Mmt dežė

Pradėjo Sarunas1991, Gegužė 16, 2014, 04:07:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Jo tel nr uz finansine parama forumui :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rainas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 14, 2016, 23:46:58 PM
Jo tel nr uz finansine parama forumui :)
Čia per  - "Naujienos: Apie puslapio parama daugiau info temoje" ?

Zaroliz

MindaugasB

Jo ten pat. Paremus foruma atsiuncia i tel koda, ta koda parasyk ir atsiusiu numeri (y)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

o Vladimiras zino kad mes jo kontaktus pardavinejam? :D

MindaugasB

Zino, sake kad neidomu jam kas ka daro, nes vistiek klientai tai pas ji eina :)

bladas

Rainui ( ar Rainam) atsakymas: esu skaitęs, kad MMT dėžei nelabai sveika visą laiką važinėti po miestą, reikia kartais pralėkti kokį 100 km  trasoje. Dėl tavo problemos, tai vienareikšmiškai reikia kreiptis tik pas tuos, kas dirba, išmano ir turi patirties su Toyota MMT dėžėmis, tebūnie tai dileris, servisas ar dėdė garaže. Mano dukters Yario dėžės problemą išsprendė TOKVILA, (esu aukščiau aprašęs), bet pats gali kreiptis ir pas Sonix, ir pas Maikį LATRANSA, ir pas Vladimirą, apie juos atsiliepimai forume geri.

Yra daug info rusu kalba apie YARIS ir MMT, ir kitas jų problemas:
http://autopeople.ru/forum/toyota/yaris/

MindaugasB

Siaip labai blado minti palaikau, nes man irgi jau mieste MMT buvo pradejus tampytis ypac saltu varikliu, o pralekiau apie 300+ km per Velykas trasoje ir zymiai pasitaise.

Tadusia: pratryniau  :-]

bladas

Citata iš: bladas Įrašytas Balandis 15, 2016, 10:55:36 AM
Rainui ( ar Rainam) atsakymas: esu skaitęs, kad MMT dėžei nelabai sveika visą laiką važinėti po miestą, reikia kartais pralėkti kokį 100 km  trasoje. Dėl tavo problemos, tai vienareikšmiškai reikia kreiptis tik pas tuos, kas dirba, išmano ir turi patirties su Toyota MMT dėžėmis, tebūnie tai dileris, servisas ar dėdė garaže. Mano dukters Yario dėžės problemą išsprendė TOKVILA, (esu aukščiau aprašęs), bet pats gali kreiptis ir pas Sonix, ir pas Maikį LATRANSA, ir pas Vladimirą, apie juos atsiliepimai forume geri.

Yra daug info rusu kalba apie YARIS ir MMT, ir kitas jų problemas:
http://autopeople.ru/forum/toyota/yaris/

Nors tas palakstymas padeda (jeigu padeda)  tik kai mašina trukčioja , tamposi ir pan. Jeigu dega raudonas krumpliaratis ir meta pavaras į laisvą, reikia diagnostikos, ir rimtesnio remonto

bladas

Rainas

Ačiū, bladui už nuorodą į rusų forumą. Problema labai panaši.
Šiandien dukra iš Vilniaus į Kaišiadoris atvažiavo ir vėl ta problema pasireiškė jau įvažiavus į miestelį.
Autostradoje viskas gerai buvo.
Pradžiai reikia patikrinti kompiuteriu.
O paramą pervesiu, suprantu, kad forumo išlaikymas irgi kainuoja. :)

MindaugasB

Tai autostradoje viskas gerai ir bus. Siaip pamegink pats pravaziuoti su M rezimu. Begius perjunk ties kokiais 3000 aps/min ir nespausk iskart gazo pedalo, leisk begiui nusimesti apsukoms susireguliuoti ir palengva paduok gazo. Ziurek kaip masina elgiasi :)

Rainas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 15, 2016, 23:05:49 PM
Tai autostradoje viskas gerai ir bus. Siaip pamegink pats pravaziuoti su M rezimu. Begius perjunk ties kokiais 3000 aps/min ir nespausk iskart gazo pedalo, leisk begiui nusimesti apsukoms susireguliuoti ir palengva paduok gazo. Ziurek kaip masina elgiasi :)
Pabandžiau, porą km. iki parduotuvės ir porą atgal.
Viskas veikė normaliai. ;)
Kitą savaitę skambinsiu Vladimirui.

Rainas

Buvau diagnostikoje pas Vladimirą.
Kaip ir galvojau, problema varikliukuose, pati sankaba kol kas problemų nerodo.
Nors meistras sakė,kad galima dar bandyti važinėti, nusprendžiau nelaukti ir užsirašiau remontui gegužės gale.

MindaugasB

Vis dar tokios eiles pas ji? :D kaip buvo taip ir liko 4-5 savaites i prieki.