mokiausi, tai instruktorius po vazinejimo pasakydavo imesti laisva ir rankini uztraukti. MMT ta pati mechanine

Gmc

O kam ant laisvo palikti? Savo DSG visada palieku ant P, o jei kalniukas - uztraukiu rankini. Kam laikyti ant N nesuprantu. Taip pat kaip ir jo jungimas pries sviesoforu.

Saulius SSS

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 13, 2014, 16:52:20 PM
Kas keite sankaba pas Vova nesiskunde nei vienas. O vienas pas ji vaziavo tvarkyti, nes kazkas neveike su deze.

O kodel reikia MMT palikti ant begio, o ne laisvo ir uztraukus rankini?
Klausimas: MMT turi sankabos pedalą ?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai