Chip tuning

Pradėjo solistas92, Gegužė 16, 2014, 22:30:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

solistas92

Sveiki, kolegos, bendraminčiai, forumiečiai,

Taigi mąsčiau ir sugalvojau, kad noriu savo automobiliui šiek tiek daugiau galios. Ar kas esate savo Avensiui D4D T22, 2l, 81 kw padarę chip tuning procedūrą? Jei taip, kiek kw gali pridėti, kaip keičiasi kuro sąnaudos (girdėjau, kad po gero chipavimo, kuro sąnaudos sumažėja :V)? Ar jūs savo auto tokį dalyką darytumėt? :)

Venza

O  tu bent paieska pasinaudojai?Galejai ir panasioj temoj paklaust.Kaip ir ne visiskai naujokas,pats turetum matyt kaip su tom nesamoningom naujom temom baigia forum uzsikt  :-/
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,767.0.html
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tevas

manau temos vinis = "geras chipavimas"  :)

solistas92

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 16, 2014, 22:48:01 PM
O  tu bent paieska pasinaudojai?Galejai ir panasioj temoj paklaust.Kaip ir ne visiskai naujokas,pats turetum matyt kaip su tom nesamoningom naujom temom baigia forum uzsikt  :-/
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,767.0.html

Paieška naudojausi, jei, ponas, pats nematote, čia (kur jūs nurodėte) yra "antrojo" Avensio tema. Aš mandagiai klausiu "pirmųjų" avensių savininkų :)

MindaugasB

Citata iš: solistas92 Įrašytas Gegužė 16, 2014, 23:20:15 PM
Paieška naudojausi, jei, ponas, pats nematote, čia (kur jūs nurodėte) yra "antrojo" Avensio tema. Aš mandagiai klausiu "pirmųjų" avensių savininkų :)

Toje temoje aptarta daug masinu. Bendra nuomone vienoje vietoje :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Toyota cipuojasi tik 1.4 d4d motoras, kur stovi Bosch kompas. Visos kitos nesicipuoja.

solistas92

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 17, 2014, 22:33:35 PM
Toyota cipuojasi tik 1.4 d4d motoras, kur stovi Bosch kompas. Visos kitos nesicipuoja.

Jei čia teisybė, tai dėkui už informaciją. Gaila. :( Reiks paskambinti Į "Vimotą" paklaust... :think:

MindaugasB

Citata iš: solistas92 Įrašytas Gegužė 18, 2014, 01:01:40 AM
Jei čia teisybė, tai dėkui už informaciją. Gaila. :( Reiks paskambinti Į "Vimotą" paklaust... :think:

O ko ten klausit, gerbiamasis? :) Nesicipuoja jusu masina, o maniske deja, bet cipuojasi. Vasara ketinu tai ir padaryti :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

solistas92

"Vimota" atstovai dirba labai operatyviai (atrašė 01:57) :D - Šaunu! (y)

Bet dėja pranešė liūdnų naujienų, kad Avensis T22, d4d neįmanoma perprogramuoti kompiuterio.

TYRAN

Bet kiek skaičiau kitose temose, galima satyti "box'ą"

solistas92

Aš irgi esu skaitęs, kad stato box'ą, tik kažin kiek čia tiesos ir naudos. Įdomu gal kas iš forumiečių yra įsidėjęs...

Saulius SSS

Esi labai atkaklus,isidek ir informuok visus. Taip pasielgtum teisingiausiai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

S_Kulikauskas

Taip aš kažkada domėjausi tais "Box-ais" , dauk literatūros perskaičiau net porą schemų radau ir supratau kad čia pieva. Jai liaudiškai pasakyti tai tiesiog varža, jai geresnis "Box-sas" tai kintančio nominalo varža, bet vistiek varža ir jai aš teisingai supratau jos veikimo principą tai ji tiesiog apgauną automobilį, kad kuro sistemoje žemesnis slėgis nei realiai yra ir todėl kompas kelia kuro slėgį, na taip tikiu kad kažkiek galios tai turėtų pridėti, bet ar ilgainiui toks "tiuningas" neišlys per kitą vietą :D .

ToyotaClub

tai pala pala yaris 1,4 D4D reiskia cipuoti galima? (aa)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

solistas92

Radau pas lenkus forume, kad power box, įdėtas į automobilį (prijungtas prie common rail sistemos) padidina slėgi purkštukuose, kaip ir minėjo kolega, S_Kulikauskas, o tai vėliau iššaukia greitesnį purkštukų susidėvėjimą.

Neveltui japonai, gamindami šiuos automobilius padarė taip, kad gamyklinis kompas nebūtų perprogramuojamas, mat taip automobilis tarnauja ilgiau, tampa patikimesnis. :)