Patraukus rankinį stabdį vibruoja auto

Pradėjo daumas, Gegužė 21, 2014, 21:08:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

daumas

Sveiki,

prieš savaitę įsigijau Corolla Verso D-4D 2006 metų. Išlindo toks įdomus dalykas, pasiekus 100 ir didesnį greitį pradeda galas vibruoti, patraukus rankinį stabdį vibracija suintensyvėja. Gal kas nors susidurė su tokia problema? Kas čia galėtų būti?

gisas

pirmiausia tai ratus išbalansuok, jei nedings, tai tada jau gali pradėti galvoti apie diskus, kalades ir t.t. Aš lieku prie ratų kol kas :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

daumas

Man taip pat pirma mintis, kad ratai išsibalansavę, bet man keista dėl tos vibracijos patraukus rankinį, dar nei su viena mašina tokio dalyko nėra buvę ir ta vibracija kitokia nei išsibalansavus ratams. 

MAIKIS

kada rankini uztrauki visa vibracija perduodi i kebula
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

tadasd

Pas mane po paskutinio rankinio remonto irgi t.p.-po rankinio užtraukimo pavažiavus ir pasiekus greitį apie 60km/h atsiaranda tiesiog mušimas gale ir vibracija. Ji vėliau sumažėja ir galiausiai išnyksta. Dar padeda pavažinėjimas pirmyn-atgal. Manau, kad gal pertempė trosus arba dėl kitų priežasčių neatšoka kaladėlės

tevas

Citata iš: tadasd Įrašytas Gegužė 23, 2014, 19:26:02 PM
Pas mane po paskutinio rankinio remonto irgi t.p.-po rankinio užtraukimo pavažiavus ir pasiekus greitį apie 60km/h atsiaranda tiesiog mušimas gale ir vibracija. Ji vėliau sumažėja ir galiausiai išnyksta. Dar padeda pavažinėjimas pirmyn-atgal. Manau, kad gal pertempė trosus arba dėl kitų priežasčių neatšoka kaladėlės

gali buti suportai sunkiai vaikstantys. O staigiai uzspaudus darbini stabdi nepradeda musti?

Saulius SSS

Dar variantas ratai BBZ modelio ir neatitinka varztu skyles.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai