Stoglangio remontas/ keitimas

Pradėjo Insane, Gegužė 29, 2014, 20:37:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Insane

Sveiki,

Ar kam nors iš čia esančių yra tekę keisti stoglangio mechanizmą savo Avensiui T22? Mane domina, ar yra skirtumų tarp stoglangių (kalbu apie visą mechanizmą), originaliai montuotų į:
1. a) sedanus
b) chečbekus
c) universalus

2. a) kairiavairius
b) dešiniavairius

3. a) prešfaceliftinius (1998-2000)
b) pofaceliftinius (2000-2002)

modelius?

Pas mane yra pofaceliftinis, 2002 chečbekas, bet problema, kad šrotuose stoglangų labai retai pasitaiko, o šiuo metu kaip tik yra priešfaceliftinio angliško modelio sedano stoglangis - įdomu, ar jis tinka. Plius pats stoglangis yra ~100 km atstumu, taigi galbūt logiškas patarimas "nuvažiuok ir patikrink" nelabai naudingas.

Dėkoju už naudingą informaciją!

Insane

Ačiū, gera nuroda. Matau, kad skriasi kelių detalių kodai ir lyginant pagaminimo metus, pvz tas pats varikliukas, stiklas ir dar kažkoks laikiklis.

egariukas1

Man atrodo nesiskiria universalo,hecbeko ir sedano,jei jie panasiu metu.Bet manau rast nelengva bus,nes gan retas atvejis tie stoglangiai

Insane

Radau ir nusipirkau 98/99 sedano, anglo stoglangį. :-) Informuosiu forumo skaitytojus, ar pirkinį approovins meistras, t.y. ar pavyks įstatyti be problemų.
Bet faktas, kad rasti tikrai sunku, teko savaitgalį ir šeimyninę išvyką į Laikinąją Sostinę pasidaryti, nes Vilniuje rasti be šansų.

mega

būsiu didžiai nustebintas, jei skirsis anglo ir kairiavairio liukai

Saulius SSS

Bandyčiau statyti už tai,kad viskas tiks.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Insane

Grįžtu su atsakymu: prešfaceliftinio sedano iš anglijos stoglangis 1:1 tinka pofaceliftiniam chečbekui su kairėje esančiu vairu. T.y. jokių skirtumų nepastebėta.