RAV4 triukšmas

Pradėjo personas, Liepa 23, 2014, 11:35:31 AM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Citata iš: personas Įrašytas Liepa 23, 2014, 18:23:22 PM
Senokai ir aš besu turėjęs kardaninę mašiną, bet į galinį tiltą nepanašu nes garsas nesikeičia, nei gazuojant, nei atleidus, nei išjungus bėgį. Jei stipriai spaudi "gazą" greitėjant atsiranda nedidelė vibracija.
tada panasu i pakabinama guoli. jis gali uzti. ir ant dideles apkrovos gali truputi duoti disbalansa.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

zuviss

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 23, 2014, 15:12:18 PM
Neskaityk vejo keliamo triuksmo,padangu triuksmo,variklio uzimo.Visa tai turi girdetis ,tik aukstesnes klases masinose maziau,o "kibiruose" daugiau  :-] .Bet "ubavimu","cypavimu","dainavimo","tuksejimo","bildejimo" ir kitokiu "muzikos"garsu tvarkingame automobilyje neturi buti.
Pabandyk pavaziuot su tvarkingu Ravu ir suzinosi apie ka as sneku

Saulius SSS

Citata iš: zuviss Įrašytas Liepa 23, 2014, 19:17:10 PM
Kiek suprantu,tu lygini su tuo žmonos 2004 RAV? Gal būt ji ir tvarkinga (mašina ☺) ,bet ne pirmos jaunystės, taip,kad negalima kategoriškai teigti,kad taip ir turi būti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

zuviss

Mano zmonos Rav-4 yra 07m.,rida dabar 107 t/km.Nebuciau bandes kitu Ravu-nekalbeciau.O garsas,ne ubavimas ir yra todel,kad visa laika yra varomi visi ratai,bet jis yra tik prie mazo greicio iki 40. (h)

Venza

Citata iš: zuviss Įrašytas Liepa 23, 2014, 19:17:10 PM
Man nereikia bandyt,as kasdien vazineju su savo Sienna ir zinau kaip turi but.Siennos reduktoriai analogiski RAV.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

zuviss

Kad reduktoriai analogiski tai nereiskia,kad masinos analogiskos.Malonu suzinot,kad ponas ismano apie visus Toyotos modelius

Venza

As ismanau apie pasalinius garsus ir ju kilme ir zinau,kad ju tvarkingoj masinoj neturi but.

zuviss

Gerai,kad jus apie save tokios geros nuomones

Venza

Matai,as is to duona jau 25 metus valgau ir man keista,kad bandai irodyt,jog pasaliniai garsai yra normalu  :think:

zuviss

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 23, 2014, 21:22:32 PM
Matai,as is to duona jau 25 metus valgau ir man keista,kad bandai irodyt,jog pasaliniai garsai yra normalu  :think:
Zinai,ka tu dabar valgai ,as jau suvalgiau nemaziau uz tave,bet zinok laikas bega-daug kas keiciasi

Mira

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 23, 2014, 17:51:41 PM
as labai senai besusidures su kardaninem masinom. bet pamenu,net pakeitus kryzme jokio balansavimo nereikejo daryti. o cia, dedi guoli i ta pacia vieta... koks balansavimo tikslas? kardanas balansuojamas pagaminus.dar balansuojamas,kai daromas is dvieju vienas.
būtent

turėjau visureigį, tai nuėmus kardaną ir pakeitus kryžmes, bei pakabinama guolį nieko ten nereikėjo balansuoti

nebent kardanas sulankstytas buvo, ir reikėjo jį palyginti

arba kaip Saulius SSS rašė, iš dviejų kardanų vieną surinko