Toyota Avensis 2001

Pradėjo Balus, Birželis 26, 2009, 11:09:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

cu

kaktusas

Man tai sakė jos jos ten dar tiek neatpigę, kad čia galima būtų parduot šiais laikais, tai ir neveža, kiek tiesos tame,nežinau..

Markius

Matematika tokia kad tarkim Vokietijoje masinos nepigo. o pas mus kainos krito taip, kad matematika nebesigauna vezti nebent is Italijos, +Voketijoje mokama ismoka uz sena auto 2500EU jei perki nauja, ir ismoka dar bus mokama iki s.m. galo. Va taip vat ir gaunasi.

Memelis

Kad dar nelabai mano modelis papuola i ta 9 metu riba, greiciausiai LT nebegali ju parduoti, o ten pigiau paimti tai ir nebeveza...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gisas

sveiki, kaip tik ieskome avensio apie kuri eina kalba. kazkas cia buvo uzsimine apie komplektacijaa, taciau niekas neatsake. mane irgi domintu kurioje vietoje parasyta kokia automobilio komplektacija. dekui;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

kaktusas

Citatagisas parašė:
sveiki, kaip tik ieskome avensio apie kuri eina kalba. kazkas cia buvo uzsimine apie komplektacijaa, taciau niekas neatsake. mane irgi domintu kurioje vietoje parasyta kokia automobilio komplektacija. dekui;)
Paprastai komplektaciją surašo iškart po pavadinimu ;)

adelis

Na wa. Pagaliau ir avensis atwaziawo pas mane!:) wakar parsiwariau namo nuo traliuko. Labiausiai dziaugiuosi,kad nusipirkau auto kokios tiksliai norejau. Duomenys: Avensis 2001-02.,vvt-i 1.8,sedanas,spalwa swiesiai zalia-sampano,komplektacija ir neprasta( klima,kondiske,4el.langai,cd originalus,o ne kasetnikas). Mokejau 4400euro,apie 15100lt atwezta buwo giminaicio pagalba is wokieciu,kuris werciasi automobiliais,tai tikiuosi jokiu makliu su ja nebuwo. Kitas wariantas su automobilio rida,kuri man didziausia rupesti ir kelia. Bet cia jau atskira istorija:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

kaktusas

Sveikinu įsigijus, tikiuos kad viskas iš tikro čiki, ir važinėsi laimingas :)
O tai kas su rida? Stebuklingai maža ar dar kas?

p.s.  kokia kalba čia parašei?

adelis

Del kalbos jei ka,tai atsiprasau,kad vietoj v rasau w,nes darbe bunu,tai tenka siuo metu per tel.rasyti,tai w raide patogiau ir greiciau gaunas rasyti:) Del ridos: va tame ir esme,kad ji nerealiai maza.. Nerealiai. Nors ziurint serwiso knygas,dar kazkokius popierius wiskas atitinka.. Bet wistiek nesamone..:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

NNZ

na už tokią kainą tai tikrai riba maža turi būt ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gisas

Citatakaktusas parašė:
Citatagisas parašė:
Paprastai komplektaciją surašo iškart po pavadinimu ;)
po pavadinimo, tai kurioje cia vietoje?:) ant bagazines?:D
Avensis '04 2.0D-4D

kaktusas

Citatapo pavadinimo, tai kurioje cia vietoje?:) ant bagazines?:D

Na koks klausimas toks ir atsakymas ;) Bet šiaip tai tiesa... Tas ženkliukas kuris nurodo, kuri maždaug komplektacija, jei jau yra tai yra ant bagažinės...
Jei jau radai, kad apie tai parašyta, galėjai ir paskaityt juk, info pakankamai.

gisas

Citatakaktusas parašė:
Citatapo pavadinimo, tai kurioje cia vietoje?:) ant bagazines?:D

Na koks klausimas toks ir atsakymas ;) Bet šiaip tai tiesa... Tas ženkliukas kuris nurodo, kuri maždaug komplektacija, jei jau yra tai yra ant bagažinės...
Jei jau radai, kad apie tai parašyta, galėjai ir paskaityt juk, info pakankamai.
dekui uz info;)
Avensis '04 2.0D-4D

adelis

Na bet tikrai nededa tu zenkliuku wisad ant bagazines. Pvz.ir pas mane jokio nera,ir ant daugelio avensio maciau,kad nera.. O apziurint auto galima atskirti kaip kazkas minejo. Jei kaikurios salono detales tamsaus medzio imitacijos tai linea sol,jei aliuminio spalwos detales-linea tera berots. Na cia is aprasymu galima atsirinkti,as pats taip atsirinkau ieskodamas sau auto.
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

mind

Citataadelis parašė:
Na bet tikrai nededa tu zenkliuku wisad ant bagazines. Pvz.ir pas mane jokio nera,ir ant daugelio avensio maciau,kad nera..

Jei sugurintas galas buvo, tai po remonto nieks ir nesisunkina dėt jokių ženkliukų. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D