Sunkiai užsiveda

Pradėjo Andrius13, Balandis 24, 2017, 17:26:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andrius13

Sveiki, Toyota Yaris 1.3 2006 benzinas sunkiai užsiveda šaltas. Akumuliatorius pakeistas prieš 6 mėnesius, nes buvo ta pati problema. Ar gali būti, kad akumuliatorius kaltas ar kažkas kito? Mašina nuvažiuoja apie 10k killmetrų per metus, ar gali būt, kad to tiesiog neužtenka jam pakrauti?

Ačiū!

Awriuxx

Citata iš: Andrius13 Įrašytas Balandis 24, 2017, 17:26:13 PM
Sveiki, Toyota Yaris 1.3 2006 benzinas sunkiai užsiveda šaltas. Akumuliatorius pakeistas prieš 6 mėnesius, nes buvo ta pati problema. Ar gali būti, kad akumuliatorius kaltas ar kažkas kito? Mašina nuvažiuoja apie 10k killmetrų per metus, ar gali būt, kad to tiesiog neužtenka jam pakrauti?

Ačiū!

Žiūrint kaip tuos 10 t km nuvažiuoji. Jeigu stumdai mašiną mieste po kilometrą iki darbo ir atgal, tai greičiausiai, kad nepasikrauna.  Pakrauk akumuliatorių su pakrovėju, jei padės bus aišku, kur bėda.

arunaskeras

Patikrink ar krauna akumuliatoriu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

bladas

Trūksta informacijos. Kas yra "blogai" ? Nemanau, kad akumas, juk pats pajaustum, jei jis nudustų ir nesuktų starterio. Tokiam kaip tavo 1,3 benz. varikliukui užvesti pakanka ir silpnos srovės. Gali masinis laidas nekontaktuoti, gali pats starteris baiginėtis, kuro siurblys, kuro slėgis nesukyla, ir dar n priežasčių

Magirus

Mano Yaris 1,3 2000m "pasveiko" nuvalius ir patikimai pritvirtinus "mases" prijungimo vietas prie kebulo ir starterio, pakeitus starterio ivores ir "angliukus".

p.s. diagnoze nustate ir gydyma paskyre, forumo veteranas  ketvirtasis    (y):party:

Molkis

Akumas gali būti arba pažiūrėk žvakę, nes man panašiai buvo su žvakę, bet per puse metų negali užlinkti akumas, netikiu.

Zazzaz

Gal galit parekomenduoti, kur Kaune patikimai ir normaliom kainom tvarko starterius?

eceris

Citata iš: Molkis Įrašytas Gegužė 21, 2017, 12:34:19 PM
Akumas gali būti arba pažiūrėk žvakę, nes man panašiai buvo su žvakę, bet per puse metų negali užlinkti akumas, netikiu.
prie ko čia žvakė? benzinui, yariui su 1.3 l ?. ant kiek turi būti nenusimanantis, kad nepajaustum jog žvakė neveikia

Venza

Molkis taves tikrai neisgirs,jau beveik metai kaip cia nedalyvauja  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

eceris